BB-kilpailijattaren paljastus: ”Nelikymppinen Hunks yritti minua hotellihuoneessaan!”

Ellinoora paljasti äsken BB-salahuoneessa olleensa Kuopiossa Hunksien hotellihuoneessa.

Ellinora kertoi kokemuksistaan salahuoneen sohvalla istuskelevalle Hunkseissa esiintyvälle Nikolle.

Ellinoora oli ollut ystäviensä kanssa baarissa, mutta jäi sinne lopulta yksin. Valomerkin jälkeen hän bongasi Hunksien tila-auton pihalta, ja pojat halusivat hänet kyytiinsä.

-Siellä oli yhtä monta Hunksia ja yhtä monta tyttöä lopulta kyydissä. Haettiin vähän ruokaa ABC:ltä.

Ellinoora vihjasi, että yksi Hunkseista yritti häntä.

-Sitten tajusin, että vittu tämä jätkä on kohta 40 ja mä oon 18. Lähdin sieltä hotellihuoneesta pois!

Tapaus sattui kaksi vuotta sitten.

 

Teksti:Hymy.fi
Avainsanat: Hunks, BB, Ellinoora

Kommentit

UUuuuu!!! Mä näin yhe Hunksin ku olin menos siljalle… xD

Jaa kaksi vuotta sitten Esko oli siinä 34-35 vuotias, eli ei lähelläkään 40.

Halpaa huvia kaikki mimmit pojille keikkojen jälkeen. Itsekin kaverin kanssa kerran risteilyllä mentiin hytille mukaan. Siinä syötiin ja juotiin….seksiä ei meiltä irronnut. Varattuna olin itsekin. Paluumatkalla ei edes hymyä irronnut, olisikohan edes, jos olisi annettu…

hyi että, JOKU SANO ETTEI KORTSUU KÄYTÄ, kivat taudit niillä ja pilluu annatte ei hele 😀

Hyi hitto, varokaa vaan, sanotaanhan että hunkki pojilla on kuppa ja kuus muuta 😉 Voi pian viikon takasen hotsku reissun jälkeen alkaa haarois käymään aikamoinen kutina!

kommentti nro.38:

Kuules Terhi, usko vaan. Ihan totta se on. Olen minäkin nainut Eskoa puoli vuotta sitten,jolloin mies on jo aika päivää sitten astunut ”avioliittoon”… Ihan faktoja nämä jutut ovat,ainakin tämä 😉

T. Tintsa turusta

Ei ihmekään jos alkaa kiinnostaa toiset naiset, eskon vaimohan on kuin mies naamaltaan.. muistuttaa forresterin ridgeä jolla on pumpattu ankkamainen efekti huuliin, luonnottoman suuret rinnat suhteessa kroppaan, rinnatkin itsessään jo rumat,kovat melonisäkit.. eikö uskalla olla luonnollinen oma itsensä?feikkiä kaikki ,niinku koko heidän avioliittonsa. vapaa suhde jos on kysymyksessä niin sitten mutta kulissi skeidaahan toi shitti on. onneks olkoon vaan 😀 martina,eks sä viitsis oikeesti ottaa viel vai k alahuuleen desi täytettä ja esko ota säki silikonit, nehän on in,miksei vaik pari kylkiluutaki poies 😉 hahahaha, loll

Eiköhän Esko oo jo ihan tarpeex Martinaa pettänyt tapailemalla toista..sekä ne lukuisat muut naiset kaksin tai kimpassa..missä menee raja?

Ehkä Esko maksaa Martille potut pottuina siitä Basic Element -keissistä ;). Oikein sille naiselle.

Onneks mulla on sentään miesmaku tallella, en voisi kuvitellakkaan meneväni mihinkään petipuuhiin hunksien kanssa. Mä kato vaadin petikaverilta muutakin kuin kauniin kuoren ja taidon spottaa ne paparazzit. Mitä Martiinaan tulee… Oon mä kehnompiakin äitejä tavannu, mutta itsekeskeisin ja pinnallisin äiti se on ikinä.Opettaa lapsilleen elämänarvot… just.

Tää nino-martina-esko-hunks-pankkikortti-juttu on oikeasti sou laast siison, keksikää nyt jo jotain uutta. Mieluiten sellaista mikä ei liity esim. seiskan sivuilta tunnettujen ihmisten elämiin.

Lopettakaas tietyt puolesta puhujat toi eskon/hunksien puolustaminen. Meitä on useita jotka tietävät asian oikean laidan.. ja toivon todelle että jotku rohkenee myös tulla julki. Sitä tässä ihmettelen että miksi Martina ei ole pistänyt Eskoa pihalle? Onko vain niin että hän ei todellakaan tiedä? Mutta niin se vain on että ennemmin tai myöhemmin tämä hunksien muu oheistoiminta keikkojen jälkeen todella tulee julki..eikä täs muuten mitään mutta se millasta kiiltokuvaa itsestään pitävät julkisuudessa kun todellisuudessa ovat jotain aivan muuta ja se ärsyttää.

Hahhahhaaa… Yksi ja sama tyyppi täällä käy Hunkseista ja Eskosta fantasioimassa! Säälittävä luuseri! Miksi Esko pettäis Martiinaa? Hei hallå ei sen oikeesti tarvi!

Yököttävää, jos asia on noin!!! Mut toisaalta..kumpiki osapuoli saa sitä, mitä haluaa ja mihin on vapaaehtoisesti ryhtymässä.
En voi oikein uskoo, että Esko pettäisi Marttinaa, sillä se muija ois pistänyt jo aikaa sitten sen äijän kävelee, jos nää jutut pitäs paikkansa. Sen verran on tempperamenttinen nainen, ettei kattelis!!!Ja Esko tietää sen varmasti.

Hunksit sitä ja Hunksit tätä. Seksiä siellä ja seksiä täällä. Mutta hölmöjähän ovat ne naisetkin, jotka noitten Hunksien kommenteissa väitettyihin seksileikkeihin mukaan lähtevät. Just joo, jep, jep ja hehhee. Kuka pani ja ketä, kaksin vai oikein kimpassa? Huhhuuh.

Tunnustan olen harrastanut seksiä kahden Hunksin kanssa samaan aikaan ja kolmas kävi aina välillä siinä sohumassa… Ihan kivaa oli silloin,mutta itse en enää lähtisi moisiin puuhiin. En jaksa ymmärtää miten noita miehiä jaksaa kiinnostaa tää sama touhu vuodesta vuoteen. Jotenkin sairasta.
En ole enää vuoteen nähnyt tätä touhua läheltä, mutta jos seurustelet hunksin kanssa kannattaa todellakin viimeistään nyt miettiä tätä kuviota. Koska silloin lähes kaikki pettivät. Kondomeja ei käytä kukaan! Tästä ollaan puhutta kavereiden kanssa ja meillä yhteensä kokemusta n. 10 hunksista. Musta täskin keskustelusta jo tuntomerkkien perusteella voi sanoa erään kihloissa olevan nuoren herran touhuavan keikkojen jälkeen vähän muitakin.

tästä asiasta kandee tehdä juttu. täällä on sellaisia väitteitä, että olis kiva saada todisteita. ja jutut on aika samantyylisiä, ei muuta kuin vinkit hymylle.

Juu ehdottomasti ottakaa yhteyttä toimitukseen niin varmasti hyvää juttua tulisi.. Sympatiat myös täältä Martinalle.

Kommentoija 19. Täysin totta ryhmäseksiin liittyvät jutut ja Esko yksi pahimmista. Esim. keikan jälkeen eskolla pari muijaa vähän taustemmalla ja käy hakees yhen hunkseihin kuuluvan mukaan kimppaan ja eikun menoksi.
Nyt nimiä kehiin kertomaan julkisesti likaiset jutut. Musta on aika paljastaa hunksien todellinen puoli,ihan oikeasti! Kaikki sympatiani Martinalle.

Posrvoosta olen ja täälläkin on tullut tutuksi poikien hotellijatkot. Tiesin ukon olevan varattu mut hyvältä maistui silti!!

Hei haloo,ei kukaan tuol piireis tykkää Marttiinasta eikä Eskosta pakko vaan hymyillä ku piirit pitää pitää!

Pakko kommentoida mutta itse olen ollut tammikuun puolessavälissä hunksien kanssa juhlimassa,asun salossa.Kyllä oli hyvät bileet olen ihan näyttävä nainen vaikka itse sanonkin,kolme miestä ehdotteli samaan aikaan. Tutustuin paremmin yhteen miehistä ja päästiin yli suutelutasonkin. Hymykuopat ja sinkuksi sanoi. Kummatkin humalassa ja jatkamassa miehen omassa huoneessa kun toinen hunksi tuli keskeyttämään ja kertoi (vitsillä) suutelemani miehen olevan varattu ja ehdotti omaa huonnettaan. Siirryin toisen hunksin kanssa sitten toiseen huoneeseen ja jätin ”varatun” nukkumaan sänkyyn. Päätellen käy sama nainen kierrossa, likainen olo jäi ja aamulla kiirehdin kotiin ennekuin mies herää. Ilta oli kuitenkin muistamisen arvoinen!

ESKO yks pahimmista!!!! On niit kyl muitaki! Hävettää kattoa vierestä!

Niin vapaa suhde vain Eskon puolesta. Empä ole kuullut Martiinasta ku muutaman tapauksen,Eskosta monen monta. Ei noista Hunkseista varmastikkaan moni kykene seurustelemaan niin paljon on naista tarjolla(tyrkyllä). Kyllä on säälittäviä ne naiset ketkä itsensä antaa keikan jälkeen käyttöön,niin on nekin jotka noiden kanssa suostuu seurustelemaan. Nyt nimee tänne et kenen hunksin kanssa ja millon! Mul ainaki kavereil paljon kokemusta, viimekesänä oli Kauhavalla Ville, peiton alle koko juttu meni mut olipaha kuitenki.

Niin vapaa suhde vain Eskon puolesta. Empä ole kuullut Martiinasta ku muutaman tapauksen,Eskosta monen monta. Ei noista Hunkseista varmastikkaan moni kykene seurustelemaan niin paljon on naista tarjolla(tyrkyllä). Kyllä on säälittäviä ne naiset ketkä itsensä antaa keikan jälkeen käyttöön,niin on nekin jotka noiden kanssa suostuu seurustelemaan. Nyt nimee tänne et kenen hunksin kanssa ja millon! Mul ainaki kavereil paljon kokemusta, viimekesänä oli Kauhavalla Ville, peiton alle koko juttu meni mut olipaha kuitenki.

En tiedä onko totta, mutta myös kuulin, että Martinan ”kiltti aviomies” olisi kaikkea muuta ja pettäisi vaimoaan todella paljon. Tiedä sitten onko heillä avoin suhde, jos vaikka on sovittu, että Martinakin saa käydä ns vieraissa tms?

Minulla on täysin samanlaisia kokemuksia ”Chinchillan”-nimimerkin kanssa! Tosiaankin useampi hunks saman tytön kanssa samaan aikaan, Eskolla martinaa muistattava tyttö, jota tapaili joitain kertoja aina keikkojen yhteydessä!

se, että esko on pettänyt marttiinaa jo ennen raskaus aikaa ei ole uutinen! hän muunmuuassa on tapaillut erästä martinaa ulkoisesti muistuttavaa tuttavaani säännöllisesti eri kaupungissa seksin merkeissä, MYÖS raskauden aikana. ja hunkseilta tosiaankin irtoaa yöseuraa jos vain tahtoo, eivätkä ryhmäseksijututkaan ole mikään uutinen, vai mitä? nyt kommentteja muutkin kokeneet! samassa huoneessa bylsitään tyttöjä ristiin, aika likaista on herrojen touhut

se, että esko on pettänyt marttiinaa jo ennen raskaus aikaa ei ole uutinen! hän muunmuuassa on tapaillut erästä martinaa ulkoisesti muistuttavaa tuttavaani säännöllisesti eri kaupungissa seksin merkeissä, MYÖS raskauden aikana. ja hunkseilta tosiaankin irtoaa yöseuraa jos vain tahtoo, eivätkä ryhmäseksijututkaan ole mikään uutinen, vai mitä? nyt kommentteja muutkin kokeneet! samassa huoneessa bylsitään tyttöjä ristiin, aika likaista on herrojen touhut

Satun tietämään Hymyn toimituksesta (on tuttuja siellä) että shekkivihko alkaa laulamaan jos joku uskaltaa tulla esiin nimellään ja pärställään ja kertoa villeistä seksikokemuksistaan julkkisten kanssa. Ottakaa yhteyttä vaan tuollahan se on etusivulla vinkkipalkkiopainike 5000 euroa

onneks oon tämmöinen tuikitavalinen tylsän näköinen täti, saa olla hunkseilta rauhassa, tässä ripiät alle viidenkympin iässä =)

Mitä väliä onko 40? Mielummin se kuin teini 30. Mutta muuten Hunksit yök!

Hyvä toi yksi kommentti: Meinaatteko että salarakkaan miehellä olisi salarakas! HUIPPU!!!
Hunkseille tulee naisia ovista ja ikkunoista, varsinkin niitä pyrkyreitä jotka koettavat saada miehet itselleen ja sitä kautta itsensä julkisuuteen.
Tietenkin julkkis-jätkät ottavat sieltä mistä saavat, ovatpa varattuja tai eivät.
Näin on ollut niin kauan kuin minä muistan. Itseänikin on muutama julkkis-laulaja tullut baarilta pyytelemään huoneeseensa ”drinkille”, minulla vain ei ole ollut tarvetta yrittää lentää toisen siivellä. Olisihan niistä saanut hyvät jutut juorulehtiin: ”Leelia vietti kiihkeän yön naimisissa olevan sen-ja-sen kanssa”…
Ja hyvässä lykyssä pari tonnia käteen.

Subjectin BB-keskustelupalstan mukaan Nino oli maininnut tuon rahat vieneen henkilön ihan nimeltä BB-talossa. Henkilön nimi löytyy kyseiseltä keskustelupalstalta. Jos Ninon puheet pitävät paikkansa, niin miksi ihmeessä tästä ei ole noussut kohua?

Ihan tarkoituksella jopa salaa seurattu että mikä on homman nimi näissä bileristeilyillä. Onhan tää tosiaan tiedossa..ja enempikin. Ja nimenomaan,ihan samaa että tämä ei ihan jokaiseen hunksiin päde eli on sielä niitäkin joilla järki päässä..vaikka mistä sitä siltikään tietää.

On hyvin yleinen tieto, että Esko harrastaa muita naisia. Myös minun ystäväni ollut yksi näistä, toista ystävääni yrittänyt.

Toinen fakta on, että lähes kaikki Hunkisit pettää vaimojaan/tyttöystäviäänen, tiedä sitten kuinka tietoisia toiset osapuolet sitten miestensä touhuista on, mutta joka keikan jälkeen nuoria tyttöjä huoneet piukallaan.

Toihan on ihan tiedossa että Esko pettänyt Martinaa mutta toivottavasti muuttanut tapansa jo! Ja tämä mies on isä ja käyttäytyminen töiden jälkeen täysin vastuutonta,en toki yleistä joka ikisen keikan jälkeen noin. Vois lehdistö joskus tarkkailla kameran kans esim. bileristeilyjä ja esitysten jälkeistä elämää..kuka menee kenenkäkin kans hyttiin,huoneeseen.. nähty on. Miksi tota pitää salata ja antaa hunkseista joku hyvä kuva kun todellisuudessa ovat juuri tuollaisia että ottavat kaiken huvin irti näistä tietyistä ”hyvännäkösistä”fanittavista naisista.

Heeeei NINON on kerrottava kuka se hunksi oli Hymy juttua siitä kehiin!

eskohan se on,on ainakin pannut mun kaveria turussa,kun martina oli paksuna…varsinainen kulissi liitto..ei taida martina kelvata eskolle tai ainakaan riitä yhdeksi muijaksi

Heeeei NINON on kerrottava kuka se hunksi oli Hymy juttua siitä kehiin!

No joo. Tämä Esko Eerikäinen-Aitolehtihän on vastikään kertonut, että Hunkkareihin ei nelikymppiset pääse, on enemmäkin kolmekymppisten poppoo. Kuka siis puhuu palturia? Esko näyttääkin ihan keski-ikäiseltä mieheltä, joka kyllä parhaansa mukaan yrittää peittää jopa botoksilla…
Itse henkilökohtaisesti ei hunksit tai bb:t kiinnosta. Jopa meidän pikkupikkupitäjässämme nämä miekkoset ovat itseään käyneet heiluttamassa paikallisessa kuppilassa. Yleisöä ei ollut ihan tungokseen asti.

Salarakkaan miehellä on ollut useita salarakkaita, that´s the fact! Ja joka keikallahan niillä on naisia kaikilla!!! Onhan sielä Eskon lisäksi vanhussarjassa Jucci, Mauno ja Samuli….Nyt Ellinoora paljastuksia kuka se oli!

Nino on kertonut BB-talossa, että yksi Hunks tyhjensi hänen pankkitilinsä erään ravintolaillan aikana (siis vei kortin lompakosta ja kävi nostamassa automaatilla tililtä kaikki rahat).

Jos tämä on totta, niin miksi tästä ei revitä kohuotsikoita? Tästä tapauksesta kerrottiin aikoinaan lehdissä, ja kerrottiin myös valvontakameran paljastaneen, että Ninon kortin vei ja tilin tyhjensi julkisuudesta tuttu henkilö, jonka henkilöllisyyttä ei kuitenkaan paljastettu.

no hyi helvetti…asialla joko mauno tai eerikäisen poika…

Mainaatteko, et salarakkaan miehellä olisi salarakas???

Onhan se maunokin aika vanha..

Mutta yhtä kaikki, noita juttuja kuulee jatkuvasti. Joka kaupungissa sama juttu.. Kihlasormukset hotellihuoneen yöpöydälle ja jahtiin.. Ihania miehiä!

Eikö ainut Hunkseista n. 40 wee ole Esko Eerikäinen, Martina Aitolehden mies? hyi hyi Eskoa, vieraissa ravaa heti ku Martinan silmä välttää

Oma kommentti