BB-Niko paljasti käsiarpensa salaisuuden: Viiltelyä lasinsirulla!

Niko SaarinenBB-Niko kertoi juuri hetki sitten talossa vasemman kätensä arven salaisuuden.

-Teimme verivalat kaverini kanssa viime vuonna baarissa. Olimme ihan jurrissa. Kun en saanut hänen mielestään kunnolla verta tulemaan, hän otti lasinsirun ja repäisi oikein kunnolla niin että veri suorastaan tursusi kädestäni! Niko paljasti.

-Olin sitten ihan yltäpäätä veressä, ja siitä tuli kamala tappelu! Vastikään lääkäri kyseli, onko tuo arpi itse aiheutettu.

Teksti:Hymy.fi
Avainsanat: Niko Saarinen, BB

Kommentit

niko on kuten tiedämme erittäin suorasanainen, ei välttämättä mieti mitä sylki suuhun tuo. Minusta on hienoa että julkisuuden henkillö osaa puhua noinkin vakavasta asiasta kuin viiltelystä. Sitä ei ihmiset, jotka eivät ole kokeneet ”itsetuhon, itseinhon. masennusta yms” läpi. Hienoa että uskaltaa kertoa että viillelty on, se tarkoittaa sitä että mies on sujut asian kanssa ja valmis ”paranemaan”… Se että viiltoja piilottelisi, kertoisi paljon suuremmasta ongelmasta.. Hienoa että niko on osannut tälläisen myöntää, sitä tapahtuu, mutta suomi vaikenee kaikesta ,,, hyvä että on esimerkkejä siitä et on tehnyt itsellleen jotain, myöntää sen ja osaa käsitellä asiaa jopa mediassa…. Hatunnostonarvoinen suoritus, ei joka mies viiltojaan myönnä (tatuoinnit vaan päälle ja asia unholaan)

Täähän näyttää olevan se sama hinaaja, joka tossa jokin aika sitten ilmoitti vetäytyvänsä kokonaan julkisuudesta ja panostavansa täysillä opiskeluun!

Oma kommentti