BB-Mia alastonkuvissa!

Mia LeviöBig Brother -talosta muutama viikko sitten häädetty Mia Leviö, 19, esiintyy tiistaina ilmestyvässä Hymy-lehdessä alastonkuvasarjassa.

Marraskuun Hymyssä Mia poseeraa täysin nudena, kuvat ovat taiteellisia ja aihemaailmaltaan Mialle läheiseen teemaan eli musiikkiin liittyviä.

Mia on haaveillut jo kauan omasta bändistä, ja tiistaina kauppoihin tulevasta Hymystä voikin lukea, että suunnitelmat ovat edistyneet. Mia on päässyt erään bändin vokalistiksi!

Hymy julkaisee nyt yhden otoksen marraskuun Hymyyn tulevasta alastonkuvasarjasta. Lehdessä olevat kuvat ovat paljastavampia ja rohkeampia.

Teksti: Hymy
Avainsanat: Big Brother, BB, BB-Mia, Mia Leviö

Kommentit

aika huonolta näyttää kun lähes kaikki täällä haukkuu mian rintoja rumiksi, itseltä kun löytyy samanlaiset :—-(

Onko toi 65. viestin kirjoittaja muuten itse BB-Mia Leviö???

Jos on niin terkut vaan Mialle. Sinussa on sitä jotakin kun vain tietäisi mitä. Kumminkin olemuksesi huokuu jotain sellaista että yhtään ihmetellyt että minkä takia olit BB-talossa miesten ja naisten ihastuksen kohde ja ykkössuosikki seksikumppaneista.

Aivan naurettavaa ihmiset että te haukutta jotain ihmistä harakanpelättimeksi, mialla on mielestäni ihan kivat hiukset…

nätti oot mia 🙂

aika paljon kokemusta kommentoijilla, jos ei tiedä, että suurimmalla osalla nimenomaan on ”ketunnokat”. nojoo, tuutte huomaamaan.

Voi pojat, tulette sitten kasvaessanne huomaamaan että suurimmalla osalla naisista on nimenomaan ”ketunnokka” tissit.
Joten parasta totutella.

Voi kauhee mitkä tissit… ei kyllä oo esittelemisen arvoiset. Kuinka moin nuorella voi olla jo roikkutissit?

Kauniita kuvia mielestäni ja kauniit rinnat. Luonnollisia, itsensä näköisiä kuvia.

Hui! Ziisus sentään tissit on ku päärynät :D! Meinasin tipahtaa tuolilta ku näin noi ketun nenät…

”Jättäkää oma keho itsellenne ja jos on halua kuuluisuuteen, niin tehkää työtä sen eteen muutoin kuin alastomuudella. Jos on kykyjä ja ahkeruutta, niin eteenpäin pääsee kyllä. Alastonkuvat ei ole hyvä lisä ansioluetteloon. Niillä ei ole mitään arvoa. Ei mitään.”

Niinpäniin. Kumma homma vaan että kaikki suomen julkkikset jotka lehdissä seilaa kokoajan (samoin oikeastaan amerikan päässä) ovat alastonkuvia tehneet, saaneet julkisuutta ja menestyvät tällähetkellä paremmin kun ennen kyseistä stunttia TAI vähintäänkin yhtä hyvin.

Eihän alastonkuvien jälkeen varmaan johonkin miss suomi kisoihin pääse, mutta se vasta esineellistystä on, kun katsellaan naisia kun sohvia tms ja arvostellaan paras.

Ei minun mielestäni alastomuudesta pitäisi tulla yhtään sen suurempaa tabua kun se jo nyt on, joten vierastan kyllä ”Rohkeasti vaatteet päällä” nimimerkillä kirjoittaneen tekstiä. Onhan jo huomattu että esim. kyselyissä vanhemmille siitä että mikä on mm. videopelissä järkyttävämpää, nousee seksi ja alastomuus järkyttävämmäksi kun irtihakatut raajat. Silloin on jo kyllä ihme meininkiä. Eli ALASTOMUUS kunniaan, ei sitä tarvitse niin helvetisti häpeillä.

Ei sillä että jotain Tukiaisia ymmärtäisin joiden on pakko kokoajan pysyä julkisuudessa keinolla millä hyvänsä ja YRITTÄÄ vakuuttaa olevansa seksikäs yhä uudelleen ja uudelleen, mutta luonnollinen kauneus (tai jos olet kauneudesta eri mieltä, niin sanotaan sitten luonnollinen alastomuus), kuten esim. se mitä näistä kuvista välittyy, on ihan hyvä asia.

Ja sikstoisekseen, mikäli mian tissit haluaisi nähdä, on netissä jo kuvia suihkusta, jotka ei todellakaan ole laadukkaita tai millääntavoin tyylikkäitä.
Ei siis yhtään hassumpi idea. Ja tuskin Mia tässä nyt ”isojen herrojen rahojen orjaksi” ALENTUNUT tms… Hän vaan teki mitä halusi. Sillä siisti.

Ja ei, sanomani ei ole että ”SEKSI MYY, LISÄÄ TISSEJÄ” (vaikka en sitäkään vastustaisi :D) vaan lähinnä että ”ennemmin luonnollista alastomuutta, kun jatkuvaa silikoni/kumihuuli/pallotissi/pornotähti alastomuusvääristelyä”.

Johan se täällä näkyy että on alastomuudesta kuvat vääristynyt kun suuri osa kommentoijista on pettynyt ettei noi ”Tissit näytäkään siltä miltä niiden ”KUULUU”” eli pyöreiltä silikonipallukoilta.

Hyvä vaan että näkee kyseiset pikkupojat vähän oikeitakin tissejä, ettei tule sit paha pettymys kun joskus saa tytön joka ei ole pumpannut itseään täys silikonia ja ottaa paidan pois 🙂

”Kauheat kuvat! Miten kukaan ei tehnyt tuon tytön hiuksille mitään? tyttöhän näyttää harakanpelättimeltä! Suosittelen miian jättämään kuvauskeikat muille ihmisille! Kerrassaan järkyttävää!!!”

Hahah. Jaa niin noille meiju suvaksille, tiina jylhille, fingeroos-aitolehti kaksikolle ja tukiaiselle ja muille joiden tissit on pyöreitä silikonin ansiosta, mitä hymystä yleensä löytyy? Juu ei kiitos. Ennemmin Mian kaltaisia nuoria tyttöjä, KIITOS. Ja saisi noistakin ”ketunnokista” pyöreät silikonilla, mutta melkeinpä toivon että pysyy tuollaisina. Onhan näille kerran vähintään tumputettava kun näkee. ;D

Minulla melkein pääsee itku mitä tällainen surullinen lehti joutuu tekemään kerätäkseen lukijoita. 19-vuotias tytön ressukka maksetaan alastonkuviin. Ja yhtään alaa tuntien niin tuskin maksettu hirveän paljon. Minä en ikinä voi käsittää miten ihmiset voivat pokerinaamalla olla tällaisten lehtien palkkalistoilla.

No on noi paljo paremmat ku cherilin lapaset
muutenki parempi bimu.

miksi mian tissejä ja muita muotoja haukutaan koko ajan? se on ihan sama onko muodot millaiset. Kaikkien mielestä pitäis olla vain he**etin isot tissit niin kaikki olis kauniinpaa. mia sentää uskaltaa näyttää kaikille että jokainen voi olla kaunis

ei ole 80€ keppi. Floyd rose kelluvalla tallalla näyttäisi ipananessi olevan, niin se jo maksaa enemmän.

Nätimmät nuo rinnat ovat kuin silikonitissit!! Ovat ihan aidot ja varmasti paremmat kuin yhdetkään kovat silikonipallot, jotka eivät edes näytä tisseiltä vaan niinku rintaan olis tungettu meloni!

Hyvänä esimerkkina BB-Hennan rinnat…. Mieluummin itelle Miian tissit (paitsi itellä on jo tuollaset :—D) ku Hennan…

Kyllähän Mia-tyttö on yksi tämän hetken kauneimmista uudemmista julkisuuden naisista ja niinpä nämä alastonkuvatkin olivat mukava yllätys.
En tiedä minkälaiset rinnat suurinta osaa lukijoista houkuttaa mutta juuri Mian rintojen erilaisuus tekee niistä allekirjoittaneelle miellyttävän hymyn kasvoille ja muunmuassa esimerkkikuvaan jää koukkuun kuin vuoden luontokuvaan konsanaan =)
Ja onhan hän vetävän näköinen muutenkin.
Nämä nyt ovat niitä iänkaikkisia makuasioita mutta kyllä hänet ikimuistoisille treffeille veisin,ilman näitä kuviakin,jos vaan jostain löytäisin 😉

Miks joku alentuu tollaseen? Meni siinä viimesetki pisteet miialta. Oi voi. Tossa ei oo mitään hienoo.

Mitkä ihmeen rumat tissit ja ketunnokat?? Ne on aidot rinnat, luonnolliset ja just sellaset kuin tissit nyt yleensäkin on.

Voi huokaus teidän kanssa.

Voi pikkusta,käy sääliksi kun alentui tollaseen. Kyllä ihan varmasti katuu 10 vuoden kuluttua. Muuten oli mukava tyttö BB:ssä..toivon että etsisi jonkun muun alan kun nakuilu..

Rohkeissa ? kuvissa.

Rohkeaa on hypätä Lahden suurmäestä, syödä härskiintynyttä silliä, juoda pilaantunutta maitoa, hypätä benjiä ilman köyttä, torjua kiekkoja ilman molarin varusteita. Esimerkit taitavat mennä jo uhkarohkeuden ja typeryyden puolelle, mutta kitaraan pukeutumisessa tai alastomuudessa ei ole mitään rohkeaa.

kauhiat ketunnokkatissit =o minen ainakaan tuollasilla lähtis esittelemään.

Aivan mahtavat nuoren naisen KIINTEÄT muodot.
Muutenkin nätti, kaunis, söpön (mutta silti vähän tuhman) näköinen 😉
(Tässä alkaa kohta käydä kierroksilla….)
Parhaimman näköinen ja oloinen koko BB:stä.
Meikäläisen päiväuni.

Ensiks, tissit on aika surkeet,pienet ja alakuloset ja joku wannabe soittaja voi sanoo moista ibaa kitarax. Tää on sit tosi!

taitaa tytöllä olla noussut vähän pissapäähän.. ihmettelen vain miksi 😀

Ai että eihän se nyt sentään ole miestenlehteen menossa? No miksi menisikään kun on täällä jo itseään esitellyt? Sama asia se on onko noissa kuvissa vai miestenlehdessä.

Niin, eihän Martti Aitolehteäkään saanut tituleerata alastonmalliksi, vaikka nainen on hyppinyt alasti kuvissa? Niin no siinä se on oikeessa, ei sitä malliks voi sanoa vaan malli-wannabeeks. Itsensä esittelijä tai paljastelija voisi olla sopivampi nimitys..

Rumat tissit, ei edes erityisen nätti nainen. Päivän naurut!

Vielä säälittävämpää on tuo itsensä esittely kun ei muuten kiinnosta, tissit esiin että saa päivän julkisuudessa.. Kuka nainen edes alentuu johonkin Hymyn tasottomiin kuviin ja ei ole edes mitään näytettävää? Vastaus on: pelle. Miten joku alentuukin kaikkeen..

Mikä noita tyrkkypyrkyreitä saa hinkuamaan julkisuuteen kun ovat vain niitä joita haukutaan, joille nauretaan, eivät tienaa edes kuin normaali-ihmiset.. Säälittävää hankkia huomiota joillain nakukuvilla kun ei muuhun ole lahjoja, eikä noihin kuviinkaan, heikko itsetunto taitaa olla…
Olen vahingoniloinen tuollaisen turhaakin turhemman naisen surkeasta yrityksestä olla oikeasti jotain.

Onhan noita ja mistä tulee lisää… Fingerroos, Aitolehti, Berg, BB-Henna & Minna, Tukiainen, Idols-Johanna.. huoh. Häipykää jo julkisuudesta pilaamasta naisten mainetta. Mediaan lisää taitelijoita, ja ihmisiä jotka joskus ovat oikeasti tehneet jotain yms. Haastatelkaa niitä välillä älkääkä aina vatvoko näitä samoja naamoja vuodesta toiseen, kyllästyttää. Saastainen media, vielä saastaisemmat ihmiset.

Tollaset bb-ääliöt sais lähettää raketilla avaruuteen.

sexyyyy….hyvät rinnat mialla.kaunis nuori nainen kaikinpuolin!

Jokainen taaplaa tyylillään. Mia on kaunis nuori nainen, mutta ihmettelen kovasti sitä miksi hän moiseen ryhtyi?! Olisi varmasti saanut julkisuutta muullakin keinoin.. Miksi peittää itsensä bb talossa, jos tiputtuaan poseeraa koko suomen kansalle eevan asussa.. en oikeen ymmärrä..

Joku mainitsi hyvin syöneen porsaan tuolla aiemmin.. Säälin saa ilmaiseksi, mutta KATEUS pitää ansaita.. vai miten se meni??

Ei mitään vikaa.
Koitetaan nyt kuitenkin muistaa et kaikki on erinäkösiä.
Ei takuulla olisi hääviä katsella jos kaikki, jotka noita kuvia moittivat esiintyisivät saman tyylisissä kuvissa.

Rohkea tyttö.

Kyllähän BB-Mia on todella seksikäs ja kaunis nainen, jota katselee ihan mielellään sillä hän on muodokas olemukseltaan, jolla lihaa luitten ympärillä.
Kun taas vertaa näihin nälkää nähneisiin huippumalleihin, jotka on luuta ja nahkaa.
Tämä kun tuntuu nykyisin olevan malli maailmassa sääntö kuin poikkeus.
Kuvat Hymy lehdessä olivat oikein taiteellisia sekä onnistuneita.
Mia kun meni Big Brother Taloon niin ensimmäisestä päivästä lähtien hän oli minun ykkössuosikki, sillä Mian olemuksesta huomasin heti että hänessä on sitä jotakin.
Käykääs muuten lukemassa IRC-Galleriassa Mian päiväkirjasta tai sitten Subject Big Brotherin keskustelupalstalta Mian kirjoitus miksi hän lähti näihin kuviin.

Eihän näissä alastomana julkisuudessa esiintymisissä mitään järkeä ole, mutta jos haluaa esitellä kroppaansa, niin omapa on asiansa. En lähde arvostelemaan Miaa, sillä hän tekee elämällään mitä haluaa. Jos kuvista pitäisi kuitenkin jotain sanoa, niin kaunis nainenhan Mia on.

Miksi oi miksi nämä nuoret tytöt tuovat itseään esille tällä tavoin? Onko muutama satanen tai viikon julkisuus todella sen väärti, että nämäkin kuvat jäävät arkistoihin tästä ikuisuuteen? Minua nämä kuvat hävettävät ja säälittävät ja ovat nuoria naisia alentavaa käytöstä. Ne eivät kerro hyvästä itsetunnosta vaan huonosta olosta. Kuulkaas tytöt, ottakaa nyt vinkkinä, että tällainen julkisuus ei ole tavoiteltavaa. Jättäkää oma keho itsellenne ja jos on halua kuuluisuuteen, niin tehkää työtä sen eteen muutoin kuin alastomuudella. Jos on kykyjä ja ahkeruutta, niin eteenpäin pääsee kyllä. Alastonkuvat ei ole hyvä lisä ansioluetteloon. Niillä ei ole mitään arvoa. Ei mitään.

EI PAHA.EI KAI SE HAITTAA JOS HALUAA JULKISUUTTA.JOS EI MUUTEN PÄÄSE, EN MÄ TIEDÄ .MUTTA EI SIINÄ ULKONÄÖSSÅ VIKAA OO ITE EN HIRVEESTI TYKKÄÄ..

ei taija pojat erottaa ketunnenää rintoja lainkaan!! vois käyä jonku rintojen oppikurssin!!

Rumat ketunnenät, vaikka muuten kivan näköinen tytteli

Voi v**** saata**. Pitikö tonki alentua moisee paskaa.. No joo, onha se huomattu millasia ihmisiä BB:hen menee, mut mult meni hermot tän uutisen myötä. Aiemmi kuulin jotai muuta, jonka takii Mian pisteet laski jo roimasti ja ny tämä. Voe elämän kevät. Ei mee hyvi ei..

On hää kaunis. Todella. Se o yks syy miksen ois halunnu kuulla tästä.

Taas tollasia niiiin nähtyjä suomalaisia persjalkaisia karjakko malleja!
Ei vaan yksinkertaisesti mitään seksikästä!
Miks pitää edes vaivautua!

Itse pidän Miasta todella paljon, siis mitä olen saanut julkisuudesta saanut tietoa yms. Joku kommentoi Mian hiuksia rumiksi?!?!? Nuo ovat todella kauniit, pöyheät ja sopivat erityisesti Mialle hyvin. Ja ennenkaikkea hyvä kroppa! +++++++++ Toivon Mialle hyvät jatkot ja onnea pääsystä solistiksi!

siin on niin seksikäs nainen voisi jopa sanoa että suomen seksikkäin

Miia on seksikäs ja kaunis nainen. lähtiskö miia treffeille?

Katsoin Hymystä kuvat ja totesin että hassunmuotoiset tissit ja lättänä perse. Ei olisi kannattanut suotta poseerata.

Tosi kauniilta näyttää. Eipä ole kellään varaa noita kuvia haukkua. Yleensä näitä kuvia haukkuvat ja kommentoivat miehet, joilla ei kyllä ole siihen valitettavasti varaa. Mialla on kauniit rinnat ja piste. Myös kroppa on tosi hyvässä kunnossa.

Miehet, jotka kommentoivat tollaisia alatyylisiä juttuja ovat aika naurettavia. Hyvällä itsetunnolla varustettu mies arvostaa naisen kauneutta!

TODELLA OSUVASTI SANOTTU!

Kuten huomasi Susan Ruususen oikeudenkäynnin taustoista, niin näitä alatyylisiä kirjoitteluja kuten ”ketunnokkarinnat” Jne. olivat kommentteja joiltain kakkosluokan ihmisiltä, jotka olivat työttömiä ja muita aika kakkosluokan duuneja tekeviltä…. just just… jokainen syytetyistä oli sanonut, että oli purkanut jotain omaa pahaa oloaan näihin kirjoituksiin ja meno näyttää jatkuvan sitten tälläkin palstalla. Jos on varaa arvostella, niin laittakaa omat vehkeet ensin näytille ja sitten arvostellaan.

ööö, 50 -luku ja 50 -luvun iki-ihanat kitarat eivät vaan ole kovin rok enää nykyään. Ehkä ne vielä mummujen keskuudessa on in?

Itse kullakin on omanlaisensa kroppa, siihen viittaavat kommentit ovat kyllä suhteellisen asiattomia (tosin, Hymyn kuviin lähtenyt tietää saavansa suoraa palautetta, se kuuluu asiaan).

Mutta voi sun; todella, todella amatöörimäisen näköisiä kuvia. Vaikka (luonnollisestikin kokemuksen puuttesta johtuva) puupökkelömäinen malli ei ainakaan otoksiin mitään ”sensuellia” henkeä tai mitään muutakaan elävyyttä tuo (hävettävän jäykkiä asentoja), niin fotot ihan lavastukseltankin tuovat lähinnä mieleen jonkun 2 kuukautta kuvia räiskineen kotivalokuvaajan ”kerrostaloyksiöstudion”.

Helvetin ruma kitara lienee lunastettu 80€ panttilainaamosta, tai lainattu kuvausassistentin pikkuveljeltä. Lähinnä huvittaa, jos näihin kuviin on yritetty jotenkin puhaltaa ”rock-henkeä”, tai mitään muutakaan särmää. Jos Miian ns. rock-persoonaa on pakko yrittää pönkittää kuvasarjan avulla, niin aihetta olisi voinut lähestyä vaikka lavastamalla kuviin jotain 50-lukulaista ”rock and roll” -rekvisiittaa; klassiset lavasteet (tuon ajan kauniit ja ikityylikkäät kitarat” mukaan lukien) olisivat tuoneet ihan erilaista ja välittömämpää fiilistä. Nämä kuvat aiheuttavat vain kaikin puolin vaivautunutta myötähäpeän tunnetta.

Tosi kauniilta näyttää. Eipä ole kellään varaa noita kuvia haukkua. Yleensä näitä kuvia haukkuvat ja kommentoivat miehet, joilla ei kyllä ole siihen valitettavasti varaa. Mialla on kauniit rinnat ja piste. Myös kroppa on tosi hyvässä kunnossa.

Miehet, jotka kommentoivat tollaisia alatyylisiä juttuja ovat aika naurettavia. Hyvällä itsetunnolla varustettu mies arvostaa naisen kauneutta!

ihan normi tissit. Kävis kyl mulle. Eikä mia varman ole aikomassakaan mihinkään miestenlehtiin. Toisin kuin se yks hyvin syönyt porsas. Ihan hyvä kitara kyllä mimmillä. Itte soitan myös ibu:lla tosin metsän puolelta.

Noi tissit, voi kauhistus Mia! Olisit pitänyt tissit piilossa.

Kauheat kuvat! Miten kukaan ei tehnyt tuon tytön hiuksille mitään? tyttöhän näyttää harakanpelättimeltä! Suosittelen miian jättämään kuvauskeikat muille ihmisille! Kerrassaan järkyttävää!!!

Oma kommentti