BB-Ragnarin maastamuuttouutinen keräsi huippusuosion – mutta mitä tekee Ragnar!?

Ragnar Orav eli BB-Raksu'Vajaa viikko sitten Hymyn sivuilla julkaistu uutinen BB-Ragnarin ulkomaille muutosta on Ampparit-linkkipalvelun tämän hetken suosituin uutinen. Sille on klikattu plussaa käsittämättömät 316 kertaa. Yleensä lukuarvoa mittaavia plus- tai miinusääniä annetaan joitakin kappaleita, joskus kymmeniä, mutta vain harvoin joitakin satoja.

Lukijoiden mielipide siis näyttää hyvin selvältä: Näkemiin, Raksu!

Ragnar on palannut juuri Thaimaan-lomaltaan Suomeen. Hymy tavoitti Ragnarin tekstiviestitse.

Ragnar kertoi odottavansa erästä rahasuoritusta, jonka saa ensi viikolla.

-Sen jälkeen pakkaan heti laukut, ja Kalifornia odottaa.

Teksti:Hymy.fi
Avainsanat: BB, Ragnar Orav

Kommentit

Toivottavasti konsuli Itäisellä Puistotiellä lukee ko. suunnitelmistasi….USA:han ei niin vain ”muuteta”. Ragnarille neuvo: mikäli aiot USA:han laittomin keinoin, pidä se omana tietonasi…:-) Visa Waiverilla ei muuteta maahan, työlupaa sulle EI myönnetä, vaikka sitä hakisit ja mikäli jäät kiinni työn teosta, odottaapi sinua kymmenen vuoden maahatulokielto. Aiotko mainostaa myös sitä aikanaan juorulehtien palstoilla? Kannattaisi tutustua USCIS:n lakeihin…

Eikös amerikassa kuvata näitä poikien välisiä herkkiä rakkaus leffoja? Eli ei muutako näyttelemällä tienaamaan.

Upeaa, että VIP-Ragnar on saanut näin nopeasti oleskeluluvan Ameriikkaan. Hänen ei siis tarvitse poistua 3 kk kuluttua, kuten muiden turistien? Millä Raggendaali aikoo elää Jenkkilässä?

Niin toisinsanoen odottaa pikavippiä. Mene vaikka BB-ninon kanssa naimisiin, kun molemmat kerran homoja ootte.

Taitaa taas rakkula vain valehdella/kusettaa julkisuuden toivossa..

No mitäs se ransu siellä taimaassa teki, kun rahaa sieltä odottaa?

Homppelihommia, ku ei saa naista, pitää ottaa miestä. Moni homppeli on aika yksinkertainen, siksi sitä naista ei taho löytyä. Sitten paniikissa etsitään toisia kohtalotovereita ja kairataan heitä kannikkaan….:))

Raksu palaa puolen vuoden sisällä Suomen sosiaaliturvan hellään huomaan.

tutkikaapas onko sakot ja muut ulosotossa hoidettu ennenkuin kaveri pakenee suomesta ja onko ulkomaan viranomaisten tiedossa että kaveri meinaa jäädä asumaan maahan ja mahdollisesti työskennellä siellä 🙂

Odottaa rahasuoritusta eli ei ole tällähetkellä rahaa. Niinpä niin, meno jatkuu entisellään. Kannataisiko kokeilla työntekoa josta saa säännöllistä palkaa.

Oma kommentti