BB-Marianna poseerasi rohkeissa kalenterikuvissa – katso!

Marianna ZaikovaVuoden 2008 BB:stä tutuksi tullut ja talosta salaperäisesti kesken kauden poistunut Marianna Zaikova poseeraa seksikkäissä ja rohkeissa kuvissa Studio Coolpoolin julkaisemassa kalenterissa.

Seinäkalenterin on kuvannut arvostettu turkulainen mainos- ja mallikuvaaja Petri ”Coolpool” Kuosmanen. Hymy julkaisee Coolpoolin luvalla lokakuun kalenterikuvan, jossa Marianna poseeraa. BB-tähti esiintyy myös muissa kuvissa.

-Tämä on kansainväliset mitat täyttävä glamour-kalenteri, ensimmäinen lajissaan, mutta tarkoituksenani on tehdä tällainen joka vuosi. Ensi vuonna mukaan tullee sponsoreitakin, ja myös muutamia ulkomaalaisia malleja. Tosin tässäkin kalenterissa on eräs Pariisissa kuvattu englantilaismalli, Petri Kuosmanen toteaa Hymylle.

Kalenteria voi tilata sivuilta www.coolpool.fi

Teksti: Hymy
Avainsanat: Big Brother, BB, Marianna Zaikova

Kommentit

Marianna lähti pois talosta, kun tämän poikaystävä rupesi hajoilemaan kotipuolessa niin pahasti. Olisi ollut kova riski jäädä taloon kun toisella meinasi hajota pää jo alku metreillä.

Heh,

”-Tämä on kansainväliset mitat täyttävä glamour-kalenteri, ensimmäinen lajissaan”

Taitaa BB-Marianna olla vähän myöhässä, ku Tukiaisen Johannalta on tullut jo glamour-kalenteri! Ja taatusti kansainväliset mitat täyttävää materiaalia. Koko huoneen leveydeltä!

Hyvännäköinen nainen vähiin vaatteisiin ja salamalla päin näköön valaistus ja vähän photarissa sävytetään = Kansainvälinen taso

Enemmänkin tässäkin tapauksessa tyydytetään taas kuvaajan tirkistelyhaluja…

Keskinkertainen on keskinkertaista. Suomen taso on mitä on.

ampparit.com:issa tää uutinen luettu 1000 kertaa ekan tunnin aikana. Ei huono. 🙂

”Kävin herran kotisivuilla.”

No perustatpas sitten käsityksesi laajaan aineistoon ja monen vuoden tuntemukseen. Esim. kyseisiä kalenterikuvia ei netissä ole, joten niistä nyt et ainakaan voi sanoa mitään näkemättä niitä. Kuosmasen blogissa näkyi olevan aika paljon otoksia mm. Pariisin muotimaailmasta, joten eiköhän hänellä vähän parempi tuntuma alaan ole kuin Hymyn kommenttiruutujen nimimerkeillä.

Ihana utuinen kuva!
Kivalta näyttää, tyttökalenterikin voidaan tehdä monella tavalla. Tämä on tyylikäs eikä mikään carbeibe-tyylinen ällötys.

Hienolta näyttää Marianna kuvassa. Ei varmaan olekaan mikään perinteinen ”tehdään kalenteri ja näytetään pintaa” tekele, vaan Petrin kuvaustaidot tuntien todellakin kansainvälinen paketti.

Onnea kalenterin johdosta ja kiitos Hymylle että sain kauttanne tietää että tällainen on edes olemassa. Aina vaan hehkutetaan jotain tanssiryhmien tai b-julkkisten kalentereita.

”-Seinäkalenterin on kuvannut arvostettu turkulainen mainos- ja mallikuvaaja Petri ”Coolpool” Kuosmanen. ”

Kävin herran kotisivuilla. Aika tökeröitä ovat kaverin amatööriräpsyt. Harrastajakuvaajan tasoa. Paljonkohan tämä itsekehumainos maksoi Kuosmaselle?

”-Tämä on kansainväliset mitat täyttävä glamour-kalenteri, ensimmäinen lajissaan,”

Kuten sanottu, aika tökerö harrastelijayritelmä. Kansainvälistä tasoa?!?!?!? Ensimmäinen lajissaan?!?!?!? Haloo??? Maa kutsuu?!?!???

Oma kommentti