BB-Minna saa uudet rinnat!

BB-MinnaBB:stä muutama viikko sitten tippunut BB-Minna kertoi jo Big Brother -talossa haluavansa kiinteämmät rinnat. Hän sai myös saunassa istuneen Johanin toteamaan, ettei etuvarustus mikään kiinteä ole. Minna totesi myös haaveilevansa rintaleikkauksesta:

-Ettei olis tällaiset roikkopaskat, Minna selvitti Cheryllille paljussa.

Nyt Minna on varannut ajan rintojensa uudelleenmuotoiluun. Hymyn tiedustellessa asiaa Minna myönsi ainakin pienentävänsä rintansa, mutta silikoneista hän ei halunnut keskustella.

Minna mainitsi toimittajalle haluavansa valita tarkoin operaation suorittavan klinikan. Hän on keskustellut jo erään lehden kanssa siitä, että lehti järjestäisi kuvauksia vastaan Minnan uuden ulkomuodon. Minna on menossa leikkaukseen tiettävästi jo kuukauden, parin sisällä.

Teksti: Hymy
Avainsanat: BB, Big Brother, Minna

Kommentit

Pullukka voisi laihduttaa ensin ja katsoa paljonko jää rasvakudosta rintoihin. Tuon ikäisellä vielä toimisi rintalihasten kiinteytys jumpalla/painoilla, jos vaan ehtisi siiderin litkimiseltä.
Kyllä näitä tissityttöjä on jo nähty riittämiin – ketä vielä jaksaa kiinnostaa leikatut maitorauhaset?

Ei toi Minna rintaleikkausta/silikoneja tarvis! Hankkis vaan tukevat rintaliivit ja bikinit!

kuka tää salarakas/iltatyttö/strippari on??

varmaan tulee ne tissikuvat sitten hymyynkin.
toivottottavasti myös Kalleen, koska tilaan sen!

Kylläpäs oli tärkeä ja hyödyllinen tieto. Ilman tätä julkistusta Suomi ei pyörisi. Tästä jutusta voisi toimittaja saada jopa Pulitzerin :peukku

Oma kommentti