BB-pariskunta teki mainosdiilin Elloksen kanssa – vai mistä tässä on kyse?!

Henna KalinainenHymy kertoi eilen julkkispari Antti ja Henna Kurhisen aikeista ryhtyä myymään kotisivuilleen mainostilaa.

-Meidän sivuilla mainostaa monet yritykset, jotenka älä emmi vaan ota yhteyttä, niin neuvotellaan hinnoista. Hinta riippuu bannerin koosta ja mihin paikkaan bannerin haluaa sijoittaa. Pelkkä linkki on paljon edullisempi vaihtoehto,mutta ei yhtä tehokas kuin banneri, Antti kirjoitti sivuillaan.

-Mainostaminen on iso osa kotisivujeni perusteita ja yhteistyössä kanssani on monia suuria yrityksiä ja medialähteitä. Sivujeni kautta saa parhaan mahdollisen näkyvyyden yritystoiminnallenne. Ota rohkeasti yhteyttä jos haluat yrityksellesi lisää näkyvyyttä ja parempaa kilpailukykyä Suomen markkinoilla, Antti jatkoi.

Tänään Antin kotisivuilta saattoi bongata postimyyntijätti Elloksen pienen mainosbannerin. Mitä Antti Kurhinenihmettä? Lähtikö Ellos mainostamaan rohkean BB-parin kotifoorumeilla vai liittikö pariskunta bannerin omin päineen sivuilleen?

Myöhemmin banneri oli poistettu.

Lisää aiheesta:

https://hymy.fi/juorut/bb-tahdet-paattivat-ryhtya-rahastamaan-firmoja-lue-taalta-miten

Teksti:Hymy.fi
Avainsanat: Big Brother, BB, Antti Kurhinen, Henna Kurhinen

Kommentit

No totta helvetissä Ellos haluaa mainoksen sivulle, jonka pitäjä kirjoittelee paskomisista hotellissa ja naimisesta itäkeskuksen uimahallin inva veskissä. Tajuatko Antti yhtään millanen pelle oot ? Arvaas haluaako Ellos liitettävän nimensä sinuun millään tavoin ? Tuskin kukaan muukaan yritys haluaa olla missään tekemisissä sinun ja sinun kirjoitusten kanssa. Jos Ellos on purkanut sopimuksen, niin eiköhän se johdu siitä, että joku Elloksessa on ”erehtynyt” sivuillesi ja lukenut millaisen henkilön kanssa ovat tekemisissä.

Jos jonkun bannerin laittaa luvatta ja kuvittelee, että firma olisi oikeasti mukana, niin voi tulla aika kalliiks. Ei Ellos lähde maksamaan tuolle sivulle…Jos kävijöitä sivulla on 50 päivässä, niin ei sillä vielä hurrata. 11.000 ?? Niinkö Antti väitti ? Tuota….ei sitten suhteellisuudentajua kannattais alkaa jostain etsimään

Minä en ainakaan IKINÄ mainostaisi näiden pellejen sivuilla. Yritykseltäni lähtisi muuten kaikki uskottavuus!

Ihan naurettavan tyhmä juttu..

Oma kommentti