BB-Niko hämillään isäksi tulemisestaan: ”Vauvauutista pitää tovi sulatella!”

Niko SaarinenBig Brotherin vuoden 2008 tuotantokaudelta tutuksi tulleesta Niko Saarisesta tulee isä! Lasta odottaa 22-vuotias pälkäneläisnainen, joka tapasi BB-tähden joulun alla viikkolehden laivaristeilyllä.

Hymyn tavoittama Niko Saarinen ei halunnut kommentoida asiaa, mutta myönsi lehden tiedot paikkansapitäviksi.

-Tässä vaiheessa en aio tästä puhua yhtään enempää yhtään mihinkään. Tämä on kuitenkin aika hämmentävä tilanne ja tätä pitää hetki sulatella. Sen sanon, että suhde poikaystävääni jatkuu edelleen, Saarinen vakuutti Hymylle.

Vauvaa odottava nainen sen sijaan aikoo tulla julkisuuteen ensi kuun Hymyssä.

-Tapasimme Nikon kanssa risteilyllä, ja tiesin kyllä, että hän on homoseksuaali. Tilanne hytissä eteni kuitenkin yllättävälle tasolle. Ilmoitin Nikolle raskaudesta vasta maanantaina tällä viikolla, nainen paljastaa.

Päivitetty 2.4.2010. Aprillipäivä oli ja meni.

Teksti:Hymy.fi
Avainsanat: Big Brother, Niko Saarinen, BB, BB-Niko

Kommentit

Toisen nimimerkkiä käyttävä on ihmiseksi aika kanerva, ellei peräti tiura! Pahempaa loukkausta en just nyt keksi. Koita nyt välttää pahempia munauksia edes (vaikka) Pääsiäisenä. Saatko muuten palkkaa myös näistä kommenteista, vai ihan vaan tosta jutusta?

Yrittääks toi neitihintti leikkii tos fotossa heteroa,kun on oikein viikset liimattu kuontaloon?.
Vittu tost neidistä ei saa hetskua tekemälläkää.

Aika turha aprillipila yritys, kun toi kyseinen ”neiti” on yksi iso vitsi, itsekin …

Uskottavampi pila olisi vaikka ollut, että Niko olisi itse raskaana.

^ Viittasin vain sinun… anteeksi nikon viimevuotisiin uhkailuihin, hän kun suurieleisesti ”häipyi Suomesta” (”tirsk”), kuten nää turhikset aina jossain vaiheessa vuorotellen vonkuvat (paitsi tukiaisen manageri, joka vain Iisalmesta uhoaa lähtevänsä). Kehui silloin mm. a) työntävänsä nyrkkiä erään henkilön erääseen paikkaan, johon aurinko ei paista (sanon nyt tämän vähän nätimmin kuin hän, koska oma sanavarastoni on hieman rajoittuneempi. Siksi minusta ei ole kai tullut toimittajaa, kuten hänestä tuli) b) kertoi hankkivansa pistoolin muistaakseni jonkun ravintolan liepeiltä (?). Päätän osaltani ilman banneja (uusi ”tirsk”) tämän joutavan keskustelun tähän. Hilpeitä mämmejä kaikille!

Ps. Mutta aprillipila tämä ei voi siis olla. Kukaan ei julkaisisi näin mautonta huttua enää 2000-luvulla, ei.

S.Amuli, älä uhkaile ihmisiä täällä aseella tai soitan modelle ja pyydän bannia.

Jaahas, peräsuolipelle lisääntyy. Taitaa syntyä vain tavallista löysempi kakkapökäle.

14 – nikodeemus ihan ite? Samanlaista tekstiä kuin taannoin viime vuonna… Toisaalta nythän tää alkaa mennä jo vähän huvittavan puolelle. Kerro vielä, että tiedä, mistä saa hyviä pistooleja halvalla…

Haista sinä Samuli pitkä paska ja painu vittuun täältä nurisemasta jatkuvasti.

Ei mikn aprillipila ole. Aprillipilat ovat hauskoja, tässä ei ole mitn hauskaa

VOI LUOJA! Idiootit. Sääliksi käy lasta, todellakin.

Tuli mieleen se yks juttu Hyvät Herrat sarjasta. Se Homo tarjoilija sanoi Tyynelle ( saunottaja ) että etkö tiedä homojen olevan lisääntymään päin, johon tyyne tokaisi, jaa, mä kun luulin ettei teikäläiset lisäänny…

Onnea tämän päivän johdosta itselleni syntymäpäiväni kunniaksi.

Oma kommentti