BB-Nikon mediapaasto piti!

Niko SaarinenVuoden yllättäjä on BB:stä pariinkin otteeseen tutuksi tullut Niko Saarinen. Jäppinen riekkui viihdejulkisuudessa kuin simpanssi tehden mitä älyttömimpiä tempauksia, kunnes yllättäen katosi maaliskuussa.

Peliohjelmien tv-juontajana nuorukainen nähdään edelleen, mutta hömppäjulkisuus jäi, ja päätös näyttää pitävän.

-Olin narsisti, Niko on todennut suoraan.

Teksti: Hymy
Avainsanat: Niko Saarinen

Kommentit

AAAH, Niko olit niin vauhdikas tänäänkin päiväohjelmassa, smakk.

JeeJee. Miten kivaa kun eilenyölläkin taas olit chatiiis. :)))))))))

Kiva että Niko oli viimeyönä chatissa :))))))). Mitä ihmettä, moni vaan ei pysty juontamaan sitä kilpailua, koittakaa itse!! Se näyttää helpolta.

”Peliohjelmien tv-juontajana nuorukainen nähdään edelleen, mutta hömppäjulkisuus jäi…”SIIS HALOO!!!Tyhjänpäiväisten 0700-peliohjelmienjuontaminen on nimenomaan sitä hömppäjulkisuutta 🙂 Ja todellakin ihminen ei voi olla jonkin aikaa narsisti ja sitten ei enää olekkaan.Narsisti on aina narsisti kun kyseessä on ihan ihan psykiatrinen dg.

– Niko sai tänään vähemmän mairittelevan tittelin: BOORING!

– Toivon mukaan Nikolle tarttui mukaan edes jotain Hello Kitty -matskua? Penaali? Tai edes euron arvoinen kynä?

Suurinpiirteen joka toinen aamuyö, eikös tuo ole jotain chättiä kolmosella TV:ssä juontamassa! Sekö on mediapaastoa?

Eipä näköjään kestänyt, kun taas on lööpissä.

Tää tuntuis olevan se sama homo, joka joskus kauan sitten sanoi poistuvansa kokonaan julkisuudesta ja keskityisi vain opintoihinsa. En kai ole väärässä?

Meissä jokaisessa on narsistisia piirteitä ja se on luonnollista. Narsisteja on ihmisissä 1%-2%. Näin minä sen olen käsittänyt. Facebook on narsistin unelma.

narsismi on vain kateellisten ihmisten keksimä haukkumanimitys menestyville ihmisille.

Narsismista ei voi parantua. Eikä narsistit koskaan myönnä sitä, että he ovat narsisteja. Saattavat sanoa sen ääneen, mutta eivät tarkota sitä koskaan.

Voiko niin sanoa että olin narsisti? Eikö narsistit ole aika sairaita ihmisiä jaa käsittääkseni pitkäaikainen sairaus!

NO ONHAN HÄN NÄKYNYT VOITTOPOTTIA JUONTAMASSA LÄHES JOKA PÄIVÄ MAIKKARILLA. LAPSELLINEN JA HUOMIONHAKUINEN PIKKU JÄTKÄ. EI PAHALLA.

Narsisti on erit.paha persoonallisuus häiriö!! sen tunnustaminen vatii paljon! ja paljon psykiatrilla käyntiä!! kammottavaa! mut siittä huolimatta toivon Nikkelille kaikkea hyvää!!!

Miten niin kesti…taashan tämä homo on lööpeissä joten se siitä. Pysis poissa eikä koskaan tulisi millään muotoa lööppeihin takaisin.

Miten niin ”OLIN NARSISTI” ? joka on narsisti on myös loppuiän narsisti kuten tää vitun kimittävä hinuri.

Oma kommentti