BB-Niko riehui Porvoossa!

NikoBB:stä tutun Nikon viime viikonloppu Porvoon Onnelassa ei mennyt aivan putkeen. Onnelan ravintolapomona toimiva, BB:stä itsekin tuttu Timo Lappalainen oli Hymyn tietojen mukaan kutsunut tuoreita BB-tähtiä vieraakseen. Muun muassa Harrin, Mian ja Nikon oli tarkoitus lähteä seuraavana päivänä keikalle Kotkaan.

-Jostain syystä Niko veti överit ja kilahti täysin. Hän itki ja raivosi asiakkaille ja haistatteli myös portsareille. Portsarit olivat ihmeissään, kun Niko väitti heidänkin vainoavan BB-tähteä, paikalla ollut kertoo Hymylle.

-Vielä ulkonakin Niko huuteli ja haistatteli ohikulkijoille.

Hymyn tavoittama Timo Lappalainen myöntää, että pieni välikohtaus Onnelassa sattui, mutta ei halua kommentoida asiaa enempää.

Seuraavana päivänä Nikon piti mennä keikalle Kotkaan, mutta hän ilmoitti tekstiviestillä aamuyöllä, ettei pääsekään. BB-Harri joutui paikkaamaan miestä.

Teksti:Hymy.fi
Avainsanat: Big Brother, BB, Timo Lappalainen, Onnela, Mia, Niko, Harri

Kommentit

Miahan oli silloin vähän rökittänyt Nikoa siellä ravintolassa kun oli laittanut maahan ts. Niko sai turpaa Mialta. 😀
Noh, Miahan on tumma, tulinen, pieni ja pippurinen sekä tempperamenttinen.

koitappas niko hankkii vaik itelles elämä!!!!
ei tarvii si koittaa kaikella mahollisella läyhäämisellä päästä lehtiin.
tykkäsin susta alkuun talossa…loppua kohti alko men överiks. =(

Taitaa Pikku-Homppelia hiukkasen ahdistaa, kun ei ole enää talon ainoa homo. Samanlainen erikoisuuden tavottelia ja huomionkipeä pikkukakara kuin esim. se KYLÄNAINOAHOMO Pikku-Britaniassa !

..No eihän tää keissi ihan näin mennyt 😉
Hitsi kun te siellä hymyn toimituksessa ette saanu ihan kaikkia tietoja ongittua.. Odotin lukevani hotellihuoneesta jonka rikoin?
No niin tai näin ..jäi tästä jutusta ne parhaat palat kertomatta!

Oma kommentti