BB-Ragnaria uhkaa häätö: ”Apua, mihin laitan kaikki vaatteeni!?”

Ragnar Orav eli BB-Raksu'Big Brotherista tuttu Ragnar Orav on ollut melkoisessa julkisuuspyörityksessä talosta lähtönsä jälkeen. Seiska paljasti Ragnarin kärynneen melkein kymmenen kertaa näpistyksestä. Hymy taas kertoi Ragnarin saaneen haasteen käräjille maksamattomista vuokrista, jotka olivat jääneet piikkiin BB-vierailun aikana.

Nyt Ragnar on saanut vuokrarästit kuntoon, mutta miestä uhkaa edelleen häätö.

-Asun opiskelija-asunnossa, vaikka en opiskele. Häätö on edessä, Ragnar kertoo Hymylle antamassaan haastattelussa. Joulukuun Hymy-lehdessä Ragnar myös ehdottaa, että joku mukava ihminen ottaisi hänet alivuokralaisekseen. Tarjoukset voi osoittaa Hymyn toimitukseen.

-En ymmärrä, mihin laitan kaikki vaatteeni, jos saan häädön. Minulla on aivan älyttömästi kuteita, Ragnar suree lehdessä.

Teksti:Hymy.fi
Avainsanat: Big Brother, BB, Ragnar Orav

Kommentit

Eiköhän joku vanhempi herrasmies tuonkin sijoita johonkin kohtaan makuuhuonettaan. Ihan kiva sisustuselementti kun kampaa sen tukan ensin.

Itsekin olen joutunut 15 vuotiaasta asti elämään ihan itse ilman vanhempien apua ja en ole joutunut varastelemaan, vaikka tiukkaa ois ollu ja on rahan kanssa. Joskus olen valittanut, miten olisi mukavaa kun voisi olla niin ettei kaikesta tarvitsisi huolehtia ja joka menoja ja tuloja laskelmoida mutta näin se elämä nyt menee..Rahasta stressaan joka päivä, mutta jos rahaa saan niin ne kyllä varmasti menee oikeaan tarkoitukseen, kuten vuokraan, ruokaan ja laskuihin eikä ylimääräistä pahemmin jääkään. Ragnar melkoinen materialisti ja tosiaan omaan napaan tuijottaja.

Gazor: Ragnar on ihan itse kertonut kaikki nämä yksityiskohdat haastatteluissa ja blogissaan.

Kannattaisiko ne vaatteet vaikka palauttaa sinne, mistä ne on varastettukin? 😉

V*tun idiootit, te puhutte suurin osa niinku tuntisitte Ragnarin :DDD Älkää puhuko siitä tohon sävyyn ilman että tiedätte asioista yhtään mitään.

Hymyn jutussa ei ole Hymy-lisää. Ragnar oikeasti toivoo, että joku tarjoaisi hänelle kaiken jälkeen asuntoa mielellään Helsingin keskustasta.

Ragnar jätti vuokransa maksamatta ennen BB-taloon menoa, koska halusi ostaa uusia vaatteita taloon.

BB-asukkaat saavat talossaoloajalta päivärahaa, jolla on tarkoitus mm. maksaa vuokrat. Ragnar ei maksanut näilläkään rahoilla vuokraa, vaan osti vaatteita ja 800 euron kameran, jolla voi ottaa kuvia muotiblogiin. Lisäksi rahat menivät ahkeraan juhlimiseen eli koomakänni lähes päivittäin.

Satuinpa lukaisemaan viime hymyn jossa tuo haastattelu oli. Jutun lopuksi raksu toivoi asuntoa mieluiten helsingin keskustasta. Ellei tässä ole taas jotain hymy-lisää niin kyllä on uskomattoman kevytkenkäistä ensin tuhlata juhlimiseen ja uusiin rätteihin kaikki rahat, jättää vuokrat ja laskut (kaikki pakolliset menot) hoitamatta ja sen jälkeen toivoa rahattomana keskustasta asuntoa. Rahattomana ja leivättömänä ei asuinpaikan kanssa kannata paljoa diivailla.

Toisaalta jos koskaan ei ole opetettu mitä on järkevä rahankäyttö, sitä on vaikeaa aikuisena enää oppia. Tosin ihminen pystyy mihin vaan jos vain haluaa. Toivottavasti poika korjaisi tapansa ja saisi asiansa kuntoon.

Ragnar katui siinä vaiheessa, kun tuorein tapaus oli paljastunut. Hänhän kielsi ensin kaiken.

Sen jälkeen paljastui lukuisia uusia tapauksia. Ragnar jatkaa aivan kuin mitään ei olisi tapahtunut.

Ragnar ei ole kärsinyt rahapulasta. Hän on tuhlannut rahansa vaatteisiin ja viinaan ja jättänyt vuokrat ja ruoat maksamatta.

kommentoija 10

en ymmärrä sua ja ajatustasi

hymyhän on maksanut haastattelusta

kyllä niitä asuntoja piisaa muuallakin kuin helsingissä, halvemmalla.

No jopas
Kannattas varmaan hoitaa nuo raha asiat hiukan toisella lailla. Josko ensin rahaa saatuaan hoitelis asumiskulut pois ja sapuskaa pakkaseen ja jääkaappiin ja kuivatavaraa ostelis ja jos rahaa jää niin sitten muuhun elämiseen. Laskut aina maksettava ensin ja turvattava ravinto.
Turhaa valittellee jos itte käyttää rahansa huolimattomasti. Ei ole kotona vanhemmat tainneet opettaa llastaan tai sitten vastaan otto ei pelaa oikeen hyvin. Koetahan saaha elämäs järjestykseen jottei ihan noin nuorena tule o pahoja ongelmia rahan käytön kanssa. Minkä nuorena oppii sen vanhana taitaa… mutta toi9vosin sun ottavan opikseen Nyt

Vai hymykin lähtenyt Seiskan perässä lyömään lyötyä. Ihan kuin ei tässä maassa olisi suurempia pahantekijöitä kuin Ragnar-ppoika, joka on julkisesti katunut ja sanonut häpeävänsä. Ragnar on joutunut 16-vuotiaasta pärjäämään yksin ja se aina ole helppoa tämän ajan paineiden alla, jos ei saa kotoa mitään tukea. Raksu on kuitenkin ihan fiksu ja kiva kaveri ja varmasti vielä tulee pärjäämään hyvin elämässään.

Raksu on avoin ja hyväsydäminen ihminen! Ystävät tietävät sen. Nyt saisi jo Raksun mustamaalaaminen loppua. Kyllä poika saa asiansa järjestykseen! Ja juontajana Ragnar on erinomainen; rauhallinen ja symppis, ei koskaan hermostu kuten monet muut juontajat.

VIE NE takas kauppoihin, joista ne oot pölliny! Kärynnyt 10 kertaa, eli varmaan satoja kertoja varastanut! EI saatana!

tarkoitatko cherylliä
-joka hylkäsi bb-talossa kalinaisen, kun kuuli että tämä on salarakas (ja chipanhan pitää pitää yllä tyyliä kavereissa)

tarkoitatko cherylliä
-joka ennen ragnarin taloon menoa julistautui hänen ystäväkseen – vieläkö olet, kun ragnarilla on tällainen tausta; pornoilut, näpistelyt, käräjät, ulosotot.

Tää tyyppi on uskomaton pelle…ei ole rahaa asumiseen, ruokaan, laskuihin, mutta silti blogissa kertoo ostaneensa aina uusia kuteita. Lisäksi kun aikoinaan juonsi chattia Subilla (ennen näpistystä) Ragnar kerjäsi taksirahaa, jotta pääsi taksilla töihin ja kotiin. Monet ”Raksun” pitkäaikaiset ystävätkin ovat hänet hylänneet, koska tämä omaan napaansa tuijottelija on muuttunut todella itsekeskeiseksi ihmiseksi, joka ei välitä enää siitä mitä ympärillä tapahtuu ja mitä ihmiset hänestä ajattelevat.

Oma kommentti