BB-Niko vaihtoi rajusti tyyliä!

Niko SaarinenBig Brotherin söpöliini Niko ”Nipsu” Saarinen päivittää Staran blogiaan, ja tällä kertaa mies on ottanut uudesta hiustyylistään kuvia kansan katseltavaksi. Yllätys, yllätys, ennen kovin vaalea pellavapäämme on nykyään mustahiuksinen rokkiukkeli. No, tuosta rokkarista nyt tiedä, mutta mustat ovat Nipsun hiukset.

-Niinhän sitä sanotaan, että kun kerran mustaa saa, ei vaalea enää oikein tunnu missään. Mä puhun hiuksista, mistä sä, Niko kirjoittaa.

Tsekkaa Nikon uusi tyyli täältä:

http://blogit.stara.fi/nikosaarinen/?p=1593

 

Teksti:Hymy.fi
Avainsanat: Niko Saarinen, BB

Kommentit

”Mutta mitä kuuluu Antti Anakondalle? Hänen kuulumisia haluisin lukea mutta yhtään uutista ei hänestä ole tehty tänä viikonloppuna, Hymy hoi?!?” Ai antti tullut takas suomeen venäjältä ja kirjoittelee itsestään kommentteja hymyn sivuille. PELLE JÄTKÄ :D:D:D:D:D:D:

Mutta mitä kuuluu Antti Anakondalle? Hänen kuulumisia haluisin lukea mutta yhtään uutista ei hänestä ole tehty tänä viikonloppuna, Hymy hoi?!?

likanen hintti toi jätkä,no eiköhän saa taas yöelämässä isän kädestä,sen se ansaitsee

Niko Nipsu Saarinen: aivan mahtava nimi kundilla! Oujee, Nipsu! Buaaaaaaaaaaaaaaaaaah
On toisaalta aivan mahtavan näköinenkin. Not Buaaaaaaaaaaaaaaaah

Joo en mä kanssa usko et se kaljuja leikkaa tai sit jos leikkaa niin se on mielenosoitusta koska musta nikossa on parasta mm sen hiukset jotka on aina ollut tosi upeet mitä kuvia on nähnyt lehdissä ja netissä^^

uskon että toi kalju juttu oli vaan läppä! ja jos niko oli tosissaan, nii sitte se haluu kokea jotain radikaalista.. mutta itsehän en lähtis moiseen mukaan!! 😀 nikon uus look on tosi hyvä, sopii ihan älyttömän hyvin ja kaikkee!! kaikenväriset hiukset sopii nikolle.. sillähä oli pinkkimustatki kerra.. blonditki oli ja sit sellaset ruskeet. en tiiä onko ollu muita, mut noi mustat on kyl upeet!

Oma kommentti