BB-julkun rappukäytävä suljettiin!

Niko SaarinenBB-Niko Saarisella riittää faneja joka lähtöön. Mies on saanut fanilahjaksi aikuisviihdettä, pornolehtiä ja alkoholinkäytön oppaan. Innokkaimmat ihailijat ovat rantautuneet myös miehen kotiovelle.

-Kerran rappukäytävässä oli niin paljon ihmisiä, että taloyhtiö päätti lukita ovemme myös päiväaikaan, Nipsu paljastaa Hymylle.

Teksti:Hymy.fi
Avainsanat: Niko Saarinen, BB

Kommentit

Joo onki nii paljo tässä rapussa ollu fanei, ite vaa en oo sattumalt koskaa nähny yhtäkää 😀

Harvinaisen tyhmän näköin homo,,,mut niinhän se onkin:)

varmaan erittäin karvainen pettymys tolle kun se luuli olevansa Suomen suosituin bb-asukas kautta aikojen mutta äänestettiinkin heti pihalle. 😀
Ei saanu julkisuutta talossa ku pari päivää ja seki vaa sen takia et Nousiaiselle saatiin joku tekosyy tulla taloon ja päästä vaihtoon. Toi hinuri oli vaan pelinappula siinä suunnitelmassa niinku Marianna ja Hennakin.

Voi jumalauta,asun samassa talossa ja yhtään ”fania” enkä mitään muutakaan ylimäärästä liikettä oo nähny tässä meidän rapussa.
Tää hinuri ku sanoo päivää, niin siinäkin on puolet valetta.

Hei, onko tää se sama hinaaja, joka viime talvena ilmoitti poistuvansa kokonaan julkisuudesta ja keskittyvänsä opintoihinsa?

Mitähän skeidaa tää luuseri seuraavaks kehittää et pysyy otsikoissa?.

Ole mielissäsi Niko kun sulla kerran on niitä faneja,ei kaikilla entisillä BB-läisillä ole enää niitäkään jos on ollutkaan!

Eiks tää pelle muuta enää keksi pysyäkseen otsikoissa?, VITTU TÄÄ ON SÄÄLITTÄVÄ TAPAUS !.

Jopa on naapurin hintillä kovat puheet,kyllä täällä ulkoovet on ihan auki päivisin,säälittävää skeida puhetta!

Oma kommentti