”BB-Tanja ulos talosta!”

-Tanja tekisi mieli hiljentää jollain tainnuttimella ja valitus ja vastalauseet loppuisivat kuin seinään. Tuntuu, että joka asiasta pitää väittää vastaan ja etsiä negatiivisia puolia. Hän on vähän kuin maailma vs. Tanja. Jos ei tällä viikolla Suvi tee jotain aivan kamalaa niin Tanja on varma seuraava lähtijä.

Näin on päättänyt BB:ssäkin kolmella eri kaudella vieraillut asiantuntija Henna Kalinainen, joka pitää BB-blogiaan Hymyn netissä.

Hennan mielestä on ilmiselvää, että Tanja on BB-historian ärsyttävin asukas.

 

 

Teksti:Hymy.fi
Avainsanat: BB, Henna Kalinainen

Kommentit

Hitsi miten jumalainen misu täällä jakoi mainoksia kesällä.

Stefan ja Janica on jäljellä olevista asukkaista sellaisia tavallisia ja sympaattisia joista kumpikaan ei oo tehnyt mitään väärää ja toisille ihmisille tasapuolisia. Jompikumpi voittoon!!! 🙂

Tanja on kieltämättä, ärsyttävin, omahyväisin, narsistisen tyhmä ja vielä niin epävarma itestään että kuvittelee ja tekee omia johtopäätöksiä toisten ilmeistä ja eleistä, jolla nostaa oman rumuutensa esille puhuessaan muiden suulla vaikka todellisuudessa oma asenne on se ongelma….

Tästäkin mukajulkkis-prinsessasta oli aiemmin tänään vaihteeksi ihan järkeväkin uutinen Hymyn sivuilla mutta nyt meni kyllä heti uskottavuus kun juttu kääntyi taas johonkin BB:hen ja siellä löhöileviin turhiksiin…
Henna, sinä pystyt parempaankin kuin joku BeeBee-bloggaus!

Oma kommentti