BB-Marian erikoishaastattelu: ”En ole myynyt itseäni”

Maria SuominenBig Brother -talosta sunnuntaina häädetty Maria Suominen, 34, paljastaa Hymy.fi -verkkopalvelun erikoishaastattelussa kaiken itsestään!

Tipahdit monen yllätykseksi talosta sunnuntaina, miten menee tällä hetkellä?
–Ihanaa että pääsin kotiin! Edelleen tuntuu siltä, että kamerat seuraavat kaikkialla. Olen kahtena yönä vessaan mennessäni hapuillut mikrofonia mukaan. Tänä aamuna oli vaikeuksia lähteä aamupalalle ilman sitä.

Oletko käynyt jo ihmisten ilmoilla?
-Menin maanantaina ostamaan tupakkaa kaupasta, enkä saanut sanaa suustani. Änkytin aikani, kunnes myyjä tajusi, että halusin sinistä LM:ää.

Mikä on ollut yllättävintä talosta poistumisen jälkeen?
-Äänet. Säikyn kaikkia ja kaikkea. Puhelimen ääniä, ihmisiä, auton ääniä.

Mitä jäät kaipaamaan talosta?
– Ihmisiä ja poreallasta! Sain maanantaina käydä kiertämässä taloa ympäri, ja näin ihmiset lasiseinien läpi. Yskäisin vahingossa kuuluvasti ja seinän lähellä ollut Niko varmasti kuuli sen. Hänen ilmeensä muuttui totaalisesti. Olisi tehnyt mieli huutaa heille, että hei Big Brother -talo, täällä Suominen!

Tiesitko, että teitä saadaan kuvata alastomina suihkussa?
-Kyllä, ei tullut mitenkään yllätyksenä.

Kun pääsit kotiin, mitä teit ensimmäisenä?
-Kävin ostamassa siideriä lähimmästä Siwasta. Rentouduin oikein kunnolla.

Mikä on loukkaavin kommentti, jonka olet saanut?
-Niitä on kaksi. Ensimmäinen on se, että olen kuulemma nolannut ja häpäissyt kaikki yksinhuoltajat. Toinen se, että olen kuulemma jakanut persettäni ja myynyt itseäni jollain paikkakunnalla Suomessa. Parasta on se, etten edes tiedä missä kyseinen paikka on.

Entä positiivisin?
-Niitä on tullut paljon. Moni on sanonut, että ovat ylpeitä siitä, että olin oma itseni talossa, ja että värikkäitä ihmisiä tarvitaan.

Mikä on hämmentävin toimittajan esittämä kysymys?
-Se, kun joku väitti, että tyttäreni olisi ollut puukkotappelussa Vantaalla alkukeväästä. Menin ihan sanattomaksi, koska tiesin ettei hän ole ollut Vantaalla silloin.

Vaihtaisitko asennettasi, jos saisit tilaisuuden mennä taloon takaisin?
-Kyllä! En ollut siellä sellainen, mitä oikeasti olen. En lähtisi läyhäämiseen mukaan niin paljon.

Annettiinko sinusta mielestäsi oikea kuva SubTV:n koostelähetyksissä?
-Ei todellakaan! Niitä on leikelty niin paljon, että näytän vain raivoavalta hullulta. Se ei ole todellinen minä.

Olet saanut tänä vuonna porttikiellon Keuruulla sijaitsevalle ABC–huoltoasemalle, miksi?
-Rehellinen jos olen, en muista, mitä siellä tapahtui. Minua pyydettiin poistumaan paikalta, josta hermostuin ja kerroin etten ole lähdössä minnekään. He soittivat poliisit paikalle. Raivoissani aloin pestä valkosipulileivälläni aseman ikkunaa.

Oletko käynyt tapauksen jälkeen huoltoasemalla?
-En saanut elinikäistä porttikieltoa, kävin myöhemmin maksamassa pesulaskun. Olen käynyt tapahtuman jälkeen paikassa kaksi kertaa ostamassa tupakkaa, lippalakki syvällä päässä.

Olet sanonut, että pelkäät itsesäsi. kun suutut kunnolla, miksi?
-Olen kaksi kertaa suuttunut kunnolla elämäni aikana. Silloin minulle tulee kiikarikatse, putkinäkö. En näe enkä kuule mitään, enkä pysty kontrolloimaan itseäni mitenkään. En halua koskaan enää kokea sitä.

Itkit paljon talossa ja sieltä tullessa, oletko aina ollut yhtä herkkä?
-Nuorempana minulla oli todella kova ulkokuori. En näyttänyt tunteitani juuri ollenkaan. Vanhemmiten kyyneleet ovat todella herkässä.

”Olin villi lapsi”

Menetkö sunnuntaina taloon vastaan ihmisiä jotka ovat nyt häätöuhan alla?
-Menen ehdottomasti. Pelkään, että Mia tippuu sunnuntaina.

Puhuit sunnuntaisen suoran lähetyksen jälkeen äitisi kanssa puhelimessa, mistä keskustelitte?
-Siitä, että äiti oli onnellinen ulospääsystäni. Veljeni ja tyttäreni olisivat halunneet minun jatkavan, mutta äiti näki miten paha olo minulla oli.

Olisko kaikki toisin, jos olisit saanut välillä yhteyden läheisiisi?
-Ehdottomasti. Minua stressasi niin moni asia ulkomaailmassa. Jos olisin saanut kuulla, että kaikki on hyvin, olisin ollut toisenlainen. Talossa oli myös todella huono ilma, sekin lamaannutti välillä. Sain juuri myös kuulla, että läheiseni on joutunut käräjille syyskuun alussa.

Milloin viimeksi olet itkenyt?
-Olen itkenyt harva se tunti lähdön jälkeen. Meinasin radiolähetyksessäkin aamulla itkeä. Johtuu ihan ikävästä ihmisten luo. On ristiriitainen olo.

Minkälainen lapsi olit?
-Olin villi! Äiti on aina sanonut, että veljieni kanssa ei tullut yhtä harmaita hiuksia kuin minun kanssa. Jos joku asia kiellettiin, oli minun pakko tehdä se vaikka vaan kostoksi kiellosta.

Hävettävin kännikokemuksesi nuorena?
-Poliisin pakeneminen, olin mopolla ja humalassa. Kaikki sai alkunsa siitä, kun olin juhlimassa likkakaverini kanssa. Tuli aika lähteä kotiin, mutta lähdimmekin vielä kylille ajelemaan, ja saimme poliisit peräämme. Ajoimme Rantatietä heitä karkuun ja heitimme mopon puskaan. Istahdimme rinteeseen piiloon, kun kuulin poliisin huutavan: Nyt Suominen kyytiin sieltä!

Olivatko poliisit sinulle entuudestaan tuttuja, kun tiesivät sukunimesi?
-Kyllä, veljen kautta.. Me olemme ihan tuttuja poliisille.

Elämäsi rohkein teko?
-Lapsen tekeminen 17-vuotiaana kakarana.

Minkälaista tekoa et voisi ikinä antaa anteeksi lähimmäisillesi?
-Pettämistä. Minua on petetty monta kertaa, mutta itse en kuulu siihen ihmistyyppiin.

Haaveilen omasta yrityksestä

Puhuitte talossa seksistä todella paljon. Tekikö koskaan mieli?
-Ei, ja ihmettelinkin, miten niin pääsi käymään. Monet huusivat kovaan ääneen, että nyt panettaa, ja ajattelin, että olenkohan jotenkin sairas, kun ei tee mieli. Ehkä alitajuntaisesti panin sen ajatuksen sivuun, enkä mennyt nylkyttämään itseäni paljun nurkkaan.

Mikä on oudoin paikka missä olet harrastanut seksiä?
-Metsässä käpy selän alla. Kirjaimellisesti ja suoraan elokuvasta.

Mikä sinussa on parasta ja huonointa?
-Parasta on huumorintaju, huonointa äkkipikaisuus

Suurin intohimosi?
-Suklaa ja sipsit ennen. Nyt kahvi, tupakka ja koira.

Miten Maria hurmataan?
-Onkohan minua koskaan edes hurmattu… Poikaystäväni Mikko hurmasi minut katseellaan, ja olin myyty miehen silmien edessä.

Jos saisit olla yhden päivän mies, mitä tekisit ja minkälainen mies olisit?
-Tavallinen suomalainen mies, semmoinen perusjuntti. Kyttäilisin naisten takapuolia ja rintoja, molempia tasapuolisesti.

Kerro jotain sellaista, mitä harva tietää sinusta?
-Minulla on vasemman rinnan alla lyijykynän pätkä. Tulin yhdeksänvuotiaana hammaslääkäristä ja tiputin tarkastuslappuni lattialle. Kumartuessa lyijykynän terä uppoutui rintaan. Välillä se pistää, mutta ei se haittaa elämää.

Mitä elämä on opettanut sinulle viimeksi?
-Sen, että pitäisi pitää suu kiinni välillä. Minulla on paha tapa sanoa liian suoraan asioista. Se on välillä aika noloa.

Kenelle voit suositella BB-kokemusta?
-En kenellekään heikkohermoiselle, enkä huumorintajuttomalle. Itselleni tuli usein talossa klaustrofobinen olo.

Mitä tulevaisuus tuo tullessaan?
-Minulla on edelleen työpaikka ravintolassa Keuruulla. En tiedä vielä menenkö sinne takaisin. Aion nyt kuitenkin olla vähän aikaa lomalla, että saan ajatukset kasaan. Tulevaisuuden haaveissa on omistaa baari.

Teksti: Hymy
Avainsanat: BB, BB-Maria, Big Brother, Maria Suominen

Kommentit

Oikein miellyttävän oloinen olit katajan haastattelussa.ymmärrän sen kun sanot että olit oma itsesi talossa,mutta asenteessa olisi ollut korjattava.et ollut pahin läyhääjä talossa!!

Toivottavasti pysyt julkisuudessa. Olet ihana ja räiskyvä persoona ja upean näköinen nainen. Ja kovasti tunnut ihmisiä kiinnostavan kun tännekin ovat tulleet kommentoimaan vaikka lehti ei vielä ole edes kaupoissa.

isot naiset pierevätkin isommin.

Vakavasti puhuen, jos marian katsotaan edustavan edes jotain suomalaisryhmää, tunnen vain syvää myötä häpeää.

Minusta tuo oli ihan hyvä haastattelu. Tsemppiä Marialle.
(6. Nainen vaan) Wau on sulla pieni miniä, niin mikä pointti? Ihmisiä on eri ikäisiä ja kokoisia. Syömishäiriö on vakava sairaus ja tollaisilla järjettömillä kommenteilla syömissairaudet vain pahenevat. Maria on iso nainen, muttei mitenkään lihava. Lievästi ylipainoinen kyllä, mitä siitä? Kertoo ihmisen verbaalista lahjakkuudesta, kun ei osaa puuttua muuhun kun ulkonäköön ja kokoon.

Hah! Aika hienosti puhuu itsensä pussiin.

”Moni on sanonut, että ovat ylpeitä siitä, että olin oma itseni talossa, ja että värikkäitä ihmisiä tarvitaan.”

Vaihtaisitko asennettasi, jos saisit tilaisuuden mennä taloon takaisin?
”Kyllä! En ollut siellä sellainen, mitä oikeasti olen.”

Älä missään nimessä jää julkisuuteen. Turhia julkkiksia on jo ihan tarpeeksi! Sellainen sinusta tulisi suorilla joten säästä ihmisiä, ja katoa lehtien palstoilta.

Aatella oletkin todella positiivinen ihminen. Siis osaat kääntää kaiken itsellesi myönteiseksi.

” Talossa oli myös todella huono ilma, sekin lamaannutti välillä. ”

Miksi sitten piereskelystäsi huomauttaminen oli väärin?
Ei varmasti parantanut makuuhuoneen ilmaa, jatkuva piereminen.
Toivottavasti työantajasi pakottaa sinut lääkeriin, tai työterveystarkastaja. Ruokataloudessa ei todella ole tilaa jatkuvalle pieremiselle, kun et itse hoida asiaa, todistaa se kokonaisvaltaista epähygienisyyttä. En ikinä söisi mitään, joka on ollut kädessäsi.

Käytitte samaa pesukonetta, olitte samoissa sänkyvaateissa, Wc ja suihkitilat taitaa koko porukka pierra tuosta lokakuun lopusta kilpaa…

Oma kommentti