BB-tähti sai kannoilleen huor*ttelevan stalkkerin – rikosilmoitus harkinnassa!

Niko SaarinenBB:stäkin tuttu tv-juontaja Niko Saarinen kertoo blogissaan saaneensa riesakseen vakoojan, joka käyttää aikansa hänen kiusaamiseensa ja nimittelemiseensä. Niko on julkaissut ”stalkkerin” Facebook-kommentteja sivuillaan.

Mies ei toistaiseksi ole jaksanut reagoida huorittelijaan mitenkään, mutta mitan täyttyessä hän tulee tekemään rikosilmoitukseen kunnianloukkauksesta.

-Tää henkilö on luonut profiilin ihan vaan kiusatakseen minua, mutta voi kun nämä rääpäleet ei tajuu, että saahan sen ip-osoitteen selville yllättävänkin helposti, Niko bloggaa.

Hän on sitä mieltä, että uhkaileviin ja nimitteleviin tapauksiin tulisi reagoida nopeasti, koska kyseiset ihmiset ovat arvaamattomia.

-Nämä ovat niitä ihmisiä mitkä siellä kotona suunnittelevat pommeja… Se on ihan selvää että rahaa tarvitaan (mielenterveyspalveluihin) ja apua kiireellisesti, Niko uskoo.

Teksti:Hymy.fi
Avainsanat: Niko Saarinen, BB

Kommentit

Voisitko Niko häipyä julkisuudesta, kun suo ei oikein jaksa.

jos kädet on ku pulkannarut niin eikös sillo pitäis esim syyttää ruoskimisesta jos käsiään heiluttaa?

Luulin jo että tämä on joku muutaman viikon talossa räpeltämässä ollut tavallinen bb-tähti, mutta että jopa kahteen otteeseen talossa vieraillut BB:n kiistaton SUPERTÄHTI bb-niko!!!!

Miten tää hinuri voi sanoo ketää rääpäleeks kun ite on alimittanen kukkakeppi jolla kädet on kun pulkannarut 🙂 ?

”mutta voi kun nämä rääpäleet ei tajuu, että saahan sen ip-osoitteen selville yllättävänkin helposti, Niko bloggaa.”

L0L OOKKO NÄÄ KUULLU IKÄNÄ PROXYISTA, L0L?

Oma kommentti