BB-Marian huippurohkeat alastonkuvat julki!

Maria KalhoTämän vuoden Big Brother -ohjelmassa ihastuttanut ja vihastuttanut BB-Maria Kalho on puhunut paljon viime syksynä hankkimistaan silikonirinnoista. Nyt hän esittelee ne Hymy-lehden rohkeissa kuvissa.

Kyseessä on täysveriset alastonkuvat, joissa Maria esiintyy ilman rihmankiertämää. Kuvat on otettu Las Vegas -henkisesti helsinkiläisessä Tiikeri-yökerhossa.

Marian kuvia voi ihastella tammikuun Hymy-lehdessä, joka ilmestyy tiistaina.

Teksti:Hymy.fi
Avainsanat: BB, Maria Kalho

Kommentit

hyi hitto meinas tulla yrjö kun katoin tätä kuvaa, näyttää ihan joltain ufolta toi pää ku on ”vähä” korkee otsa. ällöttävää kuvottavaa.

tais ton mimmin luonnekkin tulla jo töllössä esiin, jos olisi mukava ja asiallinen mimmi , voisi jopa nähdä kauniina,mutta kun ei niin ei. missä ovat aidot ja itsevarmat naiset??

Sovitaanko kaikki ettei kommentoida koskaan tuon tyrkyn ällötyksen uutisia? Sillä sen saa katoamaan. Samalla taktiikalla voidaan kadottaa palstoilta myös toinen silikoniaivo eli henna. Ja jos sekin onnistuu niin sitten otetaan iso projekti eli tunkero takiainen….

Onko tää oikeesti mies joka näyttelee meikattuna naista, ainakin siltä näyttää.

Mitenkäs sitten julkisuuteen kun piiras on näytetty? pornoelokuva tai muuta? mistä näitä sekopäitä löytyy?

Hyi helvetti. En kyllä panis vaikka maksettaisiin.Tossa eukossa ei ole mitään nättiä saati seksikästä.Luonnekkin taisi tulla esille jo televisiossa.Yaks.

ihan järkyttävän epäluonnollisen näköiset tissit mininänneillä ja nuppineulanpään kokoisilla nännipihoilla. eripariset, epämuodostuneen oloiset.jos tissit haluaa,miksei voi hankkia kunnollisia, eikä tuollaisia ikea-pullistumia?

AIvan sama miten kroppaa tuunataan kun silmät paljastaa että siellä
takana ei ole ajatuksen häivääkään. lärvi vaan esillee hinnalla millä hyväsnä. säälittävää että itsetunto voi olla noin huono.

Ei, mä en jaksa enää näitä. Nämä bimbot eivät saa tältä mieheltä minkäänlaista arvostusta. Mikäs siinä jos haluaa julkisuuteen, mutta ei näin. Edessäni olevalla perunamuusilla on enemmän näköä, älyä ja seksikkyyttä kuin näillä onnettomilla. Pitäiskö mennä kalu kourassa citymarketiin, saisin julkisuutta. Ainakin paikallislehdessä. Prkl.

Tämä Maria vai pitäisikö kenties sanoa ”Glam with M”….on kyllä suoraan hanurista, syvältä ja poikittain vielä kaiken tämän lisäksi. Että voi olla lapsen mielenterveys hakusessa…kuvittelee itsestänsä jotain suurta, vaikka Mariallakin…vai pitäisikö sanoa ”Glam with M”, on tyhjä arpa taskussa ja lompsa housuissa.

Niko N on historian huonoin ja vihatuin bb voittaja. maria taas on ihan ok mimmi.

Miten se voi näyttää noi muoviselta tuossakin kuvassa? ei taida olla kolmeakymmentäkään, ja näyttää jo sellaiseslta huonolta yli nelikymppisen botox naamalta.. ei kyllä ne tallinnan kumitissit jaksa enää kiinnostaa, ja johan tämän tädin daisat nähtiin maikkarilla siinä punaisessa juhlapuvussa, samaa tyyliä ne oli kun noilla muillakin tyrkyillä on ollut.

Tyrkkyblondeja tulee mutta kukaan ei voita Johanna Tukiaista.
Johanna on Suomen ainoa Pamela Anderson.

Muoviset hiustenpidennykset aiheuttavat kaljuuntumista, mikä alkaa jo näkyä Marian kuperalla otsalla. Muutenkaan halvasta ei saa tasokkaan näköistä millään.

EIKÖHÄN NUO HALVALLA TEHDYT TALLINNAN SILIKONIT OLE JO MONEEN KERTAAN NÄHTY? KALINAINEN, TUKIAINEN,JANATUINEN JNE.

Mistä näitä turhia julkkiksia oikein sataa….. olisi edes nätti mutta kun ei…huoh..

Oma kommentti