BB-tähdet päättivät ryhtyä rahastamaan firmoja – lue täältä, miten!

Antti KurhinenBB-Antti Kurhinen Henna-vaimoineen on päättänyt ryhtyä rahastamaan nettisivuillaan. He ovat alkaneet kaupata kotisivuilleen mainostilaa.

Antti väittää sivuillaan käyneen yhden päivän aikana peräti 11 000 eri kävijää. Virallista mittauslukua esimerkiksi TNS Metrixin tarjoamana pariskunnalla ei ainakaan vielä ole esittää.

-Tietyn tyyppisille yrityksille imagollisista syistä meidän sivulla mainostaminen ei ole ehkä paras mahdollinen asia. Meidän hullunkuriset tempaukset ovat saaneet erilaisia vastaanottoja ihmisissä, mutta tosiaankin kiinnostus on ollut suurta, Antti kirjoittaa blogissaan.

-Jos yrityksesi kaipaa valokeilaa suomalaisilla markkinoilla, niin otahan rohkeasti yhteyttä yhteydenottolomakkeella. Hinnasto on varmasti Suomen edullisimmasta päästä siihen verrattuna, mitä muut samantapaiset sivustot tarjoavat, Antti jatkaa.

Teksti:Hymy.fi
Avainsanat: Antti Kurhinen, Henna Kurhinen

Kommentit

”Meidän hullunkuriset tempaukset ovat saaneet erilaisia vastaanottoja ihmisissä” no vittu onko joku ihme kun mennään naimisiin bb talossa, paskotaan porealtaisiin, vedetään essoja, naidaan inva-vessassa, kasvatetaan alapää karvoitusta ja myydään ne ? kuka vittu haluaa ostaa teidän alapää karvojanne ? menkää sinne venäjälle vetämään niitä nappeja ja älkää tulko ikinä takaisin!

Höh. Hullunkuriset. Onko huumeiden vetäminen hullunkurista? Hullua kylläkin, kuten olemme saaneet jo nähdä.

Jotain yhteistä sentään. Tuksun oma tukka, Marttinan ylähuuli, Henna K:n leuka ja Missi-Viivin pituus. Yhteinen tekijä: B.VIRTANEN.
(paitsi että B on fiksu)

Ja kyllähän me uskotaan kun BB-Antti Kalinainen väittää että kävijöitä on 11 000 päivässä, uskotaan uskotaan . . . fiksun oloinen kaveri . . .

Otsikko lupasi tähtiä. Mutta itse kirjoituksessa on vaan Kalinaisista . . .

Lähinnä tulee mieleen Ido ja Gustavsberg, nehän ne isoimmat pönttöjen tekijät taitaa olla

Se on kun ei tahdota oikeita töitä tehdä, niin jotakin on keksittävä. Tuloksena sitten tällaista halpaa.

Ehkä joku perverssi/kinky seura saattas mainostaa noilla sivuilla.

Kukaan itseään kunnioittava taho ei todellakaan mainosta itseään näiden sivuilla! Koska levytyssopimus muuten julkaistaan?

Ryssä&leuaton yrittävät kaikin tavoin tienata edes jotain-säälittävä pariskunta

Ehkä Hennan sivuilla jotenkuten kehtaisi vielä mainostaa itseään ku sen tekstit on ihan ookoo mutta ton Antti Kurhisen sivuilla ei todellakaan! siis se kirjottaa jotain että haistelee sen ja hennan karvoja ja pökäleistä ja kusesta ja naimisesta vessassa ja haukkuu lukioita huumorintajuttomiksi ja tyhmiksi ja mitä lie vielä. Ei mun tee ainakaan mieli ottaa mihinkään sen mainostamii yrityksii kontaktii kun ovat tollasel sivul jossa aliarvioidaan lukijat ja selitetään mitä oksettavimmista asioista. Sanojakin mitä se käyttää niin niitä voi kyl ihan nätimminkin ilmaista. Vois jättää ne vitut ja paskat vähemmälle..

Tässä on firmoilla mahdollisuus profiloitua saamattomiksi luusereiksi.

mä en kehtais edes anustappeja mainostaa teidän sivuilla… ryssäpoju taas vetäny nappeja liikaa kun jutut alkaa menemään näin hurjiksi

Onks tää se jätkä jonka ainoa meriitti on BB:n kuvitellun linja-auton lampun potkaisu paskaksi?

kyllä varmaan noilla jutuilla,inva-vessassa nainti,poreisiin paskominen YMS….HÄVETKÄÄ PERKELEEN LUUSERIT.

Oma kommentti