BB-tähden kotitaloon Helsingissä asennettiin piilokamerat!

Antti KurhinenBB-Antti Kurhinen on huolissaan asuintalonsa häkkikellareiden luotettavuudesta. Hän kertoo nettisivuillaan varkauksia sattuneen kuukausittain.

-Onneksi nyt on asennettu taloon piilokamerat. Tosin nekään eivät ole saaneet rötöstelijöitä kiinni. Ihme porukkaa asuu meidän talossa, kun kerran kuussa mennään häkkikellareihin sisään penkomaan tavaroita!

Teksti:Hymy.fi
Avainsanat: Antti Kurhinen

Kommentit

Kummallista jotta haukutaan BB tähtiä turhiksi ym, mutta hei haukkujat-teitähän kiinnostaa jo..haukkuminenkin on omanlaista kiinnostusta….ja yhä voi valita itse mitä elämässä seuraa…

voi herranjumala että tän ryssän naamavärkki osaa raivostuttaa mua

No just joo,että tämmönen tapaus tällä kertaa,On nääkin ”bb-Tähdet”Kyllä niin turhaa paskaa että ei mitään järkeä,Kerran menet talossa käymään ja sen jälkeen olet ”Tähti”Voi voi voi…On tämä surulliseksi mennyt tämä touhu täälläkin…

Onhan se niikin, että tiettyjen aineiden vaikutuksesta saattaa tulla vainoharhaisuutta. Eikö tämä sama hra Kurhinen pelännyt terroristeja paluumatkalla ulkomailta, ja nyt on varkaita käynyt kanakopilla. Mitä seuraavaksi? varmaan jotain vakuutuskorvauksia tms. Vähän on Tuksun tyyliä nyt ..

Varasta en laske ihmiseksi. Toivottavasti Antin talossa saadaan elukat roviolle.

Suuri Uutinen Mr Antti Kurhiselta. Miten olisimme voineet nukkua yömme tai hoitaa työmme, jos tämä skuuppi olisi jäänyt pimentoon.
Sen verran inkeriläispojan suomi on vielä heikkoa, että kyseessä lienevät valvontakamerat. Piilokamera on ihan toisenlainen, hupaisa juttu.

Onhan se paha, kun ei Antti ITSE enää pääse pöllimään kellarista – ei omia olemattomia arvotavaroita eikä muiden mahdollisia rahaksi muutettavia roinia. Mistä nyt rahat kokikseen ja muihin aineisiin, Antti? Jospa naapuritalossa ei ois turvakameroita mutta huonot lukot. Käy Antti tsekkaan.

Oma kommentti