BB-julkkis tänään käräjillä pahoinpitelyistä!

Henna ja Antti KurhinenAntti Kurhiselle luetaan tänään klo 11 Helsingin käräjäoikeudessa syytteet kahdesta pahoinpitelystä. Syyttäjä katsoo Kurhisen syyllistyneen väkivallantekoihin ex-vaimoansa Henna Kalinaista kohtaan.

Syytteessä mainittujen pahoinpitelyjen tekoajat ajoittuvat viime toukokuun puoliväliin ja lokakuun alkuun. Syytteen Anttia vastaan on nostannut kihlakunnansyyttäjä Kreetta Mäki-Kahra.

Henna kertoi asiasta ensimmäisen kerran julkisuudessa tammikuun Hymyssä. Hän teki rikosilmoituksen yhteensä kolmesta eri tapauksesta. Tuolloin Henna kertoi Antin muun muassa lyöneen häntä pölynimurin letkulla päähän niin että ohimoon jouduttiin laittamaan liimasidos. Niinikään Hennan rikosilmoituksesta kävi ilmi, että Antin epäiltiin kuristaneen ex-vaimoaan ja potkaisseen tätä ravintolan wc:ssä niin, että Henna sai vertavuotavia vammoja.

Tiettävästi pariskunta on viihtynyt viime aikoina hyvin yhdessä ja välit ovat lämmenneet. Vaikka pariskunnan avioero on edennyt jo toiseen vaiheeseen, Henna ja Antti eivät ole hakeneet lopullista eroa. Tämä tarkoittaa, että aviovaimona Hennan ei tarvitse todistaa miestään vastaan. Se ei estä oikeutta vetämästä asiasta omat johtopäätöksensä.

Teksti:Hymy.fi
Avainsanat: Henna Kalinainen, Antti Kurhinen

Kommentit

Tylsää käytöstä mieheltä. Toisaalta nythän se selvisi Hennan ongelma leuankin kanssa eli mistä juontaa juurensa.

Kyllä jokaiselle hevoselle löytyy ajaja, Kurhisellekin.

Oma kommentti