BB-tähti paljasti pakaransa – katso kaikki kuvat!

Ragnar OravMaaliskuun Hymy-lehdessä alasti, nakuna, aataminasussa ja ilman rihmankiertämää poseerannut BB-Ragnar Orav ei ole huolissaan kohuimagostaan.

-Ei voisi vähempää kiinnostaa. En jää tänne (Suomeen), joten miksi välittäisin. Nautin siitä, etten ole selityksiä velkaa ja teen asioita, mitä muut eivät tee, Ragnar töksäyttää.

Hymy julkaisee nyt netissä kaikki Ragnarista lehteen otetut rahtari-teemaiset kuvat. Aihevalinta sopiikin hyvin hetkessä elävälle miehelle. BB-Ragnar köröttelee elämän teitä kuin rekkamies konsanaan. Huolettoman hulivilin ajopiirturi poukkoilee villinä sinne tänne, ja päämäärä tällä miehellä on matka itse!

Onko julkihomppelin elämä vaikeaa nyky-Suomessa, Ragnar?

-Olen tottunut kommentteihin. Ne näyttävät kaikki niin samoilta, joten ei niistä jää mitään muuta mieleen kuin negatiivisuus. Minulla on niin paljon muuta tekemistä kuin vastata kaikkeen ympärilläni olevaan paskaan.

Miksi julkisuus kiinnostaa sinua?

-No eikä kiinnosta, vaan raha, jota siitä saa!

Lue kohahduttava tilitys maaliskuun Hymystä – kuvia täällä.

Teksti: Hymy
Avainsanat: Big Brother, BB, BB-Ragnar, Ragnar Orav

Kommentit

Oisi se Hymy tässä tapauksessa voinut kuvauksissa hieman Lady Shavea vilauttaa… kun karvoitus tuntuu törröttävän joka kuvassa. Persvaossa ei tosin karvoitusta näy, liekö kulunut pois.

Ragnar ei ainakaan käytä huumeita (eikä edes alkoholia), eikä ole väkivaltainen kuten monet muut julkkikset.

Ja niitä luottovelkoja Raksulla oli muistaakseni 40 euroa… Kun monella muulla julkkiksella tuhansia jopa kymmeniä tuhansia.

Ragnar arvostaa mun käsittääkseni rahaa. Toisinkin vois olla.

Tämmönen pitäisi lopettaa, mitä ihmisarvoa tällasessa toiminnassa on ?

Kannattaa ehdottomasti lähteä Suomesta. Täällä on käytännössä mahdotonta saada töitä, jos on luottohäiriömerkintä ja rikosrekisteri ja on lisäksi esiintynyt aikuisviihdekuvissa. Jenkeissä kannattaa sitten elää kunniallisesti, koska siellä ei ole sosiaaliturvaa eikä varkaita kohdella ymmärtäväisesti. Tämä on tietysti teoreettista, koska Ragnar ei rikosrekisterinsä vuoksi saa työlupaa.

Mikä rahtari? Tuo on transu. Ja pornokuvissa esiintyneen luottohäiriöisen myymälävarkaan elämän on kaikkea muuta kuin huoletonta.

Nautin siitä, etten ole selityksiä velkaa ja teen asioita, mitä muut eivät tee, Ragnar töksäyttää.—- vai niin ja oilitkohan sinä siis ensimmäinen nakuna kuvissa ollut bb turhakle, vai olisitko vaan halunnut olla ? bb ei tee kenestäkään mitään muuta kun kaatopaikka julkkikisia, samaa tasoa tuksun kanssa.

niin panisit, niinhän böntse…nimeskin on piilohomppelin.

Oma kommentti