BB-tähden vuokrat rästissä: ”Pitäiskö alkaa myydä p**settä?”

Niko SaarinenHymyn saamien tietojen mukaan Big Brother -tähti Niko Saarisen Keravan-residenssin vuokrat ovat rästissä. Kysyttäessä mies myöntää asian, ja kertoo syynkin:

-Otettiin justikään uusi hauvavauva, joka maksoi 1500 euroa. Ei hyvää päivää, mutta tämä on tilanne, mies harmittelee.

-Nyt pitäisi saada asiat järjestykseen. Persettäkö tässä on ryhdyttävä myymään vai mitenkäs järjestäisin elämäni, huumorihuuli veistelee.

 

Teksti:Hymy.fi
Avainsanat: Big Brother, Niko Saarinen, BB

Kommentit

Voi taivas!! Väsyin heti, kun näin ton kuvan… ei, en mä tie. Yhdyn siihen käpy perseeseen…

Ohoh Niko on vähän lihonnu :O alkoholi on katala lihottaja, huomaa että on tullu naukkailtua vähän enemmänkin.

Maksan kympin, jos saan työntää sinne männynkävyn.

hyi helvetti mikä kuva!! yritetty matkia ulkomaisia lehtiä mutta epäonnistuttu täysin,,,kun ei ole karismaa niin ei ole!! niiiiin junttia,niiiin junttia!!! tollanen valkoihoinen makkaran näköinen poitsu…..

Hyi hemmetti mikä kuva! Olisitte varoittaneet etusivulla… nyt nään painajaisia koko yön, että tuommoinen löytyykin aamulla vierestä.

Lyö hynttyyt yhteen bbraknarin kanssa silläkin oli samat suunnitelmat

Mitä mieltä asunnon omistaja on siitä, että mieluummin ostaa itselleen koiran kuin maksaa hänelle vuokran.

Ei terve. Onko hukassa ehkä vähän sulla toi koko juttu? Eikä ihan vähääkään. Ostit sitten dogin, ja jätit vuokrat maksamatta. V—u että oot dorka. Ei pitäis koiralla nostaa imagoa. Ei se sua suosta nosta. Mistä näitä nykyään sikiää???????????????????????????????????????????????

HAHAHAHAHAHAHAHAHAHHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHHA

miespuolinen tukiainen

Ja taas näitä höpöhöpö-uutisia eli keinolla millä hyvänsä otsikoihin. Ja ”Hjymy” maksaa”. Mikä näitä jatkuvia BB yms. turhisjulkkiksia vaivaa, kun kerrotaan julkisuuteen juuri sellaisia asioita, joita tavallinen kaduntallaaja pyrkii viimeiseen asti salaamaan? Keksittyjä asioita kaikki, lisää lehtien myyntiä ja lihottaa heidän itsenä lompakkoa. Hyvin yksinkertaista.

Tässä sen näkee millaisia julkisuuden kipeitä ruikkuttajia nämä ns .BB -tähdet on rahaa tarvis saada mutta ruumillista työtä ei tehtäisi päivääkään .Luuleeko poika moisella pelehtimisellä pitkääänkin elävän ?

No hyi helv.. mikä kuva… BYÖÖÖÄÄÄRGGHHH!!! Kannattaisi varmaan ne tärkeimmät laskut, kuten vuokra, sun muut maksaa ensin, ennen kuin laittaa rahat ylimääräiseen huvitteluun, mutta mitäs nämä tyhjäpäät tajuavat …

Mites aattelit 15 eurolla saada rästit lyhennettyä…taitaa aika ruvella olla ennen kun kaikki on kasassa.

Hyvä Niko!

Peppua myymällä asiat on ennenkin ratkastu!!!!

Mene hyvä Niko töihin ja lopeta juhliminen.Katsos kun tekee töitä saa rahaa mm vuokraan ei persettä kannata myydä siitä ei tuu muutakun harmia.

Joo, tuskin saat kovin paljoa perseelläsi tienattua – jos mitään.

Tuskinpa kukaan tuolt persettä edes ostais.. BB-”tähti” voisi heittää itsensä yhen narun keinuun nii ei huolia ois enää.

Miehet, menkää itseenne ja kohdatkaa oma biiseksuaalisuutenne. 50% teistä haluaisi nuorta poikaa vaimolta salaa. Ainakin joskus huppelissa. Tässä on tilaisuutenne, Niko Gou Öhed.

vuokrat rästissä koiran vuoksi ? joo kyllä kelpaa olla ja asua kadulla kohta.

Oma kommentti