BB-Marian kimppuun hyökättiin – tisseissä fritsuja!

Maria KalhoBB-Maria Kalho on jo käynyt keikoilla uusien perheenjäseniensä kanssa. Neitohan laitatti itselleen c-kupin rinnat Tallinnassa joitakin viikkoja sitten.

Hymyn tietojen mukaan kaunottaren uusi ulkomuoto on herättänyt yleisössä huomiota vähän liiankin kanssa. Mimmin oltua juontokeikalla Karjaalla liian innokkaat miehet lääppivät, puristelivat ja pureskelivat BB-julkun rintoja niin antaumuksella, ettän niihin tuli fritsuja! Herramunjee!

Teksti: Hymy
Avainsanat: Big Brother, BB, Maria Kalho, BB-Maria

Kommentit

Inka ja BB Maria ehkä tän hetken kuumimmat kissat Suomessa

ketä jonkun leffan sarjamurhaajaa toi muistuttaa? ihan kielenpäällä, muttei silti tuu mieleen

Jo on ”saamattomia” ukkeleita,kun pitää silikoninen kimppuun ryntäillä.Ja jo on tytsykin aika..yhmm…,kun ei osaa sen vertaa välimatkaa pitää,ettei ihan tisseissä kiinni olla!

Niin turhanpäiväinen akka että… Ja mikä äklötys. Kuuluu samaan kastiin muutaman muun turhiksen kanssa.

Näyttää aivan tavikselta, tollasia pörrää kadut pullollaan.

Tällaisia varten on kepu työstänyt ns.takuueläkkeen. Se on tarkoitettu rikollisille, siipeilijöille ja muille työtävieroksuville. Kalho on jo eläkeputkessa.

Kuka tää nyt oli? on muuten ruma akka, naama näyttää ihan joltain muovilta.

Hyvä että on keikkoja….pääsee tienaamaan eläkettä vanhuuden turvaksi.

Jännää, miten nämä ”glamour”-mallit näyttävät rupsahtaneilta jo parikymppisinä. Ja omat hiukset harvenevat, kun käyttää jatkuvasti muovilisäkkeitä.

Millos tulee tissien vastikkeeksi luvatut kuvat vai tuliko jo?

Kertoo enemmän naisesta itsestään ettäantaa kännisten äijien päästä kosketus etäisyydelle vaikka on töissä. Nolo nainen kaikin puolin.

Oma kommentti