BB-Niko: ”Minulla on paskaongelma”

Niko SaarinenPiskuisen London-koiran tuoreehko omistaja BB-Niko Saarinen avautuu blogissaan ”paskaongelmasta” ja haukkuu yllättäen koiranomistajat.

Niko ei tajua niitä lemmikkien omistajia, jotka eivät korjaa koiriensa jätöksiä ulkoa.

-Itse en tietenkään korjaa oman koirani, sillä Londonin kikkareet ovat pienempiä kuin rusakoiden, Niko valistaa.

-Mutta kun tuolla on sellaisia kasoja, jotka voisivat hyvinkin olla muinaisten dinosauruksien jätöksiä.

Sapiskaa saavat naapuritalojen asukkaat, jotka ovat Nikon mielestä lähistön paskaongelman syynä.

-Jos ihminen päättää ottaa koiran, joka on isompi kuin mummini Elli-lehmä aikoinaan, tulisi myös huolehtia, että paskat korjataan myös pois, eikä jätetä muiden tallottaviksi. Herätys, kusipäiset koiranomistajat! Niko kurmuuttaa blogissaan.

Hän kertoo myös kamalan kokemuksensa, jossa päätti kaveriporukan kanssa pyöriä mäkeä alas. Hän sattui pyörimään suoraan koiranjätöksiin.

Nikon mielestä puliukot ovat myös paskaan verrattissa olevia jätöksiä, jotka kuuluisivat keväisiltä rannoilta roskiin.

Teksti:Hymy.fi
Avainsanat: Niko Saarinen, BB-Niko, koirankakka, London

Kommentit

Niko luuli BB:n avulla päätyvän kovaksikin julkkikseksi…

…eipä vaan päässyt. Nyt sitten yrittää väkisin roikkua julkisuudessa vaikka millä ja tekee itsestään vielä tyhmemmän oloisen poika poloisen.

Eiköhän ne kakkakikkareet tuu poimia vaikka oliski pieniä. Haisevathan nekin ihan samalla lailla. Ja kyllä niidenkin päälle voi astua, jonka jälkeen se kulkeutuu kengän mukana ties minne.

Itselläni on chihuahua ja korjaan kyllä sen jätökset siinä missä isommankin koirani! Turha vaatia muilta jotain mitä et itse viitsi tehdä. Paskaa se on siinä missä muidenkin koirien paska.

Minäkään en raivaa koirani paskaläjiä, koska ne on pienemmät ku hirven eikä kukaan niitäkään raivaa. Ontumatonta logiikkaa.

No tämä oli kyllä päivänpolttava uutinen. Huhuh. Pitäähän nyt perskules oman koiran jäljet siivota. Ikävää lenkkeilläkin ihmisten jos ei piennarta siivoa.

Nikohan suunnitteli joku aika sitten antabus-kapselin ottamista, eivätkä kohtuukäyttäjät sellaista tarvitse, joten sinne saarelle vaan muiden alkkisten kanssa…

voisi kyllä asiallisesti kerätä oman koiransa jätökset eikä arvostella muita ja muutenki miettiä vähän omaa käytöstään kun on niin julkkis näissä p.asioissa nyt ei bb´´ssä !

voi perän tuuli, pikkunilkki vinkuu jostain koiranpaskasta ja itse kehtaa myöntää jättävänsä oman puudelinsa kikkareet tantereeseen. Tää on juuri semmoinen pelle, mitä nykyinen ”julkkisbuumi” kehittää: ei mitää sanottavaa mutta silti pitää suu aukaista!

Pitäisi poikaa vähän kierittää paskassa niin oppii olemaan ja keräämään oman koiransa paskat. Todellinen kusipää koko jätkä jos kehtaa moralisoida asiasta mitä ei itekään hoida.

Mitä ihmettä poju nyt itkee muiden koirien paskojen keruusta jos ei hoida oman koiransa jätöksiä. Samalta se pikku koirankin paska haisee ja tuntuu kengissä tai lasten vaatteissa!

Niin, kyllähän minä sen ymmärrän. Pahaltahan se tuntuu.

Mikäköhän tässä jutussa ylitti uutiskynnyksen. Eikö hymyn toimituksella tämän parempia juttuja löydy? Mitä seuraavaksi? Nikon ulosteen väri!

Jotain rajaa. Toi puliukkojen vertaus paskaan kuulostaa jo aika törkeältä. Mitä tää jätkä vielä ihmettelee, että ihmiset haluaa hakata sen. Kuulostaa tosi suvaitsemattomalta ja teiniagstilta tapaukselta. Toivottavasti elämä kasvattaa tätä jäteläjää…

Onpas pikku hinttarilla melkoinen ongelma… melkoinen pelle koko jätkä!!!

Jos tällaisia otsikoita täytyy suoltaa, on p-ongelma toimituksessa ja syvällä!

Kyllä Nikon pitäisi itsekkin kerätä jos muita moralisoi, oli sitten kuinka pieniä. Mutta muuten kyllä samaa mieltä kakkojen keräyksestä, en kyllä muutenkaan ymmärrä miksi joku haluaa isoja,karvaisia ja haisevia otuksia nurkkaansa. YÖK!

Oma kommentti