BB-Niko lähti Suomesta ja sivalsi Tukiaista!

Niko SaarinenBB-Niko Saarinen otti ja lähti Suomesta. Tosin vain kahdeksi viikoksi Turkkiin. Matka starttasi tänään, mutta lähtiäisiksi hän jätti ”perinnön”, jota ihmetellessä kuluukin tuo kaksi viikkoa:

-Voitte kutsua minua mediahuoraksi, mutta todellisuus on kuitenkin se, että taloudellisesti en kaatuisi siihen, jos mediat eivät enää välittäisi minusta.

Näin Nipsu kirjoitteli blogiinsa ennen lähtöään.

-Uskon, että media on toisinaan ihan hyvä lisä tähän kaikkeen, mitä elämässäni tapahtuu, ja totta kai tarvitsen heitä aina toisinaan, mutta en minä heille elämääni elä.

Nipsu kertoi myös olevansa väsynyt siihen, että häntä nimitetään viihdemediassa miespuoliseksi Tukiaiseksi. Hän myös hieman sivalsi kohuleidiä:

-Olen otsikoissa mielipiteitteni takia, en sen vuoksi, että demonit paistavat pitsaa kotonani. En myöskään ole tullut uskoon strippitangosta kiinni pitäen.

Teksti:Hymy.fi
Avainsanat: Johanna Tukiainen, Big Brother, Niko Saarinen, BB, BB-Niko, Niko

Kommentit

BB-Nikon meriitit jäävät siihen että huutaa mikrofoniin kännissä esimerkiksi jotain todella omaperäistä kuten ”nyt bailataan” ja sitä voi hyvällä tahdolla ehkä joku kutsua juontamiseksi. BB-Nikon haaveisiin kuului mm. harrastaa suuseksiä suorassa web-kameralähetyksessä ja kivahan se on että nuorella polvella on uuteen maailmaan sijoittuvia tavoitteita, joskin homoilu web-kameran edessä ei liene niitä kaikista yleisimpiä. Jo BB-ohjelman aikoihin Nikolla oli vastenmielinen taipumus kietoa koko olemisensa homoutensa ympärille. Jos hetero tekee samaa, hän on vastenmielinen, itsetunto-ongelmiaan yltiöpäisellä seksuaalisuudella peittävä hyypiö, mutta kun hinttari hieroo homouttaan koko ympäristönsä kasvoihin, niin se on jotenkin rajojarikkovaa ja tosi uutta. Tätä yhtälöä en ole käsittänyt, koska homous ei ole ollut viimeiseen pariinkymmeneen vuoteen oikein minkäänlainen tabu vaan valttikortti jolla minkä tahansa alan amatööri voi päteä ja minkä piikkiin laittaa huonon menestyksensä (minua ei palkata/tuotteitani osteta KOSKA olen homo), toisaalta samoin myös hyvän menestyksensä (minulla on erilainen näkökulma tähän vaatesuunnitteluun/sisustukseen/laulamiseen/jne, KOSKA olen homo). En oikein ymmärrä miten sukupuolinen suuntaus voikin kirvoittaa sielun hienoimman ilmaisuvoiman esiin, olettaen että eri julkkisten oletukset oman homoutensa positiivisista vaikutuksista lahjakkuuteensa olisivat totta.

Tukiainen nousi lähinnä wanhan maailman miehiin viehtyneenä ”glamour”-escorttina ja mitä se tarkalleen ottaen tarkoittaa ei ehkä parane laittaa näinä herkkähipiäisten julkkisten nostamien syytteiden aikana kuitenkaan tähän, mutta jokainen voi mielessään sitä yhtä sanaa miettiä jolla vastaavia ennen kutsuttiin. Kanerva tuli nostaneeksi Tukiaisen julkisuuteen, koska Kanerva on wanhojen aikojen jäänne, jolloin sopivan korkea poliittinen asema takasi että lehdistö lakaisee kaikista todenmukaisimmat tarinat automaattisesti paperikoriin eikä asiasta tarvitse sinänsä olla huolissaan.

Sekä Tukiainen että BB-Niko ovat mediahuoria, joskin he edustavat mediahuoruuden eri laitoja.

älkää yhtään haukkuko nikoo se oli paras bb:ssä. ainoa joka uskalsi sanoa oman mielipiteensä eikä sanonut samaa kuin toiset. ja on aivan järkyttävää väittää nikoa samanlaiseksi kuin tukiainen, heissä ei ole melkein mitään samaa. ja niko ei kuvittele olevansa julkkis, hän ON julkkis. eikös sitä nyt jo lehti jutruistakin huomaa ja muutenkin on ollut monessa ohjelmassa juontamassa. niin että älkää haukkuko nikoa!!

Aika onneton tapaus, miten joku voi luulla itsestään että on puolitoista…kun ei ole edes yhtäkään, tunnen todella myötähäpeää.

Ps. Katsoin viime vuonna BB:n

Tuohon rajatilakäyttäytymiseen kuuluu myös ihmisten mielistely kasvotusten ja haukkuminen selän takana, tässä tapauksessa siis julkisesti.

joo saattaa pärjätä taloudellisesti ilman julkisuutta, mutta ei luultavasti henkisesti, kaverilla on kivitalon kokoinen ego, pitää itseään jonain muuna kuin mitä oikeasti on …

Minä en ole nähnyt yhtään sellaista juttua, jonka aiheena olisivat olleet Nikon mielipiteet. Kaikki ovat liittyneet kännissä riehumiseen tai eroon poikaystävästä ja parin päivän päästä seuraavaan sovintoon.

Tekopyhää paskanjauhamista! Jollain videolla Niko oli eturivissä fanittamassa jossain Tuksun keikalla ja suurin piirtein kieli puoli metriä Tuksun perseessä. Tietää nääs että Tuksun avulla saa omankin lärvinsä julkisuuteen. Sitten näissä paskablogeissaan lässyttää jotain ihan muuta. Tuolla jätkällä ei ole yhtään varaa arvostella ketään! ”Miespuolinen Tukiainen” on juuri oikea nimitys tuolle, mitähän on nekin ”mielipiteet” joiden ansiosta Niko on julkisuudessa? Lässyttää paskaa muista samanlaisista mediahuorista?

Niko hei! Viitikkö olla niin ihana, ettet kerro mistä oot kun kysyvät… Sano vaikka, että Göteborgista, jookos? Vähän hävettää, nääs…

Olipa järkyttävä uutinen,miten Niko tollee meni haukkumaan Tuksua, Nyt minä olen todella pettynyt Nikoon 😛

-demonit paistavat pitsaa kotonani. En myöskään ole tullut uskoon strippitangosta kiinni pitäen.- xD mulla ainaki meni pokka!

Ja niin päättyi Nipsun parin viikon julkisuuspaasto parin päivän jälkeen.

Ensimmäinen lomakuva jo verkossa. Nipsu ei ole oikein tullut toimeen turkkilaisten kanssa, kutsuu paikallisia ”oksettaviksi”.

http://twitpic.com/d697c

Tsot tsot poju! tuksu ja mangeri-tuija on kovia tyttöjä tekemään rikosilmoituksia! Kun viimein joskus palaat Suomeen, on haastemiehet ovella… Jumala armahtaa, jossu ei! Youtube-uhkailijakin on varmaan jo kasvatuslaitoksessa!

Toivon todella, että se tuosta aikuistuisi. Tuksun haukkuminen on aina plussaa 😀

Paskamainen otsikko; hetken jo luulin, että tästä ajatusten Tonavasta viimein päästäisiin! Kumpa rääpäle löytäisi ison alistavan turkkilaismiehen ja jäisi sille tielleen.

Taitaa sulla itselläs olla päässä vikaa v*tun Teuvo! Kun sä lähdet LOMAMATKALLE niin kuinka sä kerrot sen ystäville, tutuille ja muille hihhuleille? ”Mä lähden nyt Suomesta” vai ”Mä lähden lomalle Turkkiin”?

Oliko otsikoinnissa Jami jotain vikaa. Sehän lähti Suomesta.
Olisiko sinun päässäsi sen sijaan jotain vikaa, kun et ymmärrä.

Tyypillinen rajatilapersoona. Puheet ja teot täysin ristiriidassa.

Nipsu elää elämäänsä täysin julkisuudelle.

Nipsu on täysin riippuvainen mediasta. Tämän huomaa esimerkiksi Twitter-viesteistä. Panokset kovenevat koko ajan. Jos Nipsusta ei kirjoiteta vähään aikaan mitään, hän yrittää aiheuttaa kohua viesteillään. Nipsu on valmis tekemään ihan mitä tahansa saadakaseen julkisuutta. Nipsu tarvitsee julkisuutta jatkuvasti, eikä varmasti pärjää taloudellisesti ilman julkisuutta.

Vai että mielipiteittensä takia… Voi vittu että on suuret luulot itsestänsä. Totuus on että Niko on ihan samanlainen mediahuora kuin Tukiainenkin, ellei jopa pahempi.

Koko BB-Niko on niiiin turha!!! Mun mielestä koko hippiäinen luulee olevansa kovakin julkkis Suomessa ja muka kovassa median myllytyksessä, mutta tosiasiassa ketä todella kiinnostaa koko tyyppi?? Joku pikkujäpikkä lidlin kassalta pyrkyröi tosi-tv:hin ja ilmoittautuu homoksi. Noh, sen jälkeen alkaa pitää blogia, josta tietenkin Hymy-lehti uutisoi netissä silloin tällöin. Välillä tämä nobody riehuu kännissä kapungilla ja siitäkin hymy mainitsee jossain sivulauseessa. Joo, kovaa on median kiinnostus ja julkisuuden pyöritys!! Voi tsiisus.. Eikä todellakaan voi verrata mihinkään Tuksuun! Senkin tekemiset kiinnostaa ihmisiä miljuuna kertaa enemmän kuin minkään Nipsun!!

Nipsu alkaa aikuistua ja rauhoittua..Olen tosin varma, että Tukiainen loukkaantuu tuosta vertauksesta.

Oma kommentti