BB-Kurhisilla salainen projekti meneillään

Henna Kalinainen ja Antti KurhinenBB-Henna Kurhinen on avautunut Twitterissä uudesta aluevaltauksestaan. Hän on spiikannut mainoksen, joka liittyy produktioon, jossa Kurhiset ovat päätähtinä.

-Tänään spiikkaamaan ihka ensimmäistä huikeaa mainosta kahdelle huippukanavalle. Ensi viikolla mainos asiasta Metropoli-lehdessä. Nauhoitan uutta radiomainosta erään proggiksen tiimoilta, mitä alamme vetää päätähtinä, Henna kirjoittaa viesteissään.

-Kohta kuulette meistä. Ihanaa, taas yksi haave lisää toteutuu, innokas neiti kirjoittaa.

Mistä on kyse, sitä Henna ei paljasta.

Teksti:Hymy.fi
Avainsanat: BB, Antti Kurhinen, Henna Kurhinen

Kommentit

Antilla on harhoja ja paljon kun kuvittelee olevansa komea ja fiksu. Niin perusvenäläinen luihunaama että etoo. Sääli ettei Russeissa taida olla omaa kohulehteä ja vaikka olisikin, tuskin tuolla taululla sinne pääsisi. Ruma kuin riihen seinästä revitty.
Kilikalinainen nyt on niiiiiin dille.

mainostetaanko siinä radio mainoksessa alapää karvoitusta vai kenties uutta leukaa ?

Mikä neiti, rouvahan se jo on… Mut joo, voi elämä taas kerran. 😛

Kiva että Anttikin viitsii poiketa kommentoimassa täällä,kuten varmaan kaikki yllä olevasta ”KaK,in” viestistä tajusivat.
Sen verran kyllä neuvoisin Anttia,kun suuret bisnekset ovat vain ajan kysymys ja joudut varmaan kirjoittelemaan eri firmoihin,niin etu ja sukunimet kirjoitetaan isolla alkukirjaimella,samoin kuin sillä aloitetaan aina lause.
Ymmärrän toki ettei sitä varmaan koulu-aikoinasi Käkisalmen kolhoosikoulun alaluokilla opetettu.

älkää kuulkaa välittäkö porukan dissauksesta, ootte hyvä pari ja piste. mitä vikaa on siinä, jos nainen on nätti ja haluaa olla julkisuudessa. mitä sitten? kateelliset ihmiset kommentoi ja jos ei ihmisiä kiinnosta, niin mitä ne selaavat sivuja missä on juttuja hennasta ja antista????

Kiva toi juorut.com juttu. Jos teen sopparin ton puljun kanssa niin firmani banneri voi löytyä vaikka DollsTukiaisen sivuilta?

Ai-jai… maaliskuun Hymyn ilmestyminen lähestyy: tuskin maltan odottaa. Siellä lienee Tuksu, sen ex-manageri, Ragnari, Kurhiset ja kaikki muut kuumimman hotin hehkuvassa ytimessä olevat julkkikset edustettuina. Eroottisissa kuvasarjoissa on varmaan se iso tyttö maajussille morsian ohjelmasta. Tulisipa jo pian myyntiin…

Mitähän kamaa koklaatte vai mikä muu tragedia on edessä?Iiiiks,jännitämme kovasti!Kuten jossain saitissa totesin samoin,kuka teitä julkisuudessa kaipaa;Antsakin on niin laiha luikero ja kuikelonaama,ettei miellytä minua ainakaan…

Ja tuo salainen projekti tulee kohta radiosta ulos! Klf ja Voice kuuluttaa ensi viikolla ;)!

Oma kommentti