BB-Niko nujakoi kumppaninsa kanssa – Nipsu-TV vaarassa?

Niko "Nipsu" SaarinenTänä aamuna noin klo 07.00 maissa nähtiin Nipsu-TV:ssä eli BB-Nikon elämää 24 tuntia vuorokaudessa seuraavassa realitysarjassa erikoinen episodi.

Niko ja hänen avokumppaninsa ajautuivat ensin sanasotaan, jonka jälkeen ruudussa nähtiin sekava kaksinkamppailu. Nujakoinnin seurauksena olohuoneesta kaatui myös pöytä.

Kumppanit painivat sohvalla, mutta tilanne näytti huudon säestyksellä kaiken kaikkiaan epämääräiseltä.

Lopulta päätähti repäisi kamerasta piuhat ja sammutti lähetyksen.

Hymy tavoitti BB-Nikon välittömästi tapahtuman jälkeen kehottaen häntä rauhoittumaan ja avaamaan yhteyden uudelleen. Näin tapahtuikin, ja pian kamerassa nähtiin raivostunut tähti, jonka puheesta ei saatu selvää. Elämänkumppani poistui tiettävästi kotoa, eikä Hymyllä ole tietoa pariskunnan suhteen tilasta.

Nipsu-TV on nyt pyörinyt Hymyn nettisivuilla viikon. Tiedossa on, ettei Niko Saarisen elämänkumppani ole pitänyt kameroiden tuomisesta heidän yhteiseen kotiinsa. Johanna Tukiaisen luotsaama Tuksu-TV loppui kolmen esityspäivän jälkeen niinikään talon asukkaiden erimielisyyksiin.

BB-Nikon vieraaksi on huomenna saapumassa kohukaunotar Anne-Mari Berg sekä Miss Suomi Essi Pöysti.

Teksti:Hymy.fi
Avainsanat: Johanna Tukiainen, Big Brother, Niko Saarinen, BB, Essi Pöysti, Anne-Mari Berg, BB-Niko, Nipsu-TV

Kommentit

Jos kaksi homoa hakkaa toisiaan niin iskeekö ne toisistaan paskat ulos vai spermat vai olisiko mahdollista että molemmat.

Käsikirjotettu juttu. Sopivaa kohua huomisen bile-illan mainostamiseen. Nyt kun tällä pääsee otsikoihin, niin taas on huomenna klo 21.00 jengiä ruudun ääressä oottamassa että vieläkö tapellaan vai ollaanko sovintoseksiä. Siihen vielä missi-Essit ja Anne-Marit pomppimaan minihameissa pikku hiprakassa, ni jo vot ku on taas kansaa tilaamassa katseluaikaa. 😀

Eihän tolla kestänyt bb-talossakaan kauaa, ennenkuin alkoi paiskomaan tavaroita ja lensi pihalle. Sellaista se on olla neitihomo. Masentaa kun ei ole aina nätti ja kamera kuvaa..

Onko se Nikon pikku koirakin tuolla kaiken keskellä? Säälittää jos on, sillä menee jo eläinrääkkäyksen puolelle, jos joutuu katsomaan vierestä sekoilua, huutoa jne. missäköhän vaiheessa Niko vie Londonia edes ulos tarpeille?!
l

Mun mielestä on omituista, miten ihmiset jaksaa katella päivät pitkät kun joku wannabe-julkkis örveltää. Omasta mielestäni Niko on lapsellinen ja säälittävä ihminen, joka ei todellakaan vaikuta vain ihmiseltä joka on median hyväksikäyttämisen tuloksena hiukan sekaisin. Hän selvästikkin toivoo saavansa julkisuudesta helpon elannon, koska tuskimpa hänestä mihinkään oikeaan työhön olisikaan.

Tuon tapaisia alaluokkaa olevia, köyhiä, parisuhdeväkivaltaa harrastavia ihmisiä löytää mistä tahansa lähiöstä. Jatkuvasti lööpit huutaa miten nuorimies on riehunut baarissa ja sekoillut kännissä. Toivottavasti tajuaa edes hävetä itseään. Pahempi kuin Tukiainen !

Kommentoija 7:

Onko mielestäsi siinä mitään ristiriitaa, että sanot ”juorulehdet pitäisi kieltää” ja olet täällä juorulehden sivuilla kommentoimassa.

Mitäs jos vaikka yrittäisit selvittää pääsi.

Nipsu, sä kestät tän loppuun asti <3 uskon näin :D<3
näytä meille kaikille mistä kana pissii ja laita dissareille "luu kurkkuun" 😀

haha, mun rahoja voi mennä bb-liveen mutta seiskan hymyyn kaltaisiin lehtiin en pistä penniäkää.Juorolehdet pitäis kieltää

Vai hermot menee vähemmästäkin.
Ihan vahingossako ne camit Nikon taloon tuli?:)
Itse soppansa keittänyt

Kai ny pää hajoaa vähemmästäki ku cam seuraa koko ajan- Älkää syyllistäkö.

No mua ainaki kiinnostaa jos siel on essii pöysti miss suomi ja anne mari berg perjantaina.
Suako ei? Taidat olla sittenki böög

Nipsu-tv loppuu viimeistään ensi viikon lopulla. Turhaakin turhempaa tuubaahan se on ja kiinnostaa vain fägäreitä.

Oma kommentti