BB-julkkis tekee comebackin, eikä hän ole Niko Saarinen!

Ragnar Orav eli BB-Raksu'Muistatteko vielä tämän söpönnäköisen persoonan Big Brotherin viidenneltä tuotantokaudelta? No varmasti! Mies viihtyi aikoinaan viihdelehtien sivuilla värikkäissä yhteyksissä, mutta sanoi vähän aikaa sitten itsensä irti julkisuudesta.

Ehei, hän ei ole julkisuustaukoa jo kuukauden verran pitänyt Niko Saarinen, vaan Ragnar Orav, joka on asustellut jo useita kuukausia ulkomailla.

No, muutto Suomesta ei näytä jäävän pysyväksi, sillä Ragnar tweettaa ulkomailta:

– I’M ALIVE! Kohta on kämppä sisustettuna Sörnäisissä. Ja viimeistään ens kuussa alkaa taas blogin kirjoitus! Eli kestäkää vielä tovi! PUS, Ragnar hehkuttaa.

Teksti:Hymy.fi
Avainsanat: Niko Saarinen, BB, Ragnar Orav

Kommentit

pitääkö tosiaan olla noin ilkeä ja vahingoniloinen toista kohtaan. elämässä sattuu ja tapahtuu kaiken laista, lopettakaa jo. raksu on ihan ok. eiköhän hänelläkin ole ollut jo ihan tarpeeksi kestettävää. te jotka mollaatte julkisesti toista onko teillä todellakin näin pienet ympyrät. eiköhän meillä kaikilla ole omat vikamme ja paheemme,ja mitäpä se edes kuuluu muille mitä kukakin tekee. ragnarin iloisuus jäi mieleen bb.talosta,hyvää kesää raksulle.

Ragnar on tyylikäs mallipoika. Ihan liian hyvä ollakseen totta.

BB-anatoli ja BB-rägnär vois julkisuus huumassaan alkaa oleen yhdessä sais enemmän media-aikaa..

Älkää olko noin julmia Raksulle!! Ihana poitsu se on ja ei ensimmäinen Suomeen palannut ja tuskin Raksun oli tarkotus ihan vuosia siellä reissussa olla. Go raksu go =) Älä välitä tästä junttilan meiningistä =))

Hän teki comebackin, vaikkei koskaan missään ollutkaan

lauloi kummeli jo aikanaan.

Onneksi Persut ovat nyt hallituksessa= ragnar ei pääse Suomeen koska on työtön, ammattitaidoton homohinttari ja vieläpä näpistelijä!

Milläköhän rahalla tämä myymälävaras sisustanut asuntonsa ja ehkä pettänyt ystävänsä ja pöllinyt työpaikastaan ”merkkivaatteita”, please älä tule suomeen

Jos olen oikein ymmärtänyt, Ragnarin piti olla ulkomailla monta vuotta.

Ymmärtääkseni hänellä oli Kööpenhaminassa tuttava, joka järjesti hänelle asunnon ja työpaikan tunnetun merkkivaateliikkeen myymälässä.

Voisiko Hymy kysyä Ragnarilta, millaiset oharit hän teki ystävälleen ja työnantajalleen, kun joutui palaamaan Suomeen?

Oma kommentti