BB-julkkis tahtoo eduskuntaan!

Antti KurhinenBig Brotherista tunnetuksi tullut hymypoika Antti ”Anakonda” Kurhinen kirjoittaa Twitterissä aikovansa pyrkiä eduskuntavaaleissa Arkadianmäelle! Lähes kaikkeahan tämä mies on jo ehtinyt kokeillakin, joten oliko tämä sittenkään mikään suuri yllätys? Kyse ei kuitenkaan ole tämän kevään vaaleista.

-Perkule, on niin paljon tehtävää, Anakonda tykittää.

Nyt pitääkin sitten ratkaista, onko tämän miehen uskottavuus enää millään tasolla…

Teksti:Hymy.fi
Avainsanat: BB, Antti Kurhinen

Kommentit

Pitääks tänki pysyy julkisuudessa ärsyttämässä ihmisiä ?

Antti on niin nössö, että jopa Henna heivas sen meneen, säälittävää.. D)

Mitäs meinaat nää neljä vuotta ennen sitä ethdä ??? sossu masseilla elää ?

Jos tämä mies on joku päivä kansanedustaja niin minä lupaan syödä hatullisen paskaa!!!

antti mit@ oot mielt@ pystysitko esim ministeriks esim sis@ministeriks vaikkapa voisiko kukaan kuvitella anttia eduskunnan puhujapontoss@ kertomassa talouspoliittisia linjanvetojaan heh heh

Toivottavasti tämmöiset julkisuushakuiset Pellet eivät ikinä yllä Arkadianmäelle. Se on jo nähty, mitä siitä seuraa kun tyhjäpäisiä missejä ja muita vastaavia turhia tyrkkyjä sinne äänestetään.

Antti Kurhinen eduskuntaan, ei vittu, itärajan taakse maatuskaksi joutaa tuommoinen metroseksuaali

venäjälle takas..sinne leikkimään pikkujulkkista niin isä puuttini nauraa paskasta naurua ja heittää häkkiin tän wannabeen:Ddd harvinaisen säälittävä tapaus.

venäjälle takas..sinne leikkimään pikkujulkkista niin isä puuttini nauraa paskasta naurua ja heittää häkkiin tän wannabeen:Ddd harvinaisen säälittävä tapaus.

Ei paniikkia, jokainen AITO suomalainen äänestää PS:ää, jos on tosiaan Patriootti, eikä mamu/ryssähyysäri. Nyt on aika nousta ja näyttää se tahtotila ja vakaumus, jonka puolesta meidän Isät ja Vaarit taisteli. Ainakaan mun Ukki ei voinut kaatua turhaan, jotta tollaset ”perii” tämän maan.

Eikö tuolle ole mitään lääkitystä keksitty…edes Venäjällä?

Se puolueen mä haluaisin nähdä, joka tämän ottaisin listoilleen..hidasta itsemurhaa suunnittelisi se taho väittäisin

heh heh,mää veikkaan että se hamuaa sitä eläkettä,2 kautta riittää täydelle eläkkeelle,yksikin kausi niin antti saa jo mukavan korvauksen

Älä helvetissä. Toihan tittelikin sotii jo niin vastaan. kansanedustaja. toihan olis pelkkää vittuilua kansaa kohtaa.

Oma kommentti