BB-Ragnar sanoo hyvästit Suomelle – ikiajoiksi!

Ragnar Orav eli BB-Raksu'BB:stä tuttu väriläiskä Ragnar Orav sanoo kotimaalleen hyvästit, eikä tarkoita tällä katoavansa pitkälle matkalle, vaan lopullisesti.

Helmikuun Hymyssä Ragnar avautuu muun muassa matkasuunnitelmistaan.

-Olen kyllästynyt elämiseen täällä, olen aina ollut, mutta nyt enemmän kuin koskaan. Tahdon seikkailla, kun olen vielä nuori, hyvännäköinen ja hyvässä kunnossa.

Ensin Ragnar suuntaa Australiaan ja Yhdysvaltoihin, sillä kummassakin maassa on sukulaisia ja tuttavia. Kyseisissä maissa hän voi oleilla viisumirajoitusten vuoksi kolme kuukautta. Tämän jälkeen Ragnar muuttaa Ruotsiin.

-Siellä voisin olla ja lepäillä vuoden. Lopullisesti tahtoisin Englantiin tai Amerikkaan.

-Yksi asia on 100-prosenttisen varma, Suomeen en jää, Ragnar kertoo Hymylle. Paraikaa hän lomailee Thaimaassa.

Teksti:Hymy.fi
Avainsanat: BB, Big Brother, Ragnar Orav

Kommentit

Onhan se ihan mukavaa siellä pilvilinnoissa elää. Harmi oravalle vaan et tulee tippuu korkeelta alas.

Tervemenoa! veisitkö kaikki muutkin turhat bb julkut mennessäsi?

ragnar jatkaa tutussa työssä eli nakuilussa tällä kertaa hymyssä! jee!
hienoa ragnar sinulla on hieno glamourelämä !

Hieno homma, mut turha uskoa et myymälävaras hirveen pitkään pois kuvioista ois. Meillä on niin hyvät sossun tuet tuon kaltaisille, et eiköhän tuu maitojunalla tai sossun rahoilla takas kotio

Kiitos, Suomen veronmaksajat kiittää yksi elätettävä vähemmän.

Miksi tuo lempinimi on BB-Ragnar? Olisi mieluummin käsityö-Ragnar.

Miks tää hintti haluu lepäillä Ruotsissa vuoden,eihän tää turhake oo edes koskaa tehny töitä minkä johdosta kaipais lepoa? PS:katokkin et pysyt poissa täältä vitun myymälävaras.

Mä vähemmän seuraan tv-hömppää. Eli kuka tää hemmo on? Jostain tv-sarjasta vai mistä?

Parempi että moinen loinen painuukin pois. Miettisit ihan vaan pikkasen sanojas… Suomessa on mm. maailman parhain sos.turva jne. Hetki Viron maalla voisi muuttaa mielen… Mutta, mitäpä ajattelematon pikkupoika ei suustaan päästäisi.
MUISTAPA, ETTÄ SIELLÄ ISOSSA MAAILMASSA ON TOTTA TOSIAANKI TEHTÄVÄ TÖITÄ, JOS MEINAA ELÄÄ…!!!

Positiivistä, että 90% kommentoijista ajattelee kuin mä, menkööt mamut ja varsinkin homomamut täältä huitsin tuuttiin ja viekööt mukanaan kaveritkin.

Ragnar palaa puolen vuoden sisällä Suomen sosiaaliturvan piiriin. Ulkomailla pitäisi löytää töitä ja vielä tehdäkin niitä.

kiitos ragnar , toivottavasti en nää enää ikinä sinua.

hyvä, hei hei, ei tuu ikävä. toivottavasti media lopettaa tästä homosta puhumisen

Hyvä ja pysykin poissa, vielä kun päästäisiin BB-Henna/Antista, BB-Nikosta, Tukiaivosta, ja Aitolehdestä … niin ai ai … olisi tässä maassa asiat hyvin, ainakin viihde puolella …

Mahtavaa hieno homma!

Vielä kun saataisiin tämä toinen bb-homppeli (niko) lähtemään pois maastamme ikiajoiksi!!!!

Positiivinen uutinen, toivottavasti Ragnar myös pitää lupauksensa. Vetelää työtä vieroksuvaa hinttiä ei tule ikävä.

Jumalauta nyt on vedettävä kunnon perskännit,oli tää vaan niin hyvä uutinen:)

MAHTAVAA-PÄÄSTÄÄN YHDESTÄ TURHASTA HINTTIPOJASTA EROON,MUUT SAIS SEURATA PERÄSSÄ

Vai että hyvännäköinen? Taas on yksi ”Suomen lopullisesti jättävä” julkkis jonossa. Mutta tällä on suunnitelmat paljon pitemmällä kuin glamööritanssijalla.
Onko messevä työsopimus esmes pikaruokalan tarjoilijana (eli näyttelijänä) jo takataskussa?

mahtava uutinen, en vaan usko sen paikkaansapitävyyttä kun on kyseessä hymy. onhan se oravan kannalta paha kun suomessa annetaan tuomioita varastamisesta ja pummilla elämisestä ja vielä peritään ne maksutkin. ryssä vois mennä vähän pitemmälle ku ruotsiin, esim. siperiaan. IKUISETSI TERVEMENOA!!

Kerrankin kiva uutinen! Kukahan muuten kustansi Raksun Thaimaan matkan..lepäilemällä kun rahaa normaalisti ei heru..

todellakin tää on vuoden paras uutinen…otat homo nipsun mukaan ja kävelette yhdessä helsinki-vantaan lentokentälle ja matkustatte niiiiiiiiiin kauas ku sielu sietää…ei teille ole yksinkertaisesti suomessa paikkaa…oot kunnon koiranoksennus koko jätkä.

LOISTAVA uutinen! Ompahan yksi turha julkkishomo vähemmän 1,5 vuotta pois Suomesta. 3kk Ausseissa, sukulaiset kyllästyy siipiveikkoon ja lemppaa sen. Sitten 3kk Jenkeissä, ja sama juttu. Lopuksi Hurreihin vuodeksi huoraamaan. Siinä on pojalla mahtava uraputki.

Paras uutinen tänä vuonna! Hienoa! Tervemenoa, eikä todella takaisin tuloa, vaikka maitojunalla nuo turhakkeet muutkin ovat äkkiä takaisin tulleet Suomen sosiaaliturvan piiriin.

Voi raksu parka, älä nyt noin uhoa. Tulet huomaamaan, että ulkomailla pitää tehdä töitä, siellä ei saa sossuavustuksia kovin helposti.

No mulla on sellainen tunne et Raksu todellakin lähtee ja vakaasti uskoo lähtevänsä lopullisesti. Mutta mutta… Kuitenkin hän jossain vaiheessa huomaa, että suomi on kuitenkin maa jossa on paras elää… aussit on tosi mahtava paikka asua jonkin aikaa… mutta kyllä suomi on suomi kaikesta huolimatta… kyllä sen tajuaa myös maahanmuuttaja joka on lapsena tänne tullut sosiaalituilla elämään,,,,,

Hyvä homma että lähtee, mun puolesta kaikki muutkin rikolliset mammut vois painua jos eivät osaa käyttäytyä Suomen lakien mukaisesti. Mut en silti usko alkuunkaan et tää varas pystyy olee poissa edes vuotta, sen massit on niin kiinni näille sontalehdille myydyistä jutuista. Jos se lähtee pois Hymyn luota ni se on taskut tyhjänä, no voihan se tietty mennä taas ottaa munaa perseeseen niin kuin aiemmin.

JIPPII!
Paras uutinen koko helmikuulta! Nyt saakin hyvin unen päästä kiinni. Kiitos vielä kerran ”Ragge” että lähdet pois täältä meidän kotimaastamme!

Hyvä! Kuka maksaisi myös muille ö-luokan julkkiksille että häipyisivät maasta. Eiköhän järjestetä hyväntekeväisyyskonsertti että saadaan loputkin turhuuvet pois maasta. Amerikkaan mahtuu siellä on oikein listat näitä varten.

Tunnen Raksun. Se aikoo oikeesti lähteä. Mutta sitä ennen teitä odottaa aika kiva mediapommi ensi Hymyssä. Näin Raksu kertoi. Semmosta.

Perhana, kun palautit maan pinnalle… niinhän siinä kuitenkin käy, kun täällä on sitä sosiaaliturvaa tarjolla. Juu, en rupea vetoa lyömään, mutta sanotaan neljä kuukautta – tuksunkin ”sponsorit” miiamissa kesti se kaks suunnilleen, tää on ehkä kuitenkin helpompi?

Paljosta vetoa niin on viimeistään puolen vuoden päästä takaisin suomessa. Kumminki karkotetaan jostain maasta takas kun on jääny rikoksista kiinni.

mahtavaa, päästään tuostaki. tosiaan ruotsi ei vois olla parempi paikka hänelle. pääsee raksuttamaan ruottalaisten mulpereita.

Vielä Ruotsiinkin vuodeksi lepäilemään…. Sillä lailla.

Lupaa vaan, ei Raksussa oo sen vertaa miestä että voisi pitää lupauksensa.

RAGNAR THAIMAASSA

Miehet naiset vaatteissa siellä on jumalaisia
sillä lailla usein älytetään humalaisia
perse kun hyvin rasvattuna hyvin sinne uppoo muna
jätkät kehuu jälkeenpäin on tiukkaa tavaraa!

RAGNAR MAAILMALLA

Joudun siitä merille ja kreikkalaiseen laivaan. Siellä kaikki veti mua perseeseen.

Hei,Hei!!! Jumalauta!!…..Eihän tää päivä ihan perseelleen mennytkään.Jotain kivaa kuitenkin.Jipiii!!!

Joo lupashan se tuksukin lähteä vaan ei lähtenyt. BB-Niko lupasi myöskin lähteä, mutta vielä ne täällä on ja porskuttaa!!! Uskokoon ken tahtoo.

Tosiaan ainoat uutiset tästä kaverista bb altaan tumputuksen jälkeen taitavat olla näpistys ja nyt tämä. Että hyvää matkaa ja toivottavasti et palaa. 🙂

Oma kommentti