BB-julkimo teki katoamistempun!

Niko "Nipsu" SaarinenBB:stä ja chat-juontajana tunnetuksi tullut Niko Saarinen riekkui julkisuudessa muutaman vuoden antaen sille lähes koko elämänsä. Hymyn verkkosivuilla Niko pyöritti kaksi vuotta sitten 24/7 -nettiohjelmaansa nimeltä Nipsu-TV.

Sitten tuli kyllästyminen. Mies lopetti Stara-verkkolehden bloginsa eikä ole juuri muutoinkaan antanut aihetta julkisuuteen. MTV3:n ruudussa mies tosin aika ajoin vilahtaa tekemässä juontotyötään, mutta lausuntoja tai pöhköjä tekoja on jääty kaipaamaan. Vai onko?

Mies näyttää pitäneen lupauksensa, sillä hänestä ei ole kuultu yli kuukauteen yhtään mitään. Hyvin erikoinen ilmiö miehelle, joka postasi kuulumisiaan jopa silloin kun vietti aikaa poissa Suomesta.

-Olen vain sokeana ilman määränpäätä päivittänyt teille kirjoituksia aina vaan asteen sairaampana, pakonomaisesti, janoten teidän huomiota, reaktioita, olen halunnut ärsyttää, kapinoida, nostattaa itseäni ja tehdä muista mitättömiä itseni rinnalla. Olen elänyt blogissani vain ja ainoastaan itselleni, ketään muita ajattelematta. Olette antaneet minulle sitä mitä sairas narsisti tarvitsee, Niko kirjotti viimeisimmässä Stara-blogissaan.

Nähtäväksi jää, onko päätös julkisuuspaastosta lopullinen. Nyt ainakin näyttää siltä, että jannu totisesti pystyy pitämään nokkansa erossa valokeilasta.

Teksti:Hymy.fi
Avainsanat: Niko Saarinen, BB

Kommentit

harmi että poistu julkisuudesta, mut tavallaa hyvä koska nyt niko unohdetaan niin kuin niko itse haluaa. MÄ TIIÄN niko sano se oikea chatohjelmassa että haluu että kaikki unohtaa sen BB-nikon. hyvä että jätit julkisuuden, tekee hyvää sulle!! nipsu on ihana 🙂

Tämä bb-julkkis olisi saanut pysyä julkisuudessa 4ever!!!!! I <3 nipsu!

jospa nyt kuitenkin saisitte tällä kirjoittelulla ton taas aktivoitumaan. Sitähän te haluatte, Hymy, eikö niin?

Hyvä Niko, olet kasvanut aikuiseksi.Ja kyllä me suodaan Sinulle hetki julkisuuttakin niin halutessasi!

Oma kommentti