BB-julkkiksen silikoniyllätys!

Inka TuominenBB:stä ja Suomen Huippumalli haussa -ohjelmasta julkisuuteen ponnahtanut vantaalainenInka Tuominen on kertonut Hymy-lehdelle haaveilevansa silikonirinnoista, vaikka monien mielestä hänen omissa ulkoisissa avuissaankaan ei ole mitään vikaa.

Nyt haaveista tulee totta hieman etuajassa.

Inkan oli tarkoitus mennä leikkaukseen jossain vaiheessa tänä talvena, mutta hän pääseekin jonon ohi klinikalle. Melkoista VIP-kohtelua! Uudet ystäväiset asentuvat paikoilleen jo tulevana maanantaina.

-Haluan vähän isommat, ainakin 3,5 desiä. Tuleehan niistä silloin pari kuppia isommat. Määrä on aika paljon tähän kroppaan, mimmi viittaa hoikkuuteensa.

Hän ei kuitenkaan halua superisoa etumusta, vaan vain kauniit ja näyttävät rinnat.

-Ulkonäkö on minulle todella tärkeä juttu. Haluan näyttää kauniilta ja hyväkroppaiselta. Kuka nainen ei haluaisi? Enkä ota rintoja muiden vaan itseni takia! Inka täsmentää.

Teksti:Hymy.fi
Avainsanat: BB, Inka Tuominen

Kommentit

ruma ruma ruma ruma RUMA!
Tota naamaa ei kyllä mitkään silikonitissit paranna..

Mitä ne isommat tissit auttaa kun naama on kun petolinnun pe**e?

Tollanen naapurintyttö. Ihan ”nätti” (8+) nyt, mutta voimakkaat poskilihaspiirteet ja jo nyt aika näkyvät silmäpussit viittaavat kyllä siihen, ettei naama kestä puumaikään …

Siinä mielessä tietenkin silikonileikkaus on paikallaan, joskin ehkei vielä aivan ajankohtainen?

En katsonut huippumalli haussa-ohjelmaa, mutta näiden hymyn ”loytämien” heh heh nakukuvien jälkeen en voi kuin ihmetellä että mitähän huippumalli aineista tuossa tytössä on. Ihan tavallisen näköinen, ei toki rumakaan, mutta ei erityisen kaunis eikä todellakaan valokuvauksellinen!

Veikkaukseni on, että tämä neito hankkii silarit pitkittääkseen tuota 15 minuutia ”julkisuudessa”. Noh, toivottavasti olen väärässä.

oho ompa hottis, oon nimittäin ihan heikkona brunetteihin ja pitkiin hiuksiin tuolla tytöllä tosi ihanat hiukset, nätti on muutoinkin

hahahhah. Mahtavaa!

Kuvaa niin mahtavasti tätä ihmiskunnan mielensairautta.

Ollaan me ihmiset kyllä niin eksyksissä tässä maailmassa.

On niin väsynyttä väittää että ”teen tämän vain itseni takia”. Bullshit.

Saapas nähdä törröttääkö nännit rumasti erisuuntiin, kuten noilla muilla. Kohtahan niitä esitellään hymyn sivuilla.

Harmi että pilaa itsensä, kaunis tyttö.

Tulee menee huonompaan suuntaan, mutta minkäs teet. Tyttö kun on päättänyt ihan itseään varten hommata isommat bosat.

Hei Inka sanot että haluat olla kaunis,sinä olet nyt kaunis nimittäin luonnonkaunis kasvosi on tod seksikkäätkin tissit hyvät tytön pystytissit minkä perään äijät kuolaa,olet paras nyt semmosenaan

Inka EIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIII!!!!!Silareita,nyt siun tisut aivan ihanat terhakkaat pystytisu pallukat!T.Mies ihailija

Aina tämä ihan itsensä takia… NAURETTAVAA! Jos yksin viettäisi elämänsä autiolla saarella, ei varmaan ihan itsensä takia siellä haaveilisi isoista rinnoista. Kristus. Ja mitä noita tehtyjä on tähän mennessä nähty, niin rumia ja epämuodostuneit ovat olleet.

”Enkä ota rintoja muiden vaan itseni takia!” Haha hahah ahahah ahahah ahahah

Silikonit kannattaa ottaa vasta, kun lapset on tehty. Silloin ne voivat parantaa ulkonäköä, jos on päässyt rupsahtamaan. Nuorien ei kannata pilata luonnostaan terhakoita tissejään. Silikoneja pitää myös uusia säännöllisesti, se unohtuu monilta. Niistä saattaa myös tulla komplikaatioita, kuten kapseloitumista ja järkyttäviä kipuja.
Tyhjää on Inkan elämä ilmeisesti, päästä nyt puhumattakaan. Tämä on viimeinen ”uutinen” jonka hänestä tulen lukemaan. Boikotoidaan näitä tyhmiä ja turhia!

Kaikkien silikonitissien ja niistä haaveilevien kannattaisi käyttää rahansa psykiatriseen hoitoon. Kumitissi touhu ei ole tervettä.

kyllä ne sen voi tajutaki, et 30 korvilla on muotoja, vaan kuka haluaa sellasena mummona olla muodokas? Nuoruutta ja kauneutta vaan arvostetaan. Oot liian vanha jo kun ylität 25 vuotta.

Voi ristus. Tyttö on vasta 19v, vai 20, no ihan sama mut eihän sillä ole vielä kunnolla edes tissit kasvanu ja nyt ollaan jo ”korjaamassa”. Eikö nää pässit tiedä että ne ”lopulliset” muodot tulee vasta tossa 30 korvilla.

Oma kommentti