BB-tähti epäilee: ”Minua käytettiin seksuaalisesti hyväksi leikkaussalissa!”

Antti KurhinenBB-Antti Kurhinen kertoo blogissaan varanneensa ajan nenänkorjausleikkaukseen. Kymmenen vuotta sitten Venäjällä tehty ensimmäinen nenäleikkaus meni Antin mielestä pahasti pieleen.

-Mun nenä tulehtui leikkauksen jälkeen ja jouduin viettämään sairaalassa kaksi ylimääräistä viikkoa!

Mies muistelee niinikään heränneensä operoinnin jälkeen nukutuksesta alusvaatteet väärinpäin käännettynä, vaikka leikkaukseen mennessä olivat kalsarit olleet oikein päin.

-What a Fuck?? Niin, mäkin tänäkin päivänä mietin, että mitä helkuttia ne on tehnyt mulle, kun kalsarit piti ottaa pois ja kääntää väärinpäin? Kyllä seuraavana päivänä sairaalatäti tuli hymyillen mun luokse ruokaa tuodessaan. Huhhuh! Että tämmöistä! Ehkä parempi on, etten tiedä edes mitä tapahtui, Antti kommentoi.
 

Teksti:Hymy.fi
Avainsanat: BB, Antti Kurhinen

Kommentit

Mikä tässä Suomen julkkis ”Skenessä” oikee mättää ? Onko Hymy tehnyt jutun Antin Blogi kirjoituksesta vai haluuko Antti tulla julkisuuteen tällaisella asialla ? Niintai näin niin miten tällaiseen uutisointiin sorrutaan ?

En pidä enää Anttia saati Toimitusta ajattelevina olentoina,

tää on kyllä niin säälittävää uutisointia ja kurhisen jutut ovat kyllä niin aivottomia..toivottavasti Henna ei palaa tollaisen aivokuolleen kanssa yhteen..ovat jutut kyllä niin turhanpäiväisiä ja väkisinväännettyjä!

Ei oo tainnut pp-antti kuulla, että pidätyskyky saattaa laskea kovassa lääkityksessä, kuten esimerkiksi nukutuksen aikana. Sorsan laittaminen perustoimenpide, ja se onnistuu noin keskimäärin helpommin ilman kalsareita.

Mut ei kerrota sille. Hauskempi vain kun miettii loppuikänsä, että mitä se täti sinne peppureikään oikein työnsi.

Oma kommentti