BB-Mantalla syöpä: ”En halua olla Suomen Jade Goody!”

Maria SuominenBig Brotherista viime syksynä tunnetuksi tullut Manta eli Maria Suominen on elänyt jännityksensekaisia aikoja. Tänä keväänä Mantalla todettiin kohdunkaulan alueella syöpämuutoksia, jotka nyt vaativat leikkausta ja ”myrkkyjen syömistä”, kuten rehvakkakielinen Manta itse muotoilee.

-Suvussani on ollut paljon syöpää, Manta myöntää hiljaa.

-Pelottavinta on ollut epätietoisuus siitä, leviääkö syöpä.

Manta ei halua olla ”Suomen Jade Goody”. Kyseinen brittiläisen Big Brotherin tähti haudattiin hiljattain kohdunkaulan syövän uuvutettua perheenäidin.

Lue Mantan tilitys toukokuun Hymystä! Katso myös, kuinka Manta asuu kihlattunsa kanssa!

Teksti:Hymy.fi
Avainsanat: BB, BB-Manta, Big Brother, Jade Goody, Manta, Maria Suominen

Kommentit

Voi teitä raukkoja, kun olette julmia. Kyllä olis toinen ääni kellossa ja surkuttelu, jos itellänne olis syöpä. Eipä kannata koskaan toivoa toiselle pahaa. Ennen pitkää se kapsahtaa omaan nilkkaan. Tää on vanha totuus, joka käy aina toteen. Tsemppiä Mantalle.

Toivottavasti jaksat ja paranet nopeasti. Vaikka ihan piruilun vuoksi = ) ps: En kyl tykänny susta silti yhtään BB:ssä, vaik normi elämäs varmaan oletkin ihan jees. Mut pikaista paranemista.

Meneekö tämäkin siihen että kansa saa seurata Mantan viimeiset kuolinkorinat suorana hymyn netti-tv:stä 2e / tunti.

Ei muuta kun popcornit esiin ja SMS laulamaan.

Herrajumala miten voi ihmiset olla ilkeitä tai tyhmiä.. En ole tästä ihmisestä kuullut big brotherin jälkeen sanaakaan, joten mikä tekee mantasta tyrkyn..

Siis ihmisellä on syöpä ja haukutaan tyrkyksi.. Get real!!

Ei oo kaikki inkkarit kanootissa jos toivoo jonkun tuntemattoman kuolemaa noin tyynesti :/

Kylläpä on ihmiset kylmiä ja suorastaan röyhkeitä. Miettikää vähän mitä kirjoittelette. Kukaan ei halua vakavan sairauden takia julkisuuteen! Voimia paranemiseen!

Aika naurettavaa edes verrata Mantan kiinnostavuutta Jadeen. Suuret on luulot Mantan asemasta, jos joku, Manta tai toimitus, kuvittelee, että hänen ympärillään alkaisi milkäänlainen kohu ja massakiinnostus.

Ja eikö nämä ihmiset halua pitää mitään omana tietonaan? Enpä usko, että lehti olisi tätä asiaa joutunut mistään kaivamaan, eiköhän tämä tiedottaminen ole lähtenyt henkilöstä itsestään.

Hyvää matkaa Manta! Viethän mukanasi myös kaikki edellisissä viesteissä mainitut kollegasi ”tositeeveemaailmasta”!

Ei sinusta voikkaan tulla Jadea, hänhän on KAIKKIENAIKOJEN puhutuin ja suurin tositv-julkkis jota britanniassa oli. Miten Mantasta voi tulla vastaava suomessa kun hänet on jo julkisuudessa unohdettu?:(
Ei sillä että puhuu kaikista paskaa ja manipuloi ihmisiä bb:ssä tee hänestä missään nimessä Jadea! Häpeällistä tekstiä hymyn toimitukselta.
Jos on aika lähteä taivaaseen niin lähteköön kaikessa rauhassa. Hymy olkoon ainoa joka seuraa ”suomen kaikkienaikojen bb-hahmon” elämää XD.
Säälittävää. Painii samassa sarjassa Minnan, Henna, Antin kanssa.
Onneksi on vielä Cheryll ja Niko jotka olivat kauden todelliset voittajat.

Tsemppiä Mantalle eläkä välitä paskan jauhajista, yritä parantua, olet räiskyvä persoona.

Onko tämä se sama henkilö, joka antoi huonon kuvan kaikista Suomen yksinhuoltaja-äideistä? Se joka pieri, kiroili, haukkui ihmisiä, joi ja tupakoi näytti keskisormea ja kieltä suorassa lähetyksessä kanssakilpailijoilleen? Laki se sekin laki….

Haista v. Ehkäpä lehti oli saanut tietää ja Manta kertoi, kun ei halua sitä salaillakaan. Mantan ulostulo auttaa muitakin jaksamaan. Senkin paskapää kun et ymmärä.

JOS kerran et halua olla kuin BB.Jade niin miksi ylipäätään sitten tulit kertomaan sairaudestasi? Hoidata itsesi ja pysy hiljaa.

Voi hitto näitten tyrkkyjen kanssa:(

Minusta Mantan pitää kuolla julkisesti, ehdottomasti. Juttu Hymyyn.

Ikävä juttu, tsemppiä taisteluun. MUTTA. Jos et halua olla kuin BB- Jade, niin älä tule julkisuuteen hänen laillaan. Eikö näin?

Oma kommentti