”BB-Petri, olet m*lkuin asukas!”

Niko SaarinenBB-Niko Saarinen on avannut sanaisen arkkunsa entistä BB-kämppistään, Petriä, kohtaan. Hän tunnustaa olleensa jopa Petristä kiinnostunut ennen taloon menoaan.

-Odotin eniten Petrin kohtaamista, koska se ihminen viehätti minua jotenkin täältä (ulkomaailmasta) katsottuna. En tiedä miksi, mutta näin hänessä isoveljen, jota minulla ei ole koskaan ollut. En ajatellut häntä seksuaalisesti, mutta hän vaikutti hyvinkin viehättävältä, Niko kirjoittaa netissä.

Nyt kanta on toinen:

-Todellisuudessa hän oli talon mulkuin / v*ttumaisin / inhottavin asukas. Olisin halunnut tutustua häneen paremmin, mutta hänen ylimielinen asenteensa ei antanut siihen mahdollisuutta. Elisabet, tee palvelus ja leikkaa siltä kalu pois! Vaikka se niin kivasti siellä sinisissä boxereissa aamulla hieman jöpötti, kun heräsimme yhteiseen aamuun BB-talossa, niin tuskin se niin kovin kummoinen on…
Niko uhkaa Petriä yllätyksellä tämän tultua talosta. Millaisella? Kaikesta päätellen ei ainakaan iloisella.

Teksti: Hymy
Avainsanat: Niko Saarinen, BB-Niko, BB-Petri

Kommentit

oo hiljaa jo ja katoa julkisuudesta. jos studioon oot menossa kun petri tulee (voittajana) ulos, niin se perse todella pysyy penkissä, homo!

Nyt meni maku Niko. Mitä pahaa se Petri on sulle tehny? Oli totta että häsläsit aluksi niin paljon, ettei muille jäänyt paljon tilaa olla oma itsensä. Olit koko ajan suuna päänä niin ettei siinä paljon suutaan viittinyt muut aukaista. Ehkä jos olisit ollut pidempään, olisit oikeasti tutustunut ihmisiin ja he sinuun, sitten olisi vara arvostella. Itse sanot ettet pidä ihmisistä jotka arvostelevat sinua ja tekemisiäsi niin miksi teet sitä sitten muille. Et voi väittää tuntevasi Petriä, kun olit talossa vain hetken. Pidin sinusta, mutta tuo kommentti on kyllä todella turha. Ja todella mautonta pelotella jollain ”yllätyksellä” suorassa lähetyksessä. Lapsellista..

Vai että yllätys odottaa Petriä kun tulee talosta… Jos tuo hakee itellesä jossain talk show -studiossa lisää julkisuutta muiden kustannuksella ni pidän ite huolen siellä studiossa että sillä perse pysyy penkissä….

nooh, ei kai se petri nyt mulkuin ole…. mia vetää voiton sillä saralla, ja ville…oma näkemys on et petri oli melko ujo, ei ylimielinen, ei tiennyt miten suhtautua ”julkkiksiin” sillä niitä ei kuopiossa pahemmin pyöril…. 24 katsoessani en huomannut ylimielisyyttä vaan sitä ettei kontaktin ottaminen onnistunut, ei ihmistä opi tuntemaan parissa pvässä… ja se ja sama onko homo tai eí, en usko sen olleen syy,
Habib saisi kävellä nikon kans käsikädessä hesassa ja bailata nikon kans, niin oppisi paljon… vituttaa koko habibibibi sillä hän on itse vähemmistöä, pitäisi olla suvaitsevaisempi, hän elää suomessa, ei afganistanissa, maassa maan tavalla.
mun mielestä habibin käytös oli törkein nikoa, ninoa kohtaan…. niko haukkuu petee nyt vaan äksypäissään, eiks vaan…..

Joo.. neiti nipsun mukaan kritiikki pitää antaa suoraan.. Jos vähän kritisoi neidin draama-alttiutta muille niin heti ollaan lööpeissä kuohimassa tai jotain muuta yhtä älytöntä skeidaa.. Itse olet ruotimassa joka v*tun höpöhöpöjuttua ja besserwisserinä ja päällepäsmärinä muitten asioista.. Jos antaa kritiikkiä niin sitä pitää kuule oppia ottamaan vastaankin, boy(girl)! 😀

sulta se kalu pitäs pois ottaa ku et osaa käyttää sitä oikeeseen tarkotukseen..

Vöi vöi. Nipsyllä on tietysti lypä ärvöstellä käikkiä, myttä kykään ei säisi ärvöstellä Nipsyä.

Oma kommentti