BB-Ragnar muuttaa Kööpenhaminaan!

BB-RagnarBB-Ragnar kertoi jo puolisen vuotta sitten suunnittelevansa muuttoa ulkomaille. Mies ei sanojensa mukaan viihtynyt Suomessa. Ensin Ragnar suunnitteli suuntaavansa Yhdysvaltoihin tai Lontooseen, mutta ”loppusijoituspaikakseen” hän unelmoi Ruotsia.

Nyt Ragnar vihdoin toteuttaa unelmansa. Mies kertoo Facebook-sivuillaan pakkaavansa kimsunsa ja kamsunsa ja katoavansa Kööpenhaminan vilinään. BB-puppeli kutsuu myös ihmisiä läksiäisiinsä.

Teksti: Hymy
Avainsanat: BB-Ragnar

Kommentit

Muuttas vaikka Kiinaan. Tosin siellä ei taideta suikkiinottajaa suvaita?

kuka toi ruma isonenä on?
ai, joku turha bb-luuseri.
painu pliis sinne perseeseen ja jää sinne 🙂

Glamour-myymälävaras. Ei koskaan ollut töissä. Hintti. Sossupummi.

tanskassa ei hyvällä katsella hinttaria joka näpistelee ruokaa lähi-marketista!

Mikä ragnar? Miksi näistä pitää kirjoittaa? Ketään, ei ketään kiinnosta!

raksu on kyllä ittensä niin nolannut suomessa että hyvä että lähteeki menemään..kampista pöllinyt ruokaa ym 😀 oikee myymälä rotta

Tarvitaanko pornostaran uraan paljon ammattitaitoa? Tiettyjä taitoja kyllä, ehdottomasti.

No, käsittääkseni tällä virolaisella faggotilla on rikosrekisteri joten siinä jo yksi syy,ettei muutto jenkkeihin onnistu. Toisekseen muuttminen tänne vaatii koulutuksen ja työpaikan. Jonkin tahon pitäsi ”sponssata” jotta työ ja oleskelulupa tulee…ja edelleenkin moitteeton tausta. Jos työnantaja ei auta lupaasioissa…niin muutto amerikkaan on melkein mahdotonta. Ei tänne niin vain tulla asumaan…

”BB-Ragnar muuttaa Kööpenhaminaan.”

Lue: käväisee pikaisella viikonloppuvisiitillä juorulehden piikkiin.

Ja mitähän tämä turhake aikoo siellä köpiksessä tehdä elääkseen? Onko jo työpaikka valmiina? Vai onko Ragnarilla edes minkään alan ammattia/ammattitaitoa saati tanskankielen taitoa? Joo, maitojuna taitaa olla kohtalona melko pian ellei löydä jotakuta toyboyn tarpeessa olevaa danskua.

Otathan Marian mukaan? Sieltä ei ole Mariankaan niin pitkä matka jenkkeihin glamöur malliksi.

Valitettavasti Raksu palaa pian Suomen sosiaaliturvan huomaan. Päivätöissä ei kauan viihdy ja aikuisviihdekuviensa (ja köyryselkänsä ja pottunokkansa ja narukäsiensä ja tikkureisiensä) takia ei tule ikinä saamaan mistään mallin töitä.

ÄLÄ JÄTÄ MEITÄ!!! SUOMI TARVITSEE KAIKKI BB-HOMOT MILLÄ ME PÄRJÄTÄÄN ILMAN SUA!!!!!!

Tervemenoa! Yksi turhanpäiväinen persaukinen näpistelijäjulkkis vähemmän.

Oma kommentti