BB-Mariannaa kuvattiin alasti salaa?

Internetin kansainvälisellä tirkistelysivustolla on kuva, jossa esiintyy varsin tutunnäköinen hahmo. Rannalla salaa ja alasti kuvattu tummatukkainen neitokainen näyttää aivan Big Brotherista tutulta Marianna Zaikovalta! Varmuutta asiaan tietenkään ei ole, vaikka yhdennäköisyys on ilmeinen.

Hymylle asiasta vinkkasi lukija, joka oli selaillut voyeurweb.com-nimistä sivustoa.

Sivuilla julkaistaan esimerkiksi nakurannoilla paparazzattuja kuvia tavallisista aurinkoa ottavista ihmisistä. Kuvaajat väijyvät myös tavallisilla uimarannoilla, jonka vuoksi ulkomailla onkin syytä olla tarkkana; nakuilu voi päätyä objektiivin ruoaksi.

Kuvassa esiintyvällä henkilöllä – olipa hän BB-Marianna tai ei – on pitkänmallinen napakoru. Samantyylinen koru on bongattu Mariannan navasta myös BB:ssä.

Kuvabongaus löytyy tuolta:

http://www.voyeurweb.com/contris/WhatISaw/ws200811/20081121-88716/20081121-88716-7.jpg

 

Teksti:Hymy.fi
Avainsanat: Big Brother, BB, BB-Marianna, Marianna Zaikova

Kommentit

nnnn nn hahahahahahahahahah näin ne kuvat muka seksksikäs ei ees oon seksikäs

jos englantia ymmärtää niin selviää selkeesti että noihan on salaa otettuja kuvia. Sivulla toki on hlöiden iteki lähettämiä kuvia mut toi setti kuuluu kategoriaan salaa otetut kuvat… ja sitäpaitsi miks se ois jolleki kälyselle sivulle lähettäny itsestään kuvan ilmaseksi ku ei oo neiti suostunu kuviin edes rahasta eli ei se kyl kovin tyrkky ole ollu ku muutenki on tuntunu pysyvän pois julkisuudesta…mun mielest kyl ois saanu jäädäki julkisuuteen ja tehdä itestään alastonkuvat, kyllä tota mimmiä enemmän ku mielellään kattelis 🙂

onhan se aivan selvästi.. tosta vinosta otsatukasta jo huomaa kun se alkaa jo takaraivosta.
lantio on myös yhtä leveä, ei kylläkään lihavalla tavalla vaan lantioluu on leveä.

Mis toi kuva on? tost linkist ei ainakaan suoraan näe sitä….?

Joo kyl se Marianna on…aivan varma…mut se, että millä keinoin toi kuvattu tai halusiko Marianna kuvaansa julkisuuteen..??? Mut kyl se on meidän Marianna…

Mitenkä paremman näköiseksi?
Tuohan on täydellinen. Ei kaikki naiset (onneksi) näytä samalta kuin netin aikuisviihdesivustoilla.

Jep, ilmiselvä Marianna.

Joo, eipä oo enää arvailuvaraa siinäkään tytössä. Jotenkin kuvittelin paremman näköiseksi kun hän on alasti (ennen nähnyt vaan bikineissä).

Petyin.

Eiköhän tämä kuvan julkituloon ole neito itse vaikuttanut…jokainen hakee julkisuutta omalla tavallaan!siyä kun ei tarpeeksi saa pitää tehdä tälläistä! kuva ei kylläkään imartele!

MariannA tuo on ainakin 5 vuotta nuorempi tyttönen nenä on erillainen.

hahaha… ilmiselvä 😀

meni yöunet ku näki noi ketunnokat.

Oma kommentti