BB-julkkista ahdisteltiin elokuvateatterissa!

Antti KurhinenBig Brotherin namupoika Antti Kurhinen tilittää blogissaan, kuinka erään nimeltämainitsemattoman leffaseuralaisen käsi otti ja vaelteli kesken elokuvan popcornipurkin ohi. Mies kertoo huomauttaneensa seuralaiselleen useaan kertaan, ettei välitä tämän hellyydenosoituksista, mutta se ei kuulemma tuottanut tulosta.

-Yritin keskittyä leffaan, kun toinen yritti keskittyä ihan johonkin muuhun! Ymmärrätte varmaan mitä tarkoitan! Monesta huomautuksesta huolimatta tämän seuralaisen käsi vaelsi aivan muualle kuin popcornlautaseen! Haha! Oli todella turhauttavaa ja ahdistavaa, mutta sainpahan kokea miltä tuntuu naisista, kun niillä on joku läähättäjä vieressä, valittaa Antti.

Teksti:Hymy.fi
Avainsanat: BB, Antti Kurhinen

Kommentit

LOL! Taitaa Kurhisella olla takki tyhjä, kun kynsin hampain pitää julkisuudessa roikkua, vaikka ei oo todellista asiaakaan. Tämä heppu pitäis painua unohduksen suohon ja äkkiä!

Kannattaisi Suomen tyhmimmän julkkiksen pitää pää kiinni, ja Hymyn unohtaa moinen luuseri listoilta. Ketään EI OIKEASTI kiinnosta Antti!

tämä kurhinen yrittää nyt kuumeisesti tulla miespuoliseksi tukiaiseksi rahaa tienatakseen, mutta ei suomeen kahta tollasta julkimoa taida mahtua, joten turha yritys…

luulen, että Antti on itse lähennellyt itseään elokuvateattereissa…että ts. oma käsi kävi. Taitaa Antilla liirata päässä enemmän ja enemmän. Samaa mieltä olen antin kanssa siitä, että Hennaa ei kukaan miljonääri sponssaa…se on palturia…sekin. Toisaalta, Hennan ohjelma olisi kyllä jännä idea…sen nimi varmaan olisi”Näin syntyy leuka”.

Kun ei muuten pysy esillä, niin sitten tällaista tiedottelee. Joopa joo.
Olen käynyt vuosikymmeniä leffateatterissa. Mutta kertaakaan en ole popcorneja saanut lautasella. Missäs tällainen hutera palvelu on tarjolla.
Kannattaa mister Antti Kurhisen valita leffaseuransa tarkemmin. Mutta taitaa ”ahdistelu” olla joko tyhjästä nyhjäisty tai sitten kaveri tahtoo vain leveillä.
Eihän meitä taviksia koskaan hiplata elokuvissa. Eihän?

Olet vain kade ku itelläs ei kaivamallakaan löytyis mitään ni pieni

Ketä tollasen aivovammasen juttuja jaksaa lukea ylipäätänsä.Yleensä kun ketään ei kiinnosta yritetään keksiä jotain schaissea….et edes jotain tylsä ja rupuinen elämä kiinnostas,toiseksi anttia taitaa harmittaa Hennan paremmin sujuva elämä….

Nyt kukaan ei huomi näitä saatanan idioootteja niin päästään eroon lopullisesti (minä mukannlukien)

Oma kommentti