BB-Niko haukkui Talent-Markun puliukon näköiseksi!

Niko SaarinenTalentissa kolmanneksi ponkaissutta Markku Laamasta on kehuttu Suomen Susan Boyleksi, mutta BB:stä tuttu Niko Saarinen laukoo jälleen omiaan. Hän on päivittänyt Twitteriin seuraavanlaisen kritiikin:

-Markku Laamanen ja Sydämeeni joulun teet. Whatta fuck!!! Puliukon näköinen äijä laulaa kuin kuka tahansa karaokebaarissa kännissä. Miksi hehkutus?!

Niko päättää arviointinsa paljon puhuvaan kirjainyhdistelmään: YÖK.

 

Teksti:Hymy.fi
Avainsanat: Markku Laamanen, Niko Saarinen

Kommentit

Pelle taas äänessä tavallisten ihmisten ulkonäössä. Ketuttaako Markun ja Esan saama marginaalinen positiivinen tv-aika niin paljon että vajotaan niinkin alas kuin ulkonäön arvosteluun? En ihmettele enää yhtään, että omaa ulkomuotoasi muovataan uuteen uskoon harva se viikonloppu kapakoissa…

Luojan kiitos Big Brotherista, sieltä kun näyttää sikiävän toinen toistaan turhempia julkisuushakuisia, kunnon kotikasvatusta vaille jääneitä, aikuiseksi tuskin koskaan kasvavia wannabe-turhia-”julkkiksia”.
Toiseksi paras olisi, kun heti bb:n loputtua kilpailijat jätettäisiin täysin vaille median huomiota, ettei tarvitsisi lehdistä, netistä tai radiosta lukea, tai kuunnella heidän mielipiteitään mistään asiasta.
Kaikkein paras olisi, kun koko bb ymmärrettäisiin vihdoin viimein hyllyttää lopullisesti. Mikään muu ohjelma television historiassa ei ole synnyttänyt yhtä suurta myötähäpeän tunnetta -vieläpä säännöllisesti, kuin em. sonta. Käsittämätöntä kyllä, sillä jaksoakaan en ole katsonut.

Ainahan maailmassa aivottomia paskiaisia on ollut ja ilmeisesti tulee olemaankin. Mutta miksi ihmeessä on BB-suodatin, joka kerää ne ”julkkiksiksi” päätään aukomaan? Vähin mitä voi odottaa, on se että kukaan ei millään tavoin reagoi näihin. Ei edes rahanahneuksissaan.Etovinkin haju ainakin vähän häviää tiiviisti umpioituna.

Eikö me voitaisi jarjestää joku keräys että saataisin lippu Nikoliinalle ja lähetettäisi neiti Ruotsiin??

helppo arvostella ku on itse täydellinen..”nauraa partaansa” Sen helvetin BB:n vis jo pikkuhiljaa lopettaa, aina joku idiootti pongahtaa julkisuuteen typerillä kommenteillaan. Nyt mm A.Kurhinen hitler-lausunnoillaan ja tämä nti Niko..

Onko BB-Nikolla varaa ketää haukkua, jätkä nousee ”julkisuuteen” jonkun hikisen ö-luokan reality-ohjelman kautta. Lisäksi pahoinpitelee naisia, just niin. Jospa sä niko purisit sitä vitun tyynyä etkä vinkuisi, oot pelle jätkä!

Tällä hintelällä, ”hei katsokaa paljon mulla on pissaa päässä” huomion hakuisella neidillä, ei ole kyllä mitään saumaa arvostella muita, tai muiden ulkonäköä, mutta eihän tuollaiset itseään täynnä olevat, huomion hakijat mistään mitään tajua.

VOI JESSUS TON NIKON KAA BB SIKIÄÄ TURHIA JUULKKIKSIA.TUO ON NIIN ÄRSYTTÄVÄ NEITI HOMO

tämmöstä provosoivaa paskaa niksu levittää ja sit ihmettelee ku tulee tappouhkauksia ja pitää verorahoja tuhlaten tehdä turhanpäiväsiä rikosilmoituksia… huhhuh!!!

Ennemmin puliukon näköinen karaokelaulaja, kuin oranssin värinen homoseksuaali. Nyt suuta pienemmälle turhake, kun sulle ei ole mitään sanomista.

Hehe, aijuma kurrankin tuo turhake sanoo jotain miten asia oikeasti jopa on! =)

Juu, ei ole ollenkaan spurgun näköinen, mitä se niko nyt oikein…

Oma kommentti