BB-Kätlin avautui bi-seksuaalisuudestaan!

Kätlin LaasKätlin Laas avautuu tuoreimmassa Hymyssä muun muassa intiimielämästään. Tiedossa on, että BB:stä tuttu kaunotar voisi ihastua sekä naiseen että mieheen.

Kätlin ei muista, milloin tajusi asian, mutta ei ole koskaan kammoksunut erilaisia seksuaalisia suuntautumisia. Neito kertoo tammikuun Hymyssä, ettei ole koskaan ajatellut, että vain mies ja nainen voisivat olla yhdessä.

-Olen harvemmin ihastunut naiseen, mutta silloin kun kahden ihmisen kemiat kohtaavat, se ei ole sukupuolesta kiinni, Kätlin summaa.

Kaunottaren vanhemmat hyväksyvät tyttärensä täysin. Heille on pääasia, että he näkevät jälkikasvunsa onnellisena.

Kätti ei tällä hetkellä seurustele, mutta paljastaa tulevaisuudenhaaveekseen miehen ja lapset.

Teksti:Hymy.fi
Avainsanat: BB, Kätlin Laas

Kommentit

”- Miten voi olla bi jos haluaa tulevaisuudessa perheen miehen kanssa?
v: Ei mitenkää voi olla vaan hakee tällä lesboilu tarpeellaan miesten huomiota.”
–eikö lesboilu tarpeilla haeta naisten huomioita?

Voi olla ja bi ja haluta perheen mieheen kanssa. Mikä tässä on niin vaikeaa ymmärtää?? Bi seksuaalinen ihminen on kiinnostunut molemmista sukupuolista. Voi seurustella, tapailla, rakastua kumpaan sukupuoleen vaan. Jokainen saa valita puolisonsa ja tämän sukupuolen mukaan, onhan se omille lapsilleen oikein, parempi perustaa NORMAALI perhe, johon kuuluvat äiti ja isä.
Vaikka äiti olisikin bi.

Kättlin on Viron lahja Suomelle ”rikastuttamaan” suomalaista kulttuuria. Mieluummin nämä ”lahjat” kuitenkin Virosta kuin esim. Kosovosta.

Tätäpä yritin sillon selittää teille hyvät ihmiset kun oli BB menossa.

Kätlin on niin feikki ja huomionhakuinen.

– Miten voi olla bi jos haluaa tulevaisuudessa perheen miehen kanssa?
v: Ei mitenkää voi olla vaan hakee tällä lesboilu tarpeellaan miesten huomiota.

– Kätlin sanoi ettei aio olla julkisuudessa, eikä sinne kaipaa?
v: Miksi sitten kertoo tästä ”Bi-seksuaalisuudestaan” Hymyssä??!!!!

en jaksa selittää erikseen. SAMAA MIELTÄ BADDINGTONIN KANSSA! NRO 4

”kehunut” sanalla on muutakin merkitystä kuin itse kehua. esim. Kehus olleen eilen kaupassa.

Siis murresana. sama kuin kehtaa. En kehtaa tämän näköisenä mennä ulos tai en kehtaa= jaksa viedä roskista.

Vain todellinen ääliö tarttuu joka sanaan ja vetää herneet takaraivoon.

Seksuaalisuudella ei ole mitään tekemistä romanttisen suuntautumisen kanssa. EI NIIN MITÄÄN. Minäkin olen bisse, eli penikseni ei välitä siitä onko liha sen ympärillä miehen vai naisen. Mutta romanttisessa mielessä näen tulevaisuutta vain naisen kanssa.

herjataan varmaan siksi kun näkee niin paljon noita muoti-biseksuaaleja jotka keksii olevansa bi tai sitten kuvittelevat olevansa sitä koska ovat mukamas neiti/herra kaikkisuvaitsevaisia tai kännissä suutelevat niin joo olen bi. voi apua että tästä voisi kyllä tilittää… jätän tähän

Itseäkin kummastuttaa toi ”tulevaisuuden haaveena mies ja lapset”… Varsinkin kun samassa pätkässä lukee, että ”Neito kertoo tammikuun Hymyssä, ettei ole koskaan ajatellut, että vain mies ja nainen voisivat olla yhdessä.” Pientä ristiriitaa havaittavissa noissa lausunnoissa kenties. Mutta jokainen kai porskuttaa omalla tavallaan…

Ja aikaisemmalle hieman hukassa olevalle vastaajalle. Tottakai lapsia voi saada naisenkin kanssa! Raskaaksi tulemiseen toki tarvitaan mies, mutta se ei tarkoita sitä, että pitäisi mennä naimisiin miehen kanssa ja kasvattaa ne lapset miehen kanssa. Monilla lesbo- ja homopareilla on lapsia! Jos nainen on kiinnostunut vain ja ainoastaan miehistä puolisoina, niin kyllähän silloin on hetero, hyvänen aika. 😀

Miten niin KEHUNUT olevansa bi?? Mitä kehumista siinä on? Itse olen bi, enkä todellakaan kehuskele sillä! Minun tulevaisuuden haaveeseen on aina kuulunut mies ja lapset. Ne olen myöskin onnistunut saamaan.

Olisiko parempi jos Kätlin ois sanonut että tulevaisuudessa haluaisi naiskumppanin ja sen kanssa lapsia?? Ei taida olla Käpällä todellisuudentaju hävinnyt kun tajuaa että lapsia saa vaan miesten kanssa.

Todella lapsellista tommonen bi-suuntautuneiden herjaaminen.

Tosi Bi:n tulevaisuuteen automaattisesti tuskin kuuluisi ”miehet ja lapset”

Ööh..? Tulevaisuudessa mies ja lapset..? Eikö nainen juuri kehunut olevansa bi?

Ei taas ymmärrä. Tarkoitti varmaan puoliso ja lapset.

Oma kommentti