BB-julkkikselle itsemurhaviesti: ”Toivottavasti nainen kuoli…!”

Niko SaarinenBB-Niko Saarinen on kyllästynyt olemaan koko kansan terapeuttina. Häntä ärsyttää myös ihmisten tarve päteä Facebookissa. Kaikki tämä on johtanut siihen, että mies on ollut jo muutamia päiviä syömättä, mutta kehottaa muita kääntymään ammattiauttajien puoleen.

Nikon stressaava viikko purkautuu hänen blogikirjoitukseensa.

-Olen koittanut nauttia elämän pienistä iloista kuten Mäkkärin kananugeteista joita minulla oli (..on edelleen jääkaapissa) 20 kappaletta. Päivitin iloisena asian Facebookkiin jossa sata urpoa päätti hyökätä päivityksieni kimppuun ja kertoa kuinka ne sisältää kanan aivoja ja luita ym. Tämän seurauksena en ole nyt muutamaan päivään pystynyt syömään juurikaan mitään ja minua oksettaa kokoajan. Kiitoksia kusipäät taas kerran. Vihaan mun Facebookiani, Niko kirjoittaa.

Hän on saanut niskaansa myös ammattiauttajan leiman, sillä moni fani tai siksi itsensä lukeva avautuu Nikolle henkisistä ongelmistaan. Niko suosittaa heille ammattiapua.

-Mä en jaksa antaa teille hakemaanne huomiota, mä en jaksa kuunne murheitanne, mä en kerta kaikkiaan enää pysty siihen. Mä olen liian nuori ottamaan harteilleni kokonaisen maan ongelmia. Eilen joku nainen kertoi minulle Facebookissa yöllä kuinka hän on puukottanut itseään ja tekee kuolemaa. Pyysin häntä lopettamaan kirjoittamisen minulle, koska mä otan tällaiset asiat vaan hemmetin liian tosissani. Hän ei lopettanut, hän jatkoi kirjoittamista. Tuollaisilla asioilla ei leikitä, eikä niitä varsinkaan kerrota ventovieraille ihmisille. Se kirjoittaminen loppui. En tiedä kuoliko nainen, mutta mä toivon niin, Niko sivaltaa.

Hän toteaa olevansa vain BB-Niko, joka on siirtynyt juontamaan Maikkarin yöhön chatteja. Häntä ei ole kuulemma koulutettu vaikeasti sairaiden ihmisten hoitamiseen.

-Vastaan mielelläni kyselyihin mitkä liittyy minuun, itseruskettaviin, vaatteisiin, aurinkopuutereihin, huulirasvoihin…

Teksti:Hymy.fi
Avainsanat: Niko Saarinen, BB

Kommentit

Facessa voi myös vastata kohteliaasi,että hae apua,jota en voi enkä osaa antaa.Ei tarvitse olla brutaali,vaikka ite olis väsy moiseen.Mut kai sitä täytyy jostain hakea tuksumainen jukisuusannoksensa jostain.

Ahhha aahhhehhee hiiihiih huohhhahhhaaaaa……..

Eikös tämä ole se tyyppi joka sanoi aikoja sitten vetäytyvänsä julkisuudesta?

Niko, voisitko auttaa minua, kun ajattelin tehdä sepot ensi lavvantaina, jakkara vain puuttuu. Voitko tietää mistä jakkaroita saa, entä mitä mieltä muutoin olet seppoilusta?
Ethän muuten syö kananugetteja, koska niissä on luita, aivoja ja kanankakkaa.

Oma kommentti