BB-Niko palasi julkisuuteen – tältä hän näyttää nyt!

Niko SaarinenYli puolen vuoden julkisuustauon pitänyt Niko Saarinen on palannut takaisin parrasvaloihin. Mieshän lopetti värikkään elämänsä siivittämän blogin Stara-verkkolehdessä viime maaliskuussa. Tuolloin hän kertoi väsyneensä siihen, että kaikki tunnistivat hänet, ja tunnusti olleensa sairaalloinen julkisuusnarsisti.

Nyt mies on avannut uuden blogin täällä.

Saarinen täytti hiljattain 25 vuotta, mikä lienee rauhoittanut miestä entisestään. Keravan kolli on myös muuttanut Helsinkiin, lähemmäs työpaikkaansa MTV3:a, jossa Nipsu työskentelee peliohjelmien juontajana.

Teksti:Hymy.fi
Avainsanat: Niko Saarinen, BB

Kommentit

Olen samaa mieltä. Jokainen varmana saa pitää verkossa blogia eikä se tarkoita että haluaisi julkisuutta, olet ihana niko tsemppiä kaikkeen mitä vielä tulet sekoilemaan lähitulevaisuudessa<333

Kylhän Nipsu käy chatissa töissä ja varmaan verojakin maksaa. Opiskella voi myöhemmin, ei elämän tartte jokaisella mennä saman kaavan mukaan. Sitä paitsi blogia voi pitää joka ikinen matti ja maija olematta sen enempää wannabejulkkis, Myhy tahtoo nyt vaan nostaa esille kaiken mitä tää yks tekee.

Nimimerkki ”luuserit” on varmaankin oikeassa. Kellään ei oikeaa työpaikkaa, tai kannattavaa yritystoimintaa. Menkööt oikeisiin töihin tai opiskelkoot kunnon ammatin itselleen, jos pää kestää.

Jos joutuvat esim. terveydenhuollon /poliisin/oikeuslaitoksen/sosiaalihuollon asiakkaaksi, niin kuka sen maksaa? – Me, säännöllisessä työssä käyvät veronmaksajat. Ja ihan omasta pussistamme, koska ylläpidämme pohjoismaista hyvinvointivaltiota ja sen sosiaaliturvaa.

Julkisuus EI ole ammatti, ainakaan Suomessa; täällä on liian pienet markkinat ja kilpailukin kovaa.

Menkööt ulkomaille, jos pystyvät, ja meriittejä löytyy – no, tuskin löytyy.

aivan ihanaa bb niko palannu julkisuuteen aivan ihana mies se on mies isolla M:llä

Ai tämäkö se höpöttää mitäänsanomattomuuksia siellä tietämättömien ja yksinkertaisten tv-tietokilpailussa?

pannaanko menemään vai panenko sut menemään?

Kellään näistä saanajussiparviainen, henna kalanainen, tuksut, nipsut, henna tuomiset, maisa torpat ei oo oikeeta työpaikkaa tai on muuten vaan työttömiä luusereita

Niko on täys neiti..varmaan käy myös kyykkypissillä naistenvessassakin.

Tuollanen kun kävelisi kadulla vastaan niin juoksisin karkuun ja lujaa!!!

Homoja on niin paljon mediassa sen vuoksi, että heitä on ihmisyhteisössäkin varsin runsaasti. – Ja juu, eläinkunnassakin ilmenee homoseksuaalisuutta, kasvikunnasta puhumattakaan. – Oliko pätevä selitys ilmiölle?

kiljuva homo! niin miksi niitä on niin hirveästi mediassa?? saisiko ihan normeja ihmisiä joilla ei ole jotain ongelmaa..ainii…eihän sellaiset ihmiset roiku mediassa..esim. jenni vartiainen, chisu ym ym…kun taas saanajussiparviainen, henna kalanainen, tuksut, nipsut, henna tuomiset, maisa torpat…tolloja riittää, ikävä kyllä!

Mikä tauko, harvasepäivähän tuo otus lätisee maikkarilla

miks tää homppe palas julkisuuteen, tämä mitättömyys? ja ketä toi typerys kiinnostaa?

Toihan homo sano jo kauan sitten veäytyvänsä julkisuudesta kokonaan ja keskittyvänsä opiskeluihinsa….

Oma kommentti