BB-Niko ajoi päänsä kaljuksi – tämäkö syynä?

BB:stä ja tv:n chat-juontajana tutuksi tullut keravalainen ihmemies Niko Saarinen on kalju! Kyllä, tuuheisiin, erivärisiin kampauksiin aiemmin sonnustautunut mies shokeerasi tv-katsojat mulipäisellä olemuksellaan tv-ruudussa yöaikaan. Asiasta uutisoi ensimmäisenä MTV3 Viihdeuutiset.

-Hiukset ovat olleet minulle erittäin rakkaat jo 24 vuoden ajan ja ajattelin asian niin, että ei voi rakastaa mitään, ellei sitä ensiksi menetä, Niko filosofoi hiusten leikkaamista Maikkarille.

Lieneekö tukan kynimisellä syvällisempikin filosofinen merkitys, nimittäin Hymyyn on tulvinut useita viestejä Nipsun ja hänen pitkäaikaisen avomiehensä erosta.

Hymy yritti tavoittaa Saarista kommentoimaan avoeroa, mutta hän ei vastannut kyselyihin. Nikon kumppani on tullut tunnetuksi viime aikoina julkkisten meikkaajana. Hänen käsialaansa oli myös Johanna Tukiaisen häämeikki ja kampaus.

Teksti:Hymy.fi
Avainsanat: Johanna Tukiainen, Niko Saarinen

Kommentit

TYHJÄ LATO EI KATTOA KAIPAA. ELI KALJUUS EI OO HIENOO VAAN PUUTE

Onks tää se sama homo, joka jo kauan sitten ilmoitti poistuvansa kokonaan julkisuudesta ja keskittyvänsä vain opiskeluihinsa?

Näin Nikon viime yönä ja voin sanoa vain että äkkiä se tukka takaisin. Joillekkin kalju sopii toisille ei. Silti Niko on jees.

piti näyttää avokilleen että minä oon minä ja teen mitä haluan kun et sinä välittänyt minusta se loppui tähän, kuten sanoin jos jätät minut!

Oma kommentti