BB-tähdestä tulee strippari!

Niko SaarinenTotta se on! BB-historian suurin väriläiskä ryhtyy strippariksi. Kyseessä on stripparin mitat kohtuullisestikin täyttävä kaunotar, eli yli 170-senttinen ja noin 60-kiloinen Niko Saarinen!

-Harjoittelin tänään strippitangolla ekaa kertaa. Aika hakusessa on vielä liikkeet. Mutta kyllä mua katsellessa itsensä kiihottumaan saa, kundi lupaa itsevarman oloisesti Twitter-päivityksessään.

Jokapaikanjulkkis paljasti urahaaveensa pari viikkoa sitten blogissaan. Nipsun mukaan hänelle on tarjottu keikkaa sen jälkeen, kun hän ilmoitti ”naamakirjassa” olevansa vaatteiden vähentämisestä kiinnostunut. Kundilla on myös kokemusta kaveripiirissä strippaamisesta.

Teksti:Hymy.fi
Avainsanat: Big Brother, Niko Saarinen, BB

Kommentit

jaksaa ilmeisesti kiinnostaa.. ”170 neitokainen” : D voi pyhä ja sylvi.

Kusin melkein housuihini kun nauroin niin lujaa tän ”uutisen” lukiessani: ”Harjoittelin tänään strippitangolla ekaa kertaa.” WTF??? Eihän kukaan mies strippaa tangon avulla =D Pelle 🙂

Eikö tää BB-turhimo ja television vähiten katsottuja visailuja juontava kaveri vois jo vähitellen kadota näiltä juorupalstoilta??? Eikö hän ymmärrä, ettei ihmisiä pätkääkään kiinnosta mitä joku tavallinen taatelintallaaja tekee??? Jos olisit menestynyt laulaja jolla on faneja tai näyttelijä, joka olisi ansainnut palstatilaa ammattitaitonsa vuoksi tilanne olisi ihan toinen ja varmasti olisi ihan mielenkiintoista kuulla susta, mutta ketään ei voisi vähempää kiinnostaa kun olet täysi nolla. Ainoa meriitti on viettää aikaa jossain talossa ja sen jälkeen tunkea joka paikkaan esille.

mutta isot probsit kyllä jutun kirjottajalle, joka taitaa hyvin piilovittuilun.

se toinen BB-Nikohan strippaa jo Hunkseissa, tämä gay on järjestyksessä vasta toinen.

On se vaan niin jännää, että kyseinen ”guppe” uhkaili itse kapisen turrensa napannutta pariskuntaa viimeisissä 7:n blogissaan spekulaatiolla ”Jos olisin itse ollut paikalla…”.

Millähän ”lähdöillä” kaveri ois jotain väkivaltaa pystynyt tekemään paljain käsin. Tollanen kukkakeppi lähtee kuin leppäkeihäs lepikkoon, jos vastaan tulee…. Eli ns. pyytäisin mitä kohteliaimmin poistumaan….

Menkää itseenne luuserit ja jättäkää Niko rauhaan noilla paskan jauhanta kommenteilla! Niko on ihana ja varmasti osaa hommansa paremin kun kukaan teistä!

Mä voisin mennä tsiikaa,mukana pari kiloo mätii tomaatteja sekä kananmunia:)

Siis oikeesti!! Millä V….n lihaksilla tuollainen rääpäle aikoo herättää yleisön kiinnostuksen? Kaveri on yhtä laiha kuin strippaustanko!

Olen vastaajan repesin kanssa samoilla linjoilla. Todellakin säälittäviä ihmisiä te jotka Nikoa dissaatte saati välitätte tuolla viisiin hänen tekemisistään. Vittuako se teiltä on pois. Kasvakaa vähän ja enemmänkin. Phyh. Toivottavasti Niko tosiaan vie teiät käräjille tästä hyvästä, noi uhkailut menevät jo niin överiksi ettei mitään rajaa..

Miten ylipäänsä yhden ihmisen julkisuudessa olo on pois keneltäkään muulta? Kateellisia sanoisinko 😛

On se niin KOOMISTA, että jotkut jaksaa näinkin paljon kimpaantua jostain BB-Nikosta ja hänen tekemisistään. Mua ei ainakaan kiinnosta paskan vertaa, vetäytyykö hän julkisuudesta vai ei eikä pahemmin se, että ”pettää” lupauksensa. HEI HALOO! Se on vaan joku _BB-Niko_! Ihminen siinä missä muutkin, miten ihmeessä hänen tekemiset voi kiinnostaa jotain noin paljon, että täytyy ruveta hiuksia päästään kiskomaan sen takia?! :D:D:D

Ja nimimerkki Venkulan kommentti ilmeisesti oli hauskaksi tarkoitettu läppä, joka ei kyllä ollut kaikessa näsäviisastelussaa yhtään hauska. Jos taas tuo Venkula meinaa ihan oikeasti ”vetää päin näköä” Nikoa, niin voisi samalla vaikka vetää minuakin, sen kun näkis :’D veikkaanpa että olisi pupu pöksyssä tuollaisella uhittelijalla tositilanteen tullen. Huah että jotkut on noloja kun täytyy oikein leijua, että ”vittu vedän tota homoa turpaan.”

vetäkää vaikka itsenne hirteen niin teette palveluksen läheisillenne ja koko yhteiskunnalle .

Siinä meni KAVERILTANI tonni/kk sivuun. Loistaavaa, peräreikien sankari… Et pettänyt mua sit kuitenkaan! Oot sää niin perushomo kuin olla vain voi. Homoja vastaan minulla ei ole mitään, mutta sinun persoonasi on niin ärsyttävä että siinä kalpeaa tippurikin väistyen ilman antibiootteja suosiolla syrjään.

HYI HELEVETTI !

Harjoitteli Facebookin mukaan BB-Iidan tangolla ja ihan vain huvimielessä..

No mutta antaa näitten meiskata. Hymy tykkää. Nipsu tykkää. Ja nämä saavat ilmaisia avohoitopalveluita pahan olon purkaamiseen.

”te RAKASTATTE NIPSUA! Muuten ette soisi hänelle tätä hyvää.”

Totta! Ilman kommentteja, lukemista tämä tähti ja moni muu olisi jo sammunut mutta vielä ne jaksaa teidän huomiollanne porskuttaa.

Ootteko huomanneet, miten lehti ja Niko Saarinen nauttivat siitä, että te viitsitte räksyttää siitä. Käytte sivuilla ja tuette Hymyn kävijälaskureita ja sitä kautta mainosrahaa. Itse en viitsisi kirjoitella, naureskelisin vain partaani. Mutta onneksi olette te: te RAKASTATTE NIPSUA! Muuten ette soisi hänelle tätä hyvää.

Kyllä ennenkin oli missejä ja seurapiirejä joista lööpitettiin vaikka ne ei varsinaisesti tehneet mitään mainittavaa. Jenkeissä niitä oli jo 1800-luvulla, Suomessa vähän myöhemmin. Tietysti niitä on nykyään enemmän koska ihmisillä on enemmän aikaa eikä rahvaan tarvi olla koko ajan pellolla. Eihän ennen ollut nettiäkään mutta nyt on, joten kaipa tässä muutkin asiat aina muuttuu.

Eikös tästä herrasta paripäivää sitten ollu juttua samaisilla nettisivuilla että vetäytyy julkisuudesta? Siltähän tämä pelleily taas vaikuttaa joo…

Ennen vanhaan julkisuus oli menestyksen sivutuote.

Nyt julkkikseksi pääsee kaikki saatanan roskaväki, joka ei ole saanut ikinä mitään aikaiseksi. :smoke:

Hahahhaa, ei taida Suomessa olla niin montaa gay-ravintolaa että homostripparille löytyisi töitä

Oma kommentti