BB-Liana haluaa silikonit – katso rohkea kuva luomuna täältä!

Liana OhayonBB:ssä pyörähtäneestä Liana Ohayonista on julkaistu marraskuun Hymyssä rohkea kuvasarja. Nyt mimmi haaveilee silikonirinnoista.

-Silikonit saattaisivat antaa lisää itsevarmuutta. Olen ollut järjestyksenvalvojana baarissa ja kuunnellut, kun naispuoliset baarimikot pohtivat, että ottaisiko silikonit vai ajokortin. Ei se tänä päivänä enää ole mikään juttu, Liana arpoo.

-Minulla on huono itsetunto. On päiviä, että tunnen itseni rumaksi. Olen kyllä tyytyävinen rintoihini, mutta olisihan se kiva, jos ne näyttäisivät samalta kuin nyt push upien kanssa, Liana naurahtaa.

Teksti:Hymy.fi
Avainsanat: BB, Liana Ohayon

Kommentit

WTF!!!! mikä ihmisiä vaivaa? jos joku nyt haluais jostain syystä silarit ottaa ni mitä vitun merkitystä sillä on?-.- aika säälittävää rupee ihmisii haukkumaan jos on ylipainoa tuskin kukaan näistäkään haukkujista on mitään adonis tyyppisiä ihmisiä!!!

*nauraa* kiitos kehuista… btw.. lukekaa teksti ennen kuin itkette täällä ja nuoriso kirjotetaan Olla ei Alla… tekstistä ilmenee kyllä aivan selvästi että itsekkin ihmettelin kuinka tytöt miettivät monesti ottaako ajokortin vai tissit… en vaihtaisi ajokorttiani edes siihen suosittelemaan rasvaimuun.. menenkin nyt sitten itkemään itseni uneen NOT…

sillikoonit on aivan helvetin rumia!!!! teiniämmät, kysykää oikeasti alle 50v. jannuilta onko ne HOT.

Söpä naama ja söpöt tissit. Ihan hyvä ihmiseksi.

Kyllä HYMY tytölle tissit maksaa,kuten muillekin BB-”julkuille”,sitten taas HYMY ottaa uudet ”kohukuvat”.Että elämä on helppoa kun on pyörähtänyt 5 päivää BB-talossa.Mä en ala,en.

Nonniin poijjaat harppuunat ja verkot vajasta ja vesihirviön pyydystykseen.

Silikonit vai ajokortti, kas siinäpä pulma… Kummalla saa paremmat kyydit??

Nyt on kyllä näiden baarimikkoneitojen aivot jääneet sinne narikkaan. Silikonit vai ajortti? Siinäpä vasta pulma. Uskomatonta, että ulkonäkö ohittaa käytännön elämälle hyödylliset asiat.

kun Liana laittaa silikonia tisseihin niin se on sama juttu, kun laittaisi jalopuuratin ladaan eli onha se joku asia paremmin, mutta ei se kokonaisuus mihinkään muutu ;D kannattaa kans kokeilla sitä laihduttamista!!

Liana, mikä on vielä käymättä ? ku oot ollu Miss xl, Miss hot rod, Idols, BB kisassa niin mikä olis seuraava ? ja puuttuko jo vielä ehkä listalta ??? 😀

Kun vähän valittaa, niin kyllä Hymy tai Seiska ne silikonit hankkii kunhan kuvat ennen ja nyt saa…

Jos itsetunto on kiinni jostai helvetin tisseistä,ruumiinosasta,ni hoitoon PÄÄN kans!Siellä se ongelma on eikä tisseissä!

Liana! Älä tee rinnoille mitään! Sä oot ihana tollasena! Ei se tee susta yhtään sen naisellisenpaa tai vahvempaa että rinnat on epäaidot, rumat ja törröt.

Laihdutus tekee usein tehtävänsä. Ei niistä silikoneistakaan oo mitään iloa, jos paino jojoilee eikä kropastaan pysty huolehtimaan

Miks noi kakarat yrittää päästä julkisuuteen persettä näyttämällä ??

Vannabe julkkis. Kuva lehteen, hinnalla millä hyvänsä. Ja toi laihdutus–> asiaa!

Voi vittu tätä nykypäivää!
Voiko kukaan olla siis aivan aikuisten oikeasti noin yksinkertainen?

Elämän kaksi vaihtoehtoa, silikonit vai ajokortti. Voi luoja……

Mitäs jos laihduttaisit nyt ensin 10kg niin voisi näyttää vähän paremmalta. Sen vuoksi ne rinnatkin roikkuu koska olet läski.

Oma kommentti