BB-tähti pikku pikku bikineissä – minäkö muka pullukka?

Iida KetolaBB-Iida Ketola on lisännyt blogiinsa kuvia uimarannalta Mellilästä, jossa hän piipahti käydessään kotipuolessa Aurassa.

Iida on alvariinsa valitellut olevansa ”huonossa kuosissa” ja lihonut, mutta siltä nämä tuoreet biksukuvat eivät toden totta näytä.

Iida innostui leikkimään mutaleikkejä. Mahtoi siinä kääntyä pää jos toinenkin kuin manaajaleffassa ikään. Kuvat Iidan saitilla, tuolla:

http://1.bp.blogspot.com/_lUi8VHx01u8/TDs2651IJdI/AAAAAAAAANU/KkYQxhtBdyY/s1600/IMG_1552.JPG

Teksti:Hymy.fi
Avainsanat: BB, Iida Ketola

Kommentit

Kommentoijalle No shit sherlock, Brasiliassa Iidaa pidettäisiin kaunottarena, koska erottuu jo pelkästään hiustenvärinsä ansiosta latinonaisista niin paljon, että vähemmästäkin nuo brassimiehet innostuisivat.

Niin tuskin kukaan sitä pullukkana pitää, mutta susiruma neito on kyllä. Ja saamani informaation perusteella ei ruudin keksiminenkään ilmeisesti luonnistu.
Muka julkkis.

” Mä oon lihava” ” Mulla on kauhee pömppömaha” ” Reidet on niin paksut” jne..jne..jne.. Laihat ihimiset on rasittavia!!!!

Tasapaksu lötkö. Ei lihava, mutta tosiaan niin kuin tuolla jo sanottiinkin: ei vyötäröä eikä lantiota, ei se sellainen ole seksikäs nainen. Ida on ihan ok ja melkeinpä kaunis, mutta samannäköisiä likkoja on tusina kymmenessä. Ei mitään erikoista, ei mitään eksoottista. Suomesta harvoin nykyään löytyy mitään amazingly gorgeous. Tosin, tuo miltä Ida näyttää on juuri suurinpiirein sitä näköluokkaa jota täällä Suomen jätkät ihannoi. Toisenlaista on toisessa kotimaassani Brasiliassa. Siellä tuollainenkin ”tikku”-Ida naurettaisiin pihalle.

vittu mikä ranta-spede tuol laiturilla kävelee appelsiinit kainaloissa.

Tasapaksu pötkö, ei vyötäröä, eikä lantiota kuten ei monilla muillakaan nykytytöillä.

Oma kommentti