BB-Ragnar raiskattiin veitsi kurkulla – viiltohaava kaulaan!

Ragnar OravBB:stä tutuksi tullut Ragnar Orav avautuu helmikuun Hymy-lehdessä aiheesta, josta hän ei ole uskaltanut puhua omille läheisilleenkään. He saavat tietää asiasta vasta lehdestä.

-Minut raiskattiin viime kesänä Virossa väkivaltaisesti, Ragnar kertoo Hymylle.

Ragnar esittelee valokuvia, joissa hänen kaulassaan on verinen ja punoittava, useita senttimetrejä pitkä viiltohaava.

-Olimme ystävättäreni kanssa kaupungin yöelämässä, ja tulin todella kovaan humalaan. Menin selvittelemään päätäni ulos, jolloin siihen tuli pari venäjää puhuvaa miestä, Ragnar kertoo.

Seuraavana aamuna Ragnar heräsi kaupungin laidalla sijaitsevasta murjusta.

-Tajusin, että minut oli raiskattu – tunsin sen – ja pahoinpidelty.

Ragnarin kauhukokemuksista helmikuun Hymyssä.

Teksti: Hymy
Avainsanat: Big Brother, BB, BB-Ragnar, Ragnar Orav

Kommentit

Voi voi voi tunsikko ihan et sut oli raiskattu oliko jo kokemusta siitä tunteesta? no oliko kullin lievissä paskaa vai mistä sää sen tunsit… Kuitenki vaan nautit siitä irto lenkistä mitä sait siel ”murjussa”.

Ja näin Ragnar kertoo samasta haavasta bloginsa kommenttiosastossa 16.8.2010:

”Jepa, mul oli sellane leikkaus kun oli hengitysvaikeuksia… Ku yleensä ihmisil on öö vaikka neljän sormen kokone hengitystie, nii mulla oli vaan yhden sormen.. :/ Nii ne leikkas ja veti kaikki paskat sielt pois”

voi raksu raukkaa mitä ne on menny tekemään viiötäneet sun ihanaa kehoa nyyh mut yirtä jaksaa 🙂

tainnu raksulle olla vähän rajummat seksi leikit.. tainnu olla pylly raksulla hieman hellänä : )

Kun Ragnarilta kysyttiin BB-talossa haavan alkuperää, kertoi hän sen syntyneen kaulakorusta, jota kaveri oli humalassa riuhtaissut. Liekö matkan varrella tarina muuttunut…

Häpeä te kaikki! Ragnar tarvitsee nyt tukea ja sympatiaa, miksi kääntää puukkoa haavassa onhan se sanomattakin selvää ettei kukaan tahdo moista itsestään keksiä! TSEMPPIÄ JA JAKSAMISIA RAGNAR ORAV. ÄLÄ VÄLITÄ NÄISTÄ MOUKISTA JOTKA PALAVAT HELVETISSÄ JA VARMASTI SIELLÄ TULEE RAISKATUKSI JOKA IIKKA!

Hehe! Raksulla tais olla rahat loppu ja ikävä lehden kanteen! Säälittävä äijä iha oikeesti en tajuu. Niin eikä sitä tiedä vaikka tämä olisi Ragnarin paskapuhetta!

Olen lukenu joskus että raiskauksen uhrit ovat niin traumatisoituneita etteivät voi harrastaa seksiä pitkään aikaan… ja kuitenki Ragnar aika äkkiä BB-talossa vatkasi Sampon letkua homovirne naamalla 😀

Tais olla veitsi perseessä eikä kurkulla… ja Ragnar nautti joka sekunnista 😀

Kauheaa, aivan kamalaahan tämä olisi jos se sattuisi jollekin normaalille heterolle mutta näille isoille BB TÄHDILLE se on ihan oikein.Ymmärrä näpistelijä muuttaa takaisin viroon kaltaistesi luo.

Kommentoija 37,

oletko apukoululainen vai mikä sua vaivaa kun et ymmärrä lukemaasi. TÄMÄHÄN ON RAKSUN ITSENSÄ HYMYLLE ANTAMA JUTTU JUMALAUTA NÄÄS PÄIVÄÄ.

Mikä siinä nyt sitten on lehden keksimää?

Helvetti että v..uttaa ihmiset joiden takia saan verenpainetta, kun tyypit eivät osaa saatana lukea tahi käsittää lukemaansa.

LoL koko homma on suoraan ku jostai kauhu leffast ragnar o vaa halunnu päästä lehtiin taas kerran. LoooooL säälittävääää

no johan on taas markkinat! kaikkee tää hymy ki keksii toisten ihmisten kustannuksella, mahtaakohan nyt kuitenkaan mennä ihan noinkaan taas ? ku viimeks seiskalla vai oliko hymyllä no jommalla kummalla roska lehdellä oli taas vaihteeks sanojen muuttamisesta ongelmia, kun vissii seiska tais julkaista sellasen jutun että ragnar on ratto poika niin kuinka kävikään ? ragnar marssi suoraan helsingin poliisi asemalle tekemään rikos ilmoitusta.Ottakaa nyt jumalauta asioista selvää ennen ku rupeette raukka parat jauhamaan paskaa, ei sillä että puolustelisin ragnaria mutta tämä taitaa nyt olla ihan paskanjauhamisen aihe taas vaihteeksi.

Älä Ragnar huijaa. Arpi on selvästi struumaleikkauksen peruja.
Olet todella julkisuuden kipeä kun keksit tuollaisia juttuja.

Jaksamia jaksamia vaan Raksu.
Kyllä me taasen tavataan. Miksi lopetit soittelun kun pääsit bb-taloon? Oli kiva kuitenkin et tälleen otit yhteyttä 🙂
Pitäisikö minunkin ilmoittaa lehdistölle kuinka ”raiskasit” mut viikko tapahtuman jälkeen;)

Soittele! Pusuja!

Siis jos tää on totta niin täytyy sanoa että kaikki joiden mielestä tää on naurunasia niin toivon että koette saman, vaikka en kyllä oikeasti toivois tällästä kenellekään. ja onko eees noloa että pitää itsetunnon kohotukses kirjoittaa nimimerkiks hetero? xD voi apua, get a life!
Mutta anyways niin kyllä olis voinu pitää ihan yksityisasiana. jestas mitä julkisuuden eteen tulee tehtyä.
Ja kaikki kateudesta katkerat ahdasmieliset voi pitää kommenttinsa omana tietonaan. Ei teidän mielipiteillä ole mitään arvoa!

no aikamoista!
sen verran tiiän Ragnaria että tuo haava tosa kurkulla johtuu siitä ett sieltä leikattii jotai siis kurkusta että aikamoisen tarinan herra on selittäny…
että tuo raiskaus on täyttä puppua ja näköjää piti jotenki saada rahat thaimaan matkaan!
kannattas ottaa asiasta eka selvää ennenku tälläsen jutun kirjoittaa!

Hahahahahahahah siitäs sai. escortpoju hyhyhy hahahahah

Oikein! Huomio te pari venäjää puhuvaa miestä! Miten olisi, jos vetäisitte revanssin… 🙂

Raksun peräreiän luvaton käyttöönotto, ei sellasesta tule rankkua lainkaan…eihän poliisitkaan saa mitään, vaikka huijaisi virkamerkin avulla jonkun sänkyyn!

Hyvimpä toi luuseri tuntu jaksavan bb talossa,ei ollu merkkiäkää raiskauksesta kun biletti siellä, että se ois kesällä raiskattu Virossa.
Koko vitun juttu on täyttä skeidaa sillä mitä se voi tapahtuneesta kertoa että se raiskattii ja miten se raiskattii jos oli tiedottomassa tilassa?

mielestäni nyt ragnar tarvitsee tukea 😀 VITTU MISTÄ NÄITÄ JÄTKIÄ TULEE OIKEESTI JOTAIN RAJAA NYT NÄIHIN . Varmaa hyvä fiilis kun joku on heittänyt mällit naamalle ja siitä haluaa vielä itse mennä lehteen kertomaan:) jaksamisia ragnar jaksamisia

Totta. Itse aihe ei olen naurun asia. Raiskaus on rikos, eikä kukaan täysijärkinen voi toivoa sitä kennellekään tapahtuvan – entä jos se kalahtaisi omaan nilkkaan, naurattaisiko, olisiko hauskaa olla pilkan kohde jne…? Niinpä. Tosi ankeaa analyysin tasoa vakavasta aiheesta täällä.

”Totuus nyt on vaan se ettei kukaa täysjärkinen kuka tulee ”oikeesti” raiskatuksi kerro siitä roskalehdissä kuten tämä tyrkky hinuri tekee,se kun nääs on niin että otsikoissa on pysyttävä onko aiheet sitten miten järkeviä tai ei.”

Totta. Siltikään kukaan täysijärkinen ei voi toivoa tuollaista toiselle.

En voi ymmärtää, miten jotkut voivat nauraa tällaiselle asialle. ”LOL!!!!1” ei hirveesti kerro ainakaan henkilön kypsyydestä. Kenellekään ei saisi toivoa tuollaista. Toivottavasti te epäkypsät henkilöt tajuatte joskus, kuinka kusipäitä ootte ollu.

Aina jaksaa ihmetyttää, miten jotkut voivat vitsailla tällaisilla asiolla. Hyvä että itse ette ole olleet raiskauksen uhreina, mutta surullista että ette osaa edes hieman samaistua uhriin. Epäilen että monella isolla ”tosi miehellä” tulisi tippa linssiin, jos joutuisivat peppuraiskatuksi. Myönnän että itseäkin epäilyttää tapahtuman aitous ja sen tuominen julkisuuteen lehdessä, mutta aihe on vakava. Hyvä sinänsä että se herättää keskustelua ja että tabuista puhutaan.

Ei ihme jos suomessa raiskauksesta ei saa kunnon tuomiota, jos puolet kansasta on tällaisia juntteja kuin osa täälä..

kyllä itse olisin pitänyt asian visusti itseni ja poliisin välisenä asiana..ei sillä että raiskaus on uhrin vika vaan sillä ettei se kovin hyvännäköstä julkisuuttakaan ole ku on peppuraiskattu..tällä kaverilla muutenki vähemmän mairittelevia otsikoita,myymälä varkaus,rattopoika ilmoitus ja nyt peppuraiskaus..ei oo ragnarin penaalin terävin kynä kyllä.jos mä oisin sä oisin jo jossai tosi syvällä maan alla tai siperiassa,ei paljo viittis naamaa ulkona näyttää.omaisille jaksamisia tän pojan töppäilyistä.

Jaksamisia Ragnarille myös!

Raiskatuksi joutuminen on todella järkyttävä ja kamala kokemus kenelle tahansa (oli sitten tavis tai ei, mies tai nainen, poika tai tyttö) ja siitä toipuminen vie aikaa. Raiskaaminen on tuomittava teko ja raiskaajat ovat aina todella raukkamaisia ja sairaita hyypiöitä. Aikamoisia säälittäviä ja kyseenalaisia aivopieruja täällä kommenttipalstalla, jos jostakin raiskaaminen/raiskatuksi joutuminen on TODELLAKIN jotenkin hauska asia tai naurun aihe.

Jaksamista Ragnarille!
Tuntuu pahalta, kun toinen on kokenut kovia ja silti ihmiset täälläkin vaan mollaa kirjoituksissaan ja väittää valehtelijaksi yms.

en usko et se muisti pätkäs just noin hyvin ettei muista mitään pihan jälkeen.. jotain mätää

hmm, Ragnarhan sano että toi jälki tuli siit korusta minkä joku repäs baaris irti. niin ne tarinat muuttuu ku julkisuus katoaa.

Miten voi olla tapahtuneesta kauhukokemuksia jos ei muista tapahtuneesta mitää?,,vittu näitä juttuja.
Pitää vaan väkisin änketä otsikoihin hinnalla millä hyvänsä.

jos on totta naurattaa.
Jos keksitty hymyilyttää.
Jos ei pidä paikkaansa, sääliksi käy.

Juu-u, ei ole kertonu aiemmin ystävilleen eikä läheisilleen, mutta sitte yhtäkkiä pienen palkkion takia koko Suomen kansalle kerralla 😀 säälittävin pikku ruskeanreiän nuolija mitä ikinä ollu

Pitää nyt tuoda tälläst lehteen esille, tääki kaveri luulee pääsevänsä julkkikseks. Ärsyttää jo tarpeeks kaikki nää Tukiainen, Kalinainen sun muut. Pitää viel lisää saada näit turhii julkkishenkilöit keiden jutut on nii turhia että huhhu. Ei herätä tämä lehdelle avautuminen minussa mitään empatiaa. vois lähtee sinne viroo kokonaa tää ragnar nii ei pitäis kattoo sitä näis turhis jutuis.

Ja Ragnar on tapauksen ainoa todistaja. Joka hänkin tajusi tapahtuman vasta jälkeen päin.

Pikkasen sama tunnelma, kuin eduskunnan naisrauhajutun aikaan, kun muutamat tajusivat vasta jälkeen ja opastettuna tulleensa seksuaalisesti häirityksi.

Raiskatuksi tuleminen on vakava asia, mutta tällainen ragnarmainen ensiksi lehdelle avautuminen, vaikka edes ystävät eivät asiasta tiedä, ei jaksa itsessäni nostattaa syvempää empatiaa.

Mukavaa lomamatkaa kuitenkin Ragnarille ja salaiselle ystävälle. Toivottavasti ikävät muistot hälvenevät.

Ei haittaa vaikka juttu olisikin totta. Minkähän tuo juippi keksii seuravaksi.

Tais mennä niin tarina että Raksu oli ollu päissään myymässä itseään viron kadulla, miehet/asiakkaat unohtivat maksaa hommien jälkeen Raksulle, Raksu huomautti miehiä asiasta, miehet eivät jaksaneet maksaa ja hakkasivat sen sijaan xD

Tollasta ei toivo kenellekään tapahtuvan. Jaksamisia Ragnar!

Jaksamisia Ragnarille! Suklaanapissa on tosiaan voinut kolotusta olla havaittavissa…

Oma kommentti