BB-Suvin loma oli täynnä romantiikkaa – ja virtsaa!

Julkkikset kertovat lomamuistoistaan tuoreessa Hymyssä. BB:stä tuttu Suvi Pehkonen on tehnyt monia ikimuistoisia lomareissuja, varsinkin lastensa kanssa.

-Yksi ihanimmista oli kuitenkin se, kun matkustin ystäväni kanssa Turkkiin ja asustimme vaatimattomassa hotellissa. Eräänä iltana hotellin eteen ajoi prätkä. Näky oli jotain järisyttävää, ihastuin ensisilmäyksellä. Mies oli hotellin työntekijän serkku.

-Viikon ajan katselimme toisiamme, mutta emme uskaltautuneet juttusille. Viimeisenä matkapäivänä bussi tuli hakemaan hotellilta kello kuusi aamulla. Biletimme sen yön diskossa, koska olimme pakanneet laukut jo päivällä. Kun aikaa hotellille lähtöön oli enää puoli tuntia, hihastani tarttui mies, jota olin koko loman ajan tuijottanut. Hän kertoi etsineensä minua.

Suvi lähti kotiin, mutta jo kahden viikon päästä hän istui koneessa matkalla takaisin Alanyaan. Reissusta tuli hänen elämänsä romanttisin.

-Vieläkin olemme hyviä ystäviä.  

Toisenkinlaisen ikimuistoisen reissun Suvi muistaa. Silloin Suvia pisti – kai – meduusa. Vanhan ohjeen mukaan kipu lievittyy virtsalla. Niinpä ihmisillä oli naurussa pitelemistä, kun Suvin ystävä lirutteli pissiä hänen jaloilleen.

 

Teksti:Hymy.fi
Avainsanat: BB, BB-Suvi, loma, Suvi Pehkonen

Kommentit

Oma kommentti