BB-Liana poseerasi Hymyn rohkeissa kuvissa – katso täällä!

Liana OhayonBB-talossa viisi päivää piipahtanut Liana Ohayon poseeraa tuoreessa Hymyssä rohkeissa kuvissa. Pehmeän sensuelli Liana on osallistunut aikoinaan Idolsiin ja nyt BB:hen, mutta haastattelussa hän toteaa, että olisi jo aika päästä eroon nimen etuliitteestä.

-Toisaalta BB-leima on yhtä kuin vesileima. Jos saan tehtyä elämässäni jotakin pysyvämpää ja aidompaa, niin vasta sillä on merkitystä, Liana juttelee marraskuun Hymyn haastattelussa.

Liana tietää, että hänen julkkismumminsa Liana Kaarina ei tykkää kuvasarjasta ja siitä, että tyttärentytär esittelee kroppaansa julkisuudessa.

-Eikä hän ole nähnyt näitä kaikkia tatuointejanikaan, Liana parahtaa.

Kaikesta huomaa, että vuosien takaisella filmitähdellä on suuri vaikutus Lianan elämään.

Lue mielenkiintoinen haastattelu ja katso superseksikkäät kuvat Hymystä.

Teksti:Hymy.fi
Avainsanat: BB, BB-Liana, Liana Ohayon

Kommentit

Verrattuna kuinka paljon ylipainoisia (jolla tarkoitan huomattavasti lianaakin isompia) ihmisiä on maailmassa. Elämäs on TODELLA vaikeaa jos aina tulee paha olo… sääliks käy… mut onneks on julkinen terveyden huolto hakeudu hoitoon

^@xl nainen: kannattais varmaan laihduttaa? lianan kokoiset naiset kuvottavat

Oletteko ihan toissanne? Mikä teitä oikein riivaa väitättekö että nykyään jos on lianan kokonen on läski. Ei ole minun miehet koskaan valittaneet. Olen kyllä pettynyt että suomesta löytii noinkin paljon lapsellista ja idioottimaista väkeä

Kun tuli nääs oksennettua makkaraperunat- Korvaattekko myös makkaraperunoiden hinnan?

Terveisin kestotilaajanne, uskollinen lukijanne, Eemeli ”Atomivasara” Pystymetsä.

oikein BB-liana, typy oli siel, mitä viikon? ja oikein BB-liana. kyllä on suomi ihme maa. oikea bb-suomi.

1.burlesque on taidetta isompi kokoisilta naisilta luut viulut hankkikaa oma harrastus saatana 2.liana on näistä ainoa jonka paikat on piilossa 3. toiset tykkää muhkummasta

Tubby on oikeassa. Samalla kaavalla Burleski- taiteilijat ovat vain lihavia ja ujoja strippareita.

Jälleen uusi supertähti suomen taivaalla…uusi tissien näyttelija…voi luoja, että mistä jumalauta sikiää ??? Menkää nyt kouluun ja hankkikaa OIKEA ammatti..tyrkkyjulkku ei ole sellainen.

Toi on kyl niin tyrkky ja turha muija. Sillo idolsissakin teki ittensä ihan pelleksi. Tosta muijasta ei saa supersekisikästä tekemälläkään. Säälittävää.

Oma kommentti