BB-Niko seilissä kuin seinäkello, ystävä pelasti!

Niko SaarinenKaikki BB-tyypit tunnetaan railakkaista biletystaidoistaan, mutta Niko Saarinen erityisesti siitä, että hän vetää lähes aina lärvit. Tällä kertaa Nipsu oli istumassa ystävänsä Tiinan kanssa tämän syntymäpäiviä, jotka päättyivät lopulta siihen, että Nikon poikaystävä jouduttiin hälyttämään apuun.

-Tule hakemaan Niko kotiin baarista, se on todella pihalla kaikesta, kaikui avunhuuto poikaystävän matkapuhelimeen. Kello oli vasta kaksi yöllä.

Nipsu paljasti asian Twitterissään.
 
Nipsu jakelee myös vinkkejä vuoden 2011 BB-asukkaiksi haluaville:

-Jos sulla ei ole muuta tarjottavaa talossa kuin tissit/naiminen (se on jo nähty). Jos oot hakenut edelliselle 6. kaudelle, mutta sun nimen edessä ei ole vieläkään BB-etuliitettä niin mee oikeisiin töihin. Koska todennäköisesti sun nimen edessä ei vielä tänäkään vuonna oo BB-liitettä!

Teksti:Hymy.fi
Avainsanat: Niko Saarinen, BB

Kommentit

Niko on H*MO jonka sais viärä hurrien maahan!!!! miks äijien pitää käyttäytyä ku akat???

Lopetakaa jo viimeinkin Nikon haukkuminen ja ilveily! ette ole sen parempia kun kukaan muukaan!

Antaa pojan koheltaa. Katsotaan, tuleeko hänestä koskaan mies? Hän haluaa tarjota meille vain kansanhuvia. Eli odotan, milloin se huvi alkaa. Tää on alkulämmittelyä. Ei Nikolla oikeasti mitään sanottavaa ole ollut. Hän vain käyttää yleisöä äidin korvikkeena, jotta on joku, joka ymmärtää. Ei Niko paha ole, vaan keskenkasvuinen, identiteetti hukassa. Säälittäkin pikkuisen, pikkuinen poika polo-

Huh onpa taas toi ääliö käyttänyt liikaa itseruskettavia ja pistänyt typerän näköisesti noi kulmat!

niko,toivottavasti joku tajis antaa sule isän kädestä,kun oma isäsi häpeää sinua,enkä kyllä yhtään ihmettele,pisteet faijallesi!

Oma kommentti